ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚ ΣΤΗΝ εξΑΕ

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΓΛΩΣΣΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ | , στις 27-11-2020

 

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΧΟ!!

Παιδιά ετοιμάστε τις βαλίτσες σας πάμε ταξίδι!! Βάλτε μέσα κέφι και όρεξη για παιχνίδι ,πάρτε το εισιτήριο σας πατώντας πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο και φύγαμε!!

https://wheelofnames.com/view/el/94e-t7f/

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 1

Λοιπόν  σας ετοιμάσαμε ένα παιχνίδι με τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποιούμε στα πραγματικά ταξίδια αυτή τη φορά και ελπίζουμε να το απολαύσετε. Τι λέτε ξεκινάμε;

 

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΚ  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 

Διαβάζοντας τον κύριο ΚΟΚ  είμαστε σίγουρες  ότι  θα δείτε κανόνες που σίγουρα σας είναι γνωστοί και άλλους που θα είναι καλό να τους ξέρετε. Άλλωστε έτσι θα οδηγείτε με ασφάλεια  όταν θα μεγαλώσετε το δικό σας αυτοκίνητο !!

 

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2  https://karapachristina.blogspot.com/

Προσπαθήστε να βάλετε στη σωστή θέση τα αυτοκίνητα .Και για να δείτε αν τα καταφέρατε πατήστε πάνω στο γαλάζιο κουτάκι που βρίσκετε κάτω δεξιά. Ξεκινάμε το μέτρημα;

 

 

OI ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Σήματα πολλά ,σήματα διαφορετικά , μα για την ζωή μας τόσο  σημαντικά!!

 



Λήψη αρχείου

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 3

Τα σήματα μπερδεύτηκαν και  ψάχνουν την κατηγορία τους .Προειδοποιητικά ,Απαγορευτικά, Υποχρεωτικά και Πληροφοριακά ,όλα μαζί περιμένουν τη βοήθεια σας παιδιά. Και για να δείτε στο τέλος  αν τα καταφέρατε πατήστε πάνω στο γαλάζιο κουτάκι που βρίσκεται κάτω δεξιά!

 

 

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

Τέλεια τα καταφέρατε ,μπράβο  !!Ας είμαστε όμως προσεκτικοί και με το ποδήλατο .Για δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο!!Πιστεύουμε ότι ακολουθείτε τους κανόνες και σαν ποδηλάτες!!

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΖΛ

Να σας πούμε ένα μυστικό ;Έρχονται οι γιορτές, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά !!Λέτε ο Αη Βασίλης φέτος να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο για να μας επισκεφτεί; Μήπως ένα……… Φτιάξτε το παζλ και θα δείτε τι ήταν αυτό που δεν σας είπαμε!!

 

 

Μπράβο παιδιά !!Και τώρα οι Αποστολές σας!!

AΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί!!!Με ένα ποδήλατο φεύγουμε  για το αδύνατο…πάμε λοιπόν για ορθοπεταλιές!

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 1

Ζωγραφίστε  το  μεταφορικό μέσο που σας αρέσει !!

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 2

Φτιάξτε ένα φανταστικό αυτοκίνητο με υλικά από το σπίτι, με φρούτα και λαχανικά!!

 

AΠΟΣΤΟΛΗ 3

Παίξτε με την οικογένεια σας το παιχνίδι που παίζουμε και στο σχολείο. Βρείτε λέξεις που έχουν  αρχικό γράμμα το Π και το Α

 

Φτιάξτε με τον δικό σας τρόπο τις  αρχικές φωνούλες από τις λέξεις ΠΟΔΗΛΑΤΟ και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά από το σπίτι!

 

 

 

 

 

“ΚΛΙΚ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ” ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ  PADLET!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!

 

 

 

 

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ εξΑΕ

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ | , στις 24-11-2020

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

 

 ΚΥΚΛΟΣ 

ΒΑΣΙΛΙ ΚΑΝΤΙΝΣΚΙ    – “ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ”
Ρώσσος ζωγράφος και θεωρητικός της τέχνης. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα και ένας από τους πρωτοπόρους της αποκαλούμενης αφηρημένης τέχνης. “Οι μεγάλοι μου πίνακες γεννιούνται σιγά σιγά μέσα στην καρδιά μου” έλεγε ο Βασίλι Καντίνσκι.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 1 -ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

Δημιουργήστε μια κατασκευή ή ζωγραφίστε κάτι που να περιλαμβάνει ομόκεντρους κύκλους

 

ΤΡΙΓΩΝΟ 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 2  – ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗ

Δείτε και ακούστε την ιστορία και μετά ζωγραφίστε τον αγαπημένο μας Τριγωνοψαρούλη!!Και βέβαια ξέρετε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σχήμα που  έχει και στο όνομα του .Όχι δεν θα σας το πούμε, ,είμαστε σίγουρες  ότι  θα τα καταφέρετε!!!Ξεκινάμε;

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ταίριαξε μεταξύ τους τις εικόνες με τα τρίγωνα!!Θα τα καταφέρεις, είμαστε σίγουρες!!

 

 ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 3 -ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΣΥ

Ψάξτε και βρείτε τετράγωνα αντικείμενα  που έχετε μέσα στο σπίτι ή δημιουργήστε εσείς, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά .Ανυπομονούμε να δούμε τις φωτογραφίες σας στο padlet. Ξεκινάμε ;Με το 1,2,3 ,πάμε!!

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΟ 

ΠΩΛ ΚΛΕΕ –   “ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ”
Ο Paul Klee γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1879 στη Βέρνη της Ελβετίας. Ήταν γιος μουσικών και βιολιστής. Στην νεότητα του έγραψε επίσης ποιήματα και αποπειράθηκε να συγγράψει θεατρικά έργα. Παράλληλα είχε κλίση προς τη ζωγραφική, αν και οι γονείς του ήταν μάλλον αντίθετοι προς αυτό. Ο ίδιος ωστόσο ασχολήθηκε με τη ζωγραφική παρά τις ενστάσεις τους, γράφοντας σχετικά στα ημερολόγια του: «Θα είχα παρατήσει το σχολείο ευχαρίστως ένα χρόνο πριν αποφοιτήσω αλλά έμεινα για χάρη των γονιών μου, δεν ήθελα να κάνω τίποτε άλλο παρά να ζωγραφίζω και να γράφω, ό,τι δηλαδή μου είχαν απαγορεύσει» !!

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ  4- ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 

Τι λέτε να ξαναφτιάξουμε  τον πίνακα παιδιά !!Πάρτε ένα Α4 λευκό χαρτί και ζωγραφίστε οριζόντια μικρά και μεγάλα ορθογώνια παραλληλόγραμμα με διάφορα χρώματα, όπως έκανε και ο Πωλ Κλεε. Πόσο θέλουμε να δούμε τις εργασίες σας ,γι΄αυτό  “κλικ ,φωτογραφία και στο padlet”.

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Παιχνίδι διάκρισης ανάμεσα σε πράγματα τετράγωνα και πράγματα ορθογώνια παραλληλόγραμμα!!

 

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 5 — ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΗΜΑΤΟΧΩΡΑ 

Δείτε τα σχήματα για άλλη μια φορά ,όλα κάτι έχουν να σας πουν! Έπειτα ζωγραφίστε στο χαρτί ποιο είναι αυτό που προτιμάτε για αρχηγό στην Σχηματοχώρα ,φωτογραφίστε την εργασία σας και ανεβάστε την στο padlet που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου!

 



Λήψη αρχείου

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 6 – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ-    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Ο κύκλος θα ήταν πολύ χαρούμενος αν τον μετατρέπατε σε διάφορα πράγματα !!Mπορείτε να  ζωγραφίσετε την ιδέα σας και μετά ξέρετε  “κλικ φωτογραφία και στο padlet”!!Πάμε λοιπόν!!

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ -ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΖΛ

Σχήματα πολλά ,σχήματα μαγικά, σε ένα έργο τέχνης μαζεμένα παιδιά!!

 

          ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ PADLET!!

                         MΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ εξΑΕ

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ | , στις 21-11-2020

 

Στις 20 Νοεμβρίου 1959 ο ΟΗΕ υιοθέτησε τη «Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Παιδιού» και το 1989 τη «Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού». Για αυτό και η 20η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού».

 

 ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Παιδιών,που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου,  αγαπημένα μας παιδιά και γονείς δείτε  τις παρακάτω καρτέλες αναφοράς  σαν μια ευκαιρία για κουβεντούλα  (όπως κάνουμε και στο σχολείο μας)

 

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  1η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

Επειδή δεν είμαστε στο σχολείο τώρα ,τι θα λέγατε να κάνουμε την εργασία μας στο σπίτι!!Πάρτε λοιπόν καλαμάκια οδοντογλυφίδες, μολύβια και οποιοδήποτε  άλλο υλικό  είναι διαθέσιμο και διαλέξτε μια ή και περισσότερες λέξεις. Μετά μετρήστε τα γράμματα της κάθε λέξης και βάλτε στο τραπέζι τόσα από τα υλικά όσα έχει η λέξη που διαλέξατε. Μπορεί κάποιος από την οικογένεια σας να γράψει τη λέξη σε ένα χαρτί και εσείς από κάτω να βάλετε το υλικό σας κι αν θέλετε μπορείτε να προσπαθήσετε να την αντιγράψετε!!Μην μπερδευτείτε με τον αριθμό από τα τετραγωνάκια ,μετρούν συλλαβές και όχι γράμματα!!

                             Τέλος ξέρετε εσείς …κλικ φωτογραφία και στο padlet που βρίσκετε στο τέλος της σελίδας γράφοντας το όνομα μας με το αρχικό γράμμα από το επώνυμο μας και το Τμήμα μας!!

 

Η 2η ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

Και πάλι με τη βοήθεια κάποιου μεγαλύτερου από την οικογένεια σας, που θα σας διαβάσει τις λέξεις με κεφαλαία και πεζά γράμματα μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτήν την αποστολή  κάνοντας το δαχτυλάκι σας μαρκαδόρο και δείχνοντας την σωστή απάντηση. Μπορείτε  με πολλούς τρόπους ,αρκεί να είστε έτοιμοι για “παιχνίδι”!!Πάμε; 

 

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ -ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΠΑΖΛ

Για να δούμε ποιος θα δοκιμάσει να φτιάξει το παζλ που ετοιμάσαμε για εσάς παιδιά. Είμαστε σίγουρες ότι θα τα καταφέρετε και τότε θα δείτε την Αφίσα της UNISEF για τα Δικαιώματα των Παιδιών .

 

OI EΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ PADLET

 

 

 

 

 

ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ εξΑΕ

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ | , στις 20-11-2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 



Λήψη αρχείου

OΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ



Λήψη αρχείου

 

 

 

TO ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ | , στις 16-11-2020

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ .

Αγαπημένα μας παιδιά αν είμασταν στο σχολείο θα διαβάζαμε το παραμύθι της Ντενεκεδούπολης και μετά θα σχολιάζαμε και θα βγάζαμε όλοι μαζί τα συμπεράσματα μας .Μιας και είμαστε τώρα στο σπίτι σκεφτήκαμε να  το δείτε και να το ακούσετε με έναν διαφορετικό τρόπο(ευχαριστούμε την Χριστίνα Ρέλλου και  τους μαθητές της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκέριζας Κορινθίας που μας βοήθησαν ) , και είναι μια καλή ευκαιρία για κουβεντούλα με την οικογένεια σας.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ –  ΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ  ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΪΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ( ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ popi-it.gr)

Ο Γιάννης Γαΐτης (Αθήνα, 4 Μαρτίου 1923 – 22 Ιουλίου 1984) ήταν Έλληνας ζωγράφος, χαράκτης και γλύπτης. Είναι γνωστός για τα «Ανθρωπάκια» του, μορφές που δεν έχουν ατομικά χαρακτηριστικά και έχουν πανομοιότυπο ντύσιμο με ριγέ κοστούμι και καπέλο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μαζοποίηση του σύγχρονου ανθρώπου



Λήψη αρχείου

ΕΙΡΗΝΗ -ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ   ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ

Ο Πάμπλο Ρουίθ Πικάσο, περισσότερο γνωστός ως Πάμπλο Πικάσο,( 25 Οκτωβρίου 1881 – 8 Απριλίου 1973) ήταν Ισπανός ζωγράφος, χαράκτης, γλύπτης, ποιητής, σκηνογράφος και δραματουργός. Μπορείς να δεις το έργο αν φτιάξεις το παζλ σύροντας με το ποντίκι το κάθε κομμάτι του στη σωστή του θέση.

ΨΩΜΙ -ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

OI ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1973, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΔΕΝΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ  ΤΙΣ  ΕΙΧΕ  ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΕΙΧΕ  ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

ΕΙΡΗΝΗ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ  ΕΤΡΕΞΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ  ΟΤΙ “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ”

 ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ  ΤΑΝΚΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ..

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!

 

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ  ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ , ΜΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ  ΚΟΠΕΛΑ !!

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ  ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ..  ΝΑ  ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ , ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ…

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ,ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ !!ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ  ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ !!

 

ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ  ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ .

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΖΛ  ,ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ:

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ!

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

TΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Το τραγούδι ανήκει στους νόμιμους δημιουργούς και κατόχους των πνευματικών του δικαιωμάτων και όχι σε εμάς. (Ευχαριστούμε  “Μαθαίνω τραγουδώντας”)

 

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Οπτικοποιημένο βίντεο του τραγουδιού του Νίκου Πλατύραχου ,από την ταινία “Η χορωδία του Χαρίτωνα” του Γρηγόρη Καραντινάκη. Ευχαριστούμε elniplex!!

Οπτικοποιήση: Πόλυ Τογαντζή
Ανάρτηση: elniplex.com

Το τραγούδι ανήκει στους νόμιμους δημιουργούς και κατόχους των πνευματικών του δικαιωμάτων και όχι σε εμάς.

 

 

  ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 

    MΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση