21ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου

ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!

Επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Δεκ 20226

   Οι μαθητές της Ε’3 τάξης του σχολείου μας γνωρίζοντας ότι θα επισκεφθούν το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγ. Δημητρίου, προσφέρθηκαν να φτιάξουν κάρτες για να τις δωρίσουν στους μαθητές του σχολείου. Μέσα από συνεργασία και με αφοσίωση δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κάρτες, γεμάτες με θερμές ευχές για τις γιορτές.

    Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου οι μαθητές του Ε’3 του 21ου Δημοτικού Αγίου Δημητρίου επισκέφθηκαν το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Οι μαθητές αφού χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τρία από τα εργαστήρια του σχολείου (Εργαστήριο Εικαστικών, Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής και το Γυμναστήριο) και να συμμετέχουν ενεργά σε δραστηριότητες, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία ομαδικής δημιουργίας και εργασίας με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Στο εργαστήριο Εικαστικών οι μαθητές με πολλά υλικά και εκφραστικά μέσα (εφημερίδες, σφουγγάρια, περιοδικά, τέμπερες) δημιούργησαν μια Εικαστική σύνθεση συμπερίληψης και ενσυναίσθησης.

     Στην αίθουσα Γυμναστηρίου τα παιδιά του σχολείου μας μαζί με τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν αρμονικά παίζοντας διάφορα παιχνίδια. Τέλος, στο εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής τα παιδιά ανέλαβαν τον ρόλο του ζαχαροπλάστη καθώς μέτρησαν τα υλικά, έπλασαν και έψησαν μελομακάρονα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, οι μαθητές εξοικειώθηκαν με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και του κανόνες υγιεινής καλλιεργώντας δεξιότητες συνεργασίας, ομαδικότητας καθώς επίσης και υπευθυνότητας.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου, Δράσεις, Δραστηριότητες, Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

European Radio Logo

ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ;

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

Ημερολόγιο Σχολικής Χρονιάς

Δεκέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων