Ενημέρωση για την επανέναρξη του νηπιαγωγείου

Αγαπητοί γονείς, από Δευτέρα ξεκινά η λειτουργία του νηπιαγωγείου. Οι μέρες στις οποίες τα παιδιά σας θα έρθουν στο σχολείο αφορούν δράσεις και δραστηριότητες σε πλαίσιο όπου σε προτεραιότητα θα τίθεται η ασφάλεια τους. Ως εκπαιδευτικοί θα υποστηρίξουμε τη χαρά της μάθησης και της επικοινωνίας με τους φίλους τους, αλλά με διαφορετική οπτική. Μέλημα μας και προσωπικό άγχος, θα είναι η εξασφάλιση υγιεινών συνθηκών αλληλεπίδρασης μέσα στην τάξη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το σχολείο θα σας παρακαλούσαμε καθημερινά στις συζητήσεις με τα παιδιά σας να προσπαθείτε να ενισχύετε τη σκέψη τους σε σημεία που ευνοούν την προσωπική τους υγιεινή και ασφάλεια. Τα παιδιά είναι σε θέση να αντιληφθούν πολλά πράγματα και να ενεργήσουν με υπευθυνότητα, αρκεί γονείς και εκπαιδευτικοί να τους ενθαρρύνουμε με αυτήν την προοπτική! Η ευθύνη ανήκει σε όλους μας, τόσο σε εσάς που μας εμπιστεύεστε το πιο σημαντικό κομμάτι της οικογένειας σας, όσο και σε εμάς που θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά όλων! Ζητούμε την κατανόηση, τη στήριξη και τη δική σας σύμπραξη για να ενισχύσουμε το σχολείο του σήμερα σε καιρούς που δυσκολεύουν την άνεση της επικοινωνίας και της επαφής που είχαμε μέχρι στιγμής! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας! Είμαστε στη διάθεση σας να συνομιλήσουμε για κάθε τι που σας προβληματίζει!

Οδηγίες Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

Εγγραφές στα νηπιαγωγεία για το έτος 2020-2021

    

    Οι εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2020-21 θα γίνονται από 15 Μαΐου έως και 30 Μαΐου 2020.Εγγραφές μετά τις 30 Μαΐου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.). Eγγράφονται στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2020-21, μαθητές γεννημένοι το 2015 και 2016.
Οι εγγραφές στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας για το σχολικό έτος 2020-2021 και εφεξής, θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής με Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής, σύμφωνα με το άρθρο 1, της υπ’  αρ. πρωτ. 53128/Δ1/2020 (Β΄1767) ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Επικρατείας αρμόδιο για θέματα Ψηφιακής Διακυβέρνησης. την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής θα υποβάλλει ο γονέας/ κηδεμόνας για το νηπιαγωγείο στο οποίο ανήκει, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του  Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/

  Δικαιολογητικά που προσκομίζονται για την εγγραφή


1)Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια μέχρι την ημερομηνία εγγραφής.
2)Ατομικό δελτίο υγείας.
3)Για την παρακολούθηση του προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος πρέπει να προσκομισθεί βεβαίωση εργασίας και των δύο γονιών ή κάρτα ανεργίας ή να ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους.
    Στην περίπτωση των μαθητών/-τριών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από ΚΕ.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία. Επισημαίνεται ότι η γνωμάτευση αυτή δεν αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής του μαθητή/τριας στο νηπιαγωγείο, διευκολύνει όμως την οργάνωση για υποστήριξη μαθητών με ΕΕΑ.
Ώρες εγγραφών:  9:00 έως 12.00 π.μ, κατόπιν συνεννοήσεως με ραντεβού.
Τηλέφωνο σχολείου 2310650313
mail@20nip-stavr.thess.sch.gr


Όρια 20ου Νηπιαγωγείου Σταυρούπολης

https://drive.google.com/file/d/1vdVjTYqL85xwg-TEHtJz2oZQSwFXpt0v/view?usp=sharing 


Δείτε εδώ όλη την εγκύκλιο

https://drive.google.com/file/d/1pqfSoCtzMJiipVUKZhpQTpOtmoGxCO09/view?usp=sharing


Οδηγός εγγραφής στο νηπιαγωγείο για κηδεμόνες



Γιορτή της μητέρας


Σήμερα στη γιορτούλα σου λουλούδια σου χαρίζω, 
χαίρομαι όταν χαίρεσαι κι όταν πονάς δακρύζω.
Είσαι το λιμανάκι μου, είσαι η συντροφιά μου, 
να’ σαι γερή και δυνατή μανούλα μου γλυκιά μου. 
Νιώθω πως όταν μου γελάς σε πούπουλα πως μ’ έχεις
μανούλα μου σ’ ευχαριστώ που τόσο με προσέχεις.
Το όνομά σου το γλυκό μες την καρδιά κρυμμένο
και με κορδέλα ολόχρυση το έχω τυλιγμένο!!!!!


Οι μικροί μας μαθητές δημιούργησαν κάρτες και τις χαρίζουν  στις μανούλες που γιορτάζουν 

Ιωάννα Σ.

Γιάννης

                                

Ιωάννα,Φ.

Νικήτας
Νικολέτα
                                                                                     
Ηλίας
Ναταλία

Έλενα

Έλενα

Άννα

Άννα 

Συμεών

Συμεών

Κωνσταντίνος
Χρήστος
Χρήστος
                                                                             

                                                                                 

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα