Έκθεση κατασκευών στο πλαίσιο του μαθήματος «Τεχνολογία»

Η έκθεση κατασκευών στο πλαίσιο του μαθήματος «Τεχνολογία» θα λειτουργεί παράλληλα με τις εκδηλώσεις του σχολείου στο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς. Σας περιμένουμε να δείτε τα έργα των μαθητών μας τα οποία δημιουργήθηκαν κάτω από την επίβλεψη του υπεύθυνου καθηγητή κ. Κορομανίδη!

Επιστήμη και Θέατρο: και το βραβείο σκηνοθεσίας πηγαίνει … στο 1ο Γυμνάσιο Ζωγράφου, Απρίλιος 2019. 

Η θεατρική ομάδα μαθητών της Γ΄ τάξης σε συνεργασία με τις καθηγήτριες του σχολείου κ. Καρύδη, κ. Ντζιού,κ. Μπουλούδα και κ. Υφαντή, χάρισαν στο σχολείο μας άλλη μία επιτυχία!!! Εύγε σε όλους!!!

 

 

 

 

Ύλη εξετάσεων 2019

Παρακαλούμε, δείτε την ύλη των εξετάσεων και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου μας. Μετακινήστε τις σελίδες του αρχείου εντοπίζοντας το μάθημα και την τάξη που σας ενδιαφέρουν, ξεκινώντας από την ύλη της Α΄Γυμνασίου έως και την Γ’ Γυμνασίου. Καλή μελέτη και καλή επιτυχία σε όλους!Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ -ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2019Λήψη αρχείου

 

Δραστηριότητες υποδοχής μαθητών της Α’ Γυμνασίου – παιχνίδια ρόλων Γ’ Γυμνασίου

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς το σχολείο μας υποδέχτηκε τους νέους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου με μία σειρά εκδηλώσεων υποδοχής, αλλά και παιχνιδιών γνωριμίας. Τα παιδιά, πολλά από τα οποία φοίτησαν σε διαφορετικά Δημοτικά του Δήμου Ζωγράφου, διά της ομαδοσυνεργατικής επικοινωνίας συστήθηκαν στο τμήμα τους, γνώρισαν τους συμμαθητές τους και έπαιξαν.

 

 

 

 

 

 

 

Συνέχεια του άρθρου ‘Δραστηριότητες υποδοχής μαθητών της Α’ Γυμνασίου – παιχνίδια ρόλων Γ’ Γυμνασίου’ »

Δεξίωση των νέων μαθητών για το σχολικό έτος 2018-2019

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στις 11 Σεπτεμβρίου 2018, η σχολική κοινότητά μας υποδέχτηκε τα νέα μέλη της, τις μαθήτριες και τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου. Τα «πρωτάκια» μας, αφού παρέλαβαν τα βιβλία τους μετέβησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου για το καλωσόρισμα, όπου τους προσφέρθηκε ένα μικρό κέρασμα και αναψυκτικό. Εν συνεχεία, παρουσία των γονέων τους ενημερώθηκαν για το νέο τους σχολείο και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καθηγητές τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Συνέχεια του άρθρου ‘Δεξίωση των νέων μαθητών για το σχολικό έτος 2018-2019’ »

Η σχολική θεατρική ομάδα «Εφήλικον» συστήνεται!

Παρακολουθήστε το αφιέρωμα της ΕΡΤ στη θεατρική ομάδα του σχολείου μας «Εφήλικον» και στην παράσταση «ΞΑΝΑ λέγοντας τις ιστορίες»!

«Εφήλικον»: H σχολική θεατρική ομάδα με μικρούς και μεγάλους | 29/11/18 | ΕΡΤ