Εορτασμός της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο σχολείο μας

 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές την Tρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 θα προσέλθουν στις 8:15 χωρίς τσάντες. Δεν θα πραγματοποιηθούν τη μέρα αυτή μαθήματα – δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο Τμήμα .

Για το σχολικό έτος 2020-2021 οι εκδηλώσεις για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν εντός του κάθε τμήματος και θα έχουν διάρκεια δύο (2) ώρες.

Μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων στις 09:40 όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν εκτός από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, τον Σημαιοφόρο, τους παραστάτες και τους καταθέτες στεφάνου οι οποίοι συνοδεία του Διευθυντή και των Εκπαιδευτικών θα μεταβούν στο άγαλμα του ήρωα Κατσαντώνη στην περιοχή Νεράιδα για να αποδώσουν τιμές.

Η κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία, θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 καθώς και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.64450 (ΦΕΚ 4484 Β’/11-10-2020) που φέρει τίτλο: «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα στο σύνολο της Επικράτειας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.»

Η αποχώρηση των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης θα γίνει στις 10:30 από την περιοχή Νεράιδα με ευθύνη των γονέων τους.

Η μαθητική παρέλαση σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας δεν θα πραγματοποιηθεί. Ανήμερα της εθνικής εορτής στην δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων η εκπροσώπηση των σχολικών μονάδων θα γίνει από τους σημαιοφόρους, τους παραστάτες, τον Διευθυντή και τους Εκπαιδευτικούς.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου