Make-A-Wish

Συμμετοχή του 1ου Νηπιαγωγείου Πολίχνης στο πρόγραμμα Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Φέτος το Νηπιαγωγείο  μας, με την υποστήριξη των γονέων, συμμετείχε στη φιλανθρωπική δράση ¨Κάνε μια Ευχή” Ελλάδας (make a wish). Με την αγορά ενός αστεριού συμβάλλαμε στην πραγματοποίηση της ευχής παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας κορυφαίος οργανισμός που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Στο νηπιαγωγείο μας γνωρίζουμε πως εκπληρώνοντας το όνειρο ενός άρρωστου παιδιού δεν του χαρίζουμε μόνο το χαμόγελο, αλλά του δίνουμε μέσα από την αγάπη μας τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη ζωή του. Μέσα από το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, τα παιδιά  συνειδητοποιούν πως η υγεία δεν είναι κάτι που πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. Καταλαβαίνουν πως δίπλα τους υπάρχουν παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για την υγεία και τη ζωή τους. Το ¨Κάνε μια ευχή¨ έχει την δύναμη να μεταμορφώνει τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες και είναι χαρά μας να περνάμε το μήνυμα για κοινωνική αλληλεγγύη και εν συναίσθηση, προσφέροντας χαρά, ελπίδα και δύναμη σε αυτά τα παιδιά!

Τα παιδιά γέμισαν χαρά και περηφάνια για τη συμμετοχή τους, κυρίως όταν παραλάβαμε τα αστεράκια μας και το πιστοποιητικό υιοθεσίας! Μπράβο σε όλους μας γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς για αυτή την προσπάθεια!!!

t3

t2

t1

 



Λήψη αρχείου

Επίσης τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας με αγάπη και φαντασία δημιούργησαν ένα εικαστικό αστέρι και πήραν μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφικής του οργανισμού!!!