eTwinning project “I am a global citizen”

I am a global citizen

Tην τρέχουσα σχολική χρονιά 2024-2025 το Υποχρεωτικό Τμήμα 3 του 20oυ Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης  συμμετέχει στο εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eTwinning με τίτλο «I am a global citizen», με την εκπαιδευτικό Παπατζιάμου Αναστασία, ΠΕ60. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά 31 εκπαιδευτικοί από 9 χώρες (Ελλάδα (11), Τουρκία (8), Λιθουανία (4), Πολωνία (2), Λετονία (2), Ιορδανία (1), Βουλγαρία (1), Γαλλία (1), Λίβανος (1) .

Το έργο στοχεύει στη δημιουργία ενός ανεκτικού νηπιαγωγείου, στη μείωση της μισαλλοδοξίας και των στερεοτύπων προς άλλα έθνη και πολιτισμούς και στην ανάπτυξη της ιδιότητας του πολίτη, της εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητας και των πατριωτικών συναισθημάτων προς την πατρίδα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά θα μάθουν πώς μπορούμε όλοι να κάνουμε το καθήκον μας για να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να κάνουμε τη Γη πιο καθαρή. Τα παιδιά θα καταλάβουν ότι η ευημερία της οικογένειάς μας, του νηπιαγωγείου μας, της πόλης μας, της χώρας μας και του κόσμου μας εξαρτάται από τον καθένα μας.

 

Κατηγορίες: 2024-2025, I am a global citizen, Προγράμματα eTwinning. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.