Αφίσες για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών – Ε1 τμήμα

Τιμώντας την ημέρα των Τριών Ιεραρχών, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε1 δημιούργησαν αφίσες για τους προστάτες των δασκάλων και των μαθητών.
Υπεύθυνος εκπαιδευτικός
Κουτσιούκης Γιώργος

123

4

1η κινητικότητα Erasmus (KA122) Digital Turn στην Τενερίφη

Δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, η Γεωργία Μακρογιώργου (ΠΕ06) και η Αγγελική Μπόγκια (ΠΕ07) πήραν μέρος στην κινητικότητα κατάρτισης ‘Digital Turn’ του εκπαιδευτικού οργανισμού Euneos, που πραγματοποιήθηκε στην Τενερίφη από 7/01/2024 έως 13/01/2024 στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος Erasmus+ KA122, με τίτλο «Συμπερίληψη μέσα από καινοτόμες δράσεις σε ένα ψηφιακό, Ευρωπαϊκό σχολείο».

Η δραστηριότητα αφορούσε καινοτόμες πρακτικές με τη χρήση των νέων τεχνολογιών με εστίαση στον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση ψηφιακών καινοτομιών σε επίπεδο σχολείου. Ορισμένα από τα κύρια θέματα, αφορούσαν: Την ψηφιακή στροφή των σχολείων, την αναβάθμιση της ψηφιακής υποδομής μέσα από κινητές συσκευές, το διαδίκτυο, τα διαδικτυακά εργαλεία και τα περιβάλλοντα μάθησης, την πολιτική ασφάλειας στο διαδίκτυο και συνολικά την υποστήριξη της παιδαγωγικής καινοτομίας. Οι συμμετέχουσες εκπαιδευτικοί σχεδίασαν καινοτόμα μαθησιακά σενάρια, συζήτησαν τη διαχείρισή τους και γνώρισαν παραδείγματα επιτυχημένων ψηφιακών καινοτομιών σε επίπεδο σχολείου από άλλες χώρες.

Η κινητικότητα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία σε πολλαπλά επίπεδα. Αποκτήθηκαν γνώσεις σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τις παιδαγωγικές προσεγγίσεις, διευρύνθηκαν οι ορίζοντες και αναπτύχθηκαν φιλίες με εκπαιδευτικούς από άλλες χώρες, μέσα σε πλαίσιο συνεργασίας και αλληλεπίδρασης.

Η κινητικότητα υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

3 74 72 7

.

Κοπή βασιλόπιτας 2024

Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, για τις βασιλόπιτες και τα δώρα για το κάθε τυχερό παιδί αλλά και εκπαιδευτικό. Τυχερή η δασκάλα του Γ2 τμήματος, κυρία Πετμέζογλου Κική. Τα παιδιά μας εύχονται σε όλες/όλους:

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2024

01 202 203 2

 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής

Υλοποίηση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής της ΣΤ’ τάξης για την ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών σε θέματα οδικής ασφάλειας και οδικής παιδείας.
Η δράση πραγματοποιήθηκε εντός του σχολείου στην αίθουσα Η/Υ την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024.
Το ίδιο πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής έχουν παρακολουθήσει η Δ’ και Ε και στη συνέχεια οι υπόλοιπες τάξεις του σχολείου μας.

* οι υπόλοιπες τάξεις έχει προγραμματιστεί να το παρακολουθήσουν.

2 13 14

578

Εσωτερικός Κανονισμός Σχολικής Μονάδας (Δ.Α.Ι) & Μνημόνιο Ενεργειών για τη διαχείριση πυρκαγιών, ακραίων καιρικών φαινομένων, τεχνολογικών καταστροφών και ΧΒΡΠ περιστατικών.



Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση