Αρχεία για Μάρτιος, 2024

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων από το τμήμα Ένταξης.

Μαρ 202421

 Η εκπαιδευτικός του Τμήματος Ένταξης, σε συνεργασία με τα τμήματα Α1 και Α2 , προχώρησε σε δράση με θέμα το ρατσισμό. Τα παιδιά κατασκεύασαν ένα μεγάλο ψηφιδωτό ουράνιο τόξο και μια γη, την οποία περιβάλλουν παιδιά, διαφορετικά μεταξύ τους αλλά όλα μοναδικά! Το έργο έχει τίτλο “Όλοι μαζί , ένας κόσμος!”  

Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Εκφοβισμού – Τμήμα Ένταξης.

Μαρ 20246

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Εκφοβισμού, στις 6 Μαρτίου, η δασκάλα του Τμήματος Ένταξης πραγματοποίησε δράση, κατασκευάζοντας αφίσες με τις τάξεις:    

Εξοπλισμός του Σχολείου με απινιδωτή

Μαρ 20243

  Το Τμήμα Παιδείας και η Διεύθυνση Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά θωράκισαν 21 σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σταυρούπολης – Πολίχνης – Ευκαρπίας, με 13 αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος και την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στην εκπαιδευτική κοινότητα δήμου Παύλου Μελά.  

Διευρυμένο Παρασκευής

Μαρ 20243

Κάθε Παρασκευή στο Διευρυμένο είναι ώρα για ταινία. Tην Παρασκευή 9/2/24 ξεκινήσαμε να βλέπουμε την ταινία Cinderella. (φωτογραφία Friday movie time).

ΔΡΑΣΕΙΣ KINDNESS

Μαρ 20243

 Το διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένο σε θέματα ευαισθητοποίησης, όπως η καλοσύνη, η ευγένεια, η αποδοχή, η ευγνωμοσύνη, ο σεβασμός και η αγάπη. Γίνονται διάφορες δραστηριότητες και δράσεις σε συνεργασία και με άλλους συναδέλφους. Το δέντρο της καλοσύνης: Μια σύμπραξη του δασκάλου των εικαστικών, της δασκάλας του τμήματος ένταξης, της δασκάλας της Β1 τάξης και της […]

Φωτογραφία από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 26, 56429

Τηλέφωνο: 2310667352

Fax: 2310667352

E-mail: mail@1dim-stavr.thess.sch.gr

Το σχολείο μας

Σαν σήμερα

4/10/1908: Η Κρήτη επαναστατεί και κηρύσσει την ένωσή της με την Ελλάδα, η οποία, όμως, θα έρθει τέσσερα χρόνια αργότερα.

4/10/: Παγκόσμια Ημέρα Ζώων
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων καθιερώθηκε ως ένας τρόπος ευαισθητοποίησης όλων μας για τα δικαιώματα των ζώων. Αυτά αναφέρονται στην Διακήρυξη των δικαιωμάτων των ζώων.
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων