ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το 1ο  ΕΠΑΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ  , πραγματοποίησε στα πλαίσια του άξονα  ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, μια ενημέρωση-συζήτηση με θέμα τις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ, από την ψυχολόγο του ΚΕΘΕΑ , στις 16-5-22 , ώρα 18:00 με 20:00 στον εξωτερικό χώρο του σχολείου.

Η πρόσκληση απευθυνόταν σε γονείς, εκπαιδευτικούς και γενικότερα την τοπική κοινωνία.

Η ενημέρωση- συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική και είχε επικοινωνιακό χαρακτήρα. Έγινε γόνιμος διάλογος, τέθηκαν προβληματισμοί και  στέφθηκε με επιτυχία. Ήδη από τώρα προγραμματίζουμε και νέες συνεργασίες με το ΚΕΘΕΑ και για την επόμενη σχολική χρονιά.

20220516 234631 COLLAGE

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από το Α έως το Ω : Μια Ακαδημία για Γονείς

Το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μια Ακαδημία για Γονείς» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ .

 Το ανωτέρω πρόγραμμα περιελάμβανε 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη 2η Τετάρτη κάθε μήνα στις 18.15-20.00 από Οκτώβριο έως Μάιο, όπου παρουσιάζονταν θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών , τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κλπ. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ(Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων) και του Υπουργείου Υγείας. Η ενημέρωση των γονέων για τη μηνιαία συνάντηση γίνονταν μέσω της αλληλογραφίας του Π.Σ.Δ και η ανταπόκριση τους στο κάλεσμα καθώς και  οι εντυπώσεις  ήταν πολύ θετικές.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση