ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες.

Από τον Ιανουάριο τα παιδιά είναι υποχρεωμένα να κάνουν self test,  δύο φορές την εβδομάδα, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο.

Το αποτέλεσμα του self test πρέπει να καταχωρείται στην πλατφόρμα edupass.gov.gr, από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.

Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα στο σχολείο κατά την είσοδό τους. Αν δεν μπορείτε να εκτυπώσετε τη σχολική κάρτα, μπορείτε να τη συμπληρώσετε χειρόγραφα, ή τη στείλετε στο σχολείο σε ηλεκτρονική μορφή ή να την επιδεικνύετε στην είσοδο από το κινητό σας τηλέφωνο.

Δυστυχώς παρατηρείται μαθητές ενώ είναι δηλωμένοι στην πλατφόρμα edupass.gov.gr δεν έχουν μαζί τους τη δήλωση και κάποιοι μαθητές να μην είναι δηλωμένοι.

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα και για το λόγο αυτό παρακαλούμε να πραγματοποιείτε το τεστ και η ηλεκτρονική δήλωση πριν τις 7:50 το πρωί (το ιδανικό θα ήταν να γίνεται το βράδυ της Δευτέρας και της Πέμπτης) έτσι ώστε στις 8:00 που αρχίζει η προσέλευση των μαθητών/τριών να μην υπάρχει καθυστέρηση κατά την είσοδο των μαθητών στις τάξεις.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου