Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώθηκε η σχολική μας μονάδα για τα paylou petrou2αποτελέσματα του 10ου Φιλολογικού και Καλλιτεχνικού Μαθητικού Διαγωνισμού για τον Απόστολο Παύλο της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών με θέμα: “Πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ᾿ οὐ πάντα συμφέρει”,(Α΄ Κορινθίους, ι΄, 23) στον οποίο έλαβαν συμμετοχή τρεις μαθητές μας από την Α΄ Τάξη , δύο στη θεματική Δοκιμίου κι ένας στη Ζωγραφική.
Ο μαθητής μας Φανούριος Κ. διακρίθηκε με το Β΄ Βραβείο Δοκιμίου.
Να συγχαρούμε θερμά και τους μαθητές μας Αλέξανδρο-Βαλεντίνο Γ. και τον Απόστολό Τ. για τη συμμετοχή τους καθώς και την εκπαιδευτικό κα Πετρογιάννη Γεωργία η οποία λειτούργησε ως υποστηρίκτριά τους.
Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους/τις μαθητές/τριες των σχολείων της Χίου και των Ψαρών που διακρίθηκαν και σε όλους/ες που έλαβαν συμμετοχή στο διαγωνισμό.
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις Οινούσσες, κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος θα βραβεύσει εκείνους τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό. Θα επιδώσει, επίσης, αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σ΄ αυτόν.
paylou petrou1