🎄 Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

BF3E39F1 D574 495F 95EC 8682C35FAFAA

Στο Πρώτο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας, ο Άη Βασίλης φαίνεται πως ήρθε φέτος λίγο… νωρίτερα! Και αντί για έλκηθρο, έφερε μαζί του γονείς γεμάτους προθυμία, χαμόγελο και δημιουργική διάθεση. Θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που για ακόμη μια χρονιά στάθηκε δίπλα μας με αγάπη και προσφορά. Στολίσατε τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου μας με Συνεχίστε την ανάγνωση →

Αυτή η συλλογή περιέχει 6 φωτογραφίες.

Μια ξεχωριστή επίσκεψη στο 1ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας

Για άλλη μια χρονιά είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε την κ. Δέσποινα και τον κ. Σωτήρη από τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες «Γεώργιος Σουργιαδάκης». Με ιδιαίτερη ευαισθησία και απλότητα μίλησαν στα παιδιά για τα διαφορετικά είδη αναπηρίας, βοηθώντας τα να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους και τη σημασία της αποδοχής και του σεβασμού στη διαφορετικότητα.

 

Μέσα από βιωματικά παιχνίδια, οι μαθητές μας μπήκαν για λίγο «στα παπούτσια του άλλου» και έμαθαν με χαρά τι σημαίνει ενσυναίσθηση, συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη. Οι δραστηριότητες ενθουσίασαν τα παιδιά, τα οποία συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Ο Σύλλογος μάς προσέφερε όμορφα δώρα, για τα οποία τους ευχαριστούμε θερμά! Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, οι μαθητές χάρισαν στους καλεσμένους μας αφίσες που δημιούργησαν οι ίδιοι με πολλή αγάπη.

IMG 20251210 154519 IMG 20251210 154656 IMG 20251210 154833

 

Μια ημέρα γεμάτη μηνύματα, εμπειρίες και χαμόγελα! Ευχαριστούμε τον Σύλλογο «Γεώργιος Σουργιαδάκης» για την ουσιαστική παρουσία και συνεργασία τους.