Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠ Ίδρυμα Στ. Νιάρχος

Κάθε επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Στ. Νιάρχος αποτελεί μοναδική εμπειρία! Σήμερα με τους μαθητές μας επισκεφθήκαμε την έκθεση γλυπτών του Γ. Ζογγολόπουλου που φιλοξενείται στον 4ο όροφο της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Εθελοντική Αιμοδοσία 2019

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους μαθητές μας, τους μαθητές των άλλων λυκείων της Σαλαμίνας, τους γονείς και κηδεμόνες καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση αυτή για προσφορά αγάπης και ζωής!!! Να είστε όλοι καλά!❤

Παρουσίαση του Βιβλίου «Ο εγγονός της Άννας»

Εικόνες από την παρουσίαση του βιβλίου «Ο εγγονός της Άννας» του συναδέλφου Γεωργίου Μπουγελέκα που διεξήχθη στο αμφιθέατρο του σχολείου μας. Για το βιβλίο μίλησαν η ακαδημαϊκός Δέσποινα Παπαδοπούλου, η συνάδελφος εκπαιδευτικός του σχολείου μας Βάσω Χρυσοστομίδου, συντόνισε η Κορίνα Φαρμακόρη φιλόλογος-δημοσιογράφος και διάβασαν μαθητές της θεατρικής ομάδας του σχολείου. Συνδιοργανωτής της βραδιάς ήταν η Κινηματογραφική Λέσχη Σαλαμίνας. Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Πειραιά κ. Μουμούρης Νίκος.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του σχολείου μας απόψε στην γιορτή μας, στην οποία είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε την φιλαρμονική του Δήμου μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαιτέρως στα κορίτσια μας Κάλλια Μαυρογιάννη και Ελευθερία Παπαμιχαήλ για τις όμορφες μουσικές στιγμές που μας χάρισαν!