Γιορτή αποφοίτησης 2024!

Η γιορτή αποφοίτησης για τους αγαπημένους μας μαθητές/τριες έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να συνεργαστούν, να δραματοποιήσουν την “Αιθέρια” του συγγραφέα Τάσου Αλεξιάδη με τη βοήθεια των υπεύθυνων εκπαιδευτικών του ΣΤ 1 κ. Κοραντζή Ιπποκράτη, του ΣΤ2 κ.Μίχο Νικόλαο, αλλά και του ίδιου του συγγραφέα.
Τα παιδιά παρουσίασαν στιγμιότυπα από το όνειρο θερινής νυκτός και το “Giving tree” σε αγγλική γλώσσα με την υποστήριξη της εκπαιδευτικού Αγγλικής κ.Μακρογιώργου Γεωργίας.
Συνέχισαν με δρώμενα και τραγούδια σε Γερμανική με την υποστήριξη της εκπαιδευτικού Γερμανικής κα Αγγελικής Μπόγκια και Γαλλικής κας Στέλλας Τόλλιου στη Γαλλική γλώσσα.
Ακολούθησαν τραγούδια από τη χορωδία με την υποστήριξη του εκπαιδευτικού μουσικής κ.Ντόντουλου Ιωάννη.
Τα παιδιά έπαιξαν, συνεργάστηκαν και χάρηκαν με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Η βραδιά είχε εκπλήξεις με χορευτικά δρώμενα που ετοίμασαν τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών.
Καλή συνέχεια στην Α Γυμνασίου και πάντα επιτυχίες στους αγαπημένους μας μαθητές/ τριες.

* Να ευχαριστήσουμε τον συγγραφέα κ.Τάσο Αλεξιάδη το έργο του οποίου δραματοποίησαν τα παιδιά με την αμέριστη συμπαράστασή του, τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων/Κηδεμόνων για την άρτια οργάνωση της γιορτής αποφοίτησης και τα παιδιά ιδιαίτερα για τις υπέροχες δημιουργίες και να ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι!

010203

040506

070809

101112

131415

1617

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση