Ημέρα: 14 Ιουνίου 2024

“Τα νήπια στο Α1”

Πρόγραμμα μετάβασης νηπίων συνεργασία με το Α1.Σήμερα ήρθε το τμήμα της κας Έλενας στην τάξη μας κι αφού συστηθήκαμε ,παρατήρησαν τα νήπια τις διαφορές της πρώτης τάξης απο τη δική τους.Κατοπιν ξεφυλλίσαμε μαζί τα βιβλία της Πρώτης ,τραγουδήσαμε και παίξαμε μαζί.Δώσαμε ραντεβού για του χρόνου….

Μεταβαση νηπίων στην Πρώτη τάξη.Τμήμα Α1 με τμήμα κας Ελενας.Με τη λήξη των μαθημάτων τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο του σχολείου μας πλανήτες και ταξιδεύουν.

«Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2023-2024»

Το απόγευμα της Τετάρτης 12/6, στις 5:00 μ., πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2023-2024.

Το πρόγραμμα της γιορτής μας ξεκίνησε στην αίθουσα εκκδηλώσεων με τον χαιρετισμό από τη Διευθύντρια του σχολείου μας. Σε άκρως συγκινητικό κλίμα ακολούθησε  ο αποχαιρετιστήριος λόγος από τις δασκάλες των τμημάτων  του ΣΤ1 και ΣΤ2 και τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε’ τάξης ,προς τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ .

Στη συνέχεια ακολούθησαν εκδηλώσεις στην αυλή του σχολείου με παιχνίδια ,χορούς ,τραγούδια και ξέφρενο γλέντι από μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που για ακόμη μια χρονιά  συνέβαλε στην επιτυχία της γιορτής του σχολείου μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!