ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Ιστορίες από παιδιά για παιδιά που δεν παύουν να ονειρεύονται»

 

ΔΙΚΤΥΟ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 

Το Δίκτυο Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης playSTREAM στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς διοργανώνει Διαδικτυακή Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Ιστορίες με Λάμψη» με σκοπό να στηρίξει και να ενισχύσει το πολύπλευρο έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος – ΛΑΜΨΗ.

 

«Ιστορίες από παιδιά για παιδιά που δεν παύουν να ονειρεύονται»

…………………….

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης θα παρουσιαστούν με ευφάνταστο και ψυχαγωγικό τρόπο  οι ιστορίες των ΚΔΑΠ του δικτύου playSTREAΜ, τις οποίες συνοδεύουν διάσημες φωνές του θεάτρου και της τηλεόρασης όπως του Γρηγόρη Βαλτινού, του Λευτέρη Ελευθερίου, της  Έμης Σίνη,  του Κωνσταντίνου Ασπιώτη, της Παυλίνας Χαρέλα, της Μαρίας Παπαγεωργίου, του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη, του Γιάννη Σοφολόγη, Θάλεια Γρίβα, Μιχάλης Οικονόμου και θα ακολουθήσει βράβευση με πρωτότυπα βραβεία τόσο στους μαθητές των ΚΔΑΠ όσο και άλλων σχολείων που έλαβαν μέρος στην δράση.

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Δέσποινα Αυγερίδου και θα συμμετέχουν ο ιδιοκτήτης της Smarteching Education και του Δικτύου ΚΔΑΠ playSTREAM κος Γιώργος Δόκος, ο κος Καλογιαννίδης Στέφανος μέλος το ΔΣ ΛΑΜΨΗ, τα παιδιά και οι παιδαγωγοί του Δικτύου ΚΔΑΠ playSTREAM, η  υπεύθυνη εκπαιδευτικού σχεδιασμού κα Φωτεινή Βαρδάκα, η υπεύθυνη δημιουργικού σχεδιασμού κα Μάρθα Μαυρίδου, οι διάσημοι αφηγητές , οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές σχολείων.

ΠΟΤΕ:

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, 12.00 – 14.00

ΠΟΥ:

μέσω του καναλιού του Δικτύου playSTREAM στο YouTube

 

Η Β΄ τάξη του σχολείου μας στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων γνώρισε τις τελευταίες εβδομάδες τις έννοιες «εθελοντισμός» και «αλληλεγγύη». Με την συμμετοχή τους στη δράση Ιστορίες με Λάμψη οι μαθητές ευαισθητοποιήθηκαν απέναντι σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας και έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Οι ιστορίες που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια της δράσης θα διαβαστούν από μικρά παιδιά που χρόνια παλεύουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα υγείας και να ξανακερδίσουν την παιδική τους ηλικία.