Το σχολείο μας επισκέφτηκε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κύριος Λευτέρης Κοσμόπουλος. Κατά την επίσκεψή του συνεχάρη το σχολείο μας για τη πρωτιά που κατέχει ως το πρώτο δημόσιο πιστοποιημένο σχολείο στην Ελλάδα με πλήρη εκπαιδευτική αυτονομία στις Πρώτες Βοήθειες και πιστοποίηση στην τεχνική της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.
Επιπρόσθετα μας έδωσε την υπόσχεση για έναν ακόμα απινιδωτή για το σχολείο μας.
Aυτή η υπόσχεση έγινε πράξη κι ο απινιδωτής έφτασε στο χωριό μας για να χρησιμοποιηθεί όπου υπάρχει ανάγκη. Ελπίζουμε να μην υπάρξει ποτέ αυτή η ανάγκη.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ερυθρών ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κύριο Λευτέρη Κοσμόπουλο για την προσφορά αυτή του απινιδωτή, που θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο καρδιοπροστασίας για το εκπαιδευτικό και μαθητικό δυναμικό του σχολείου μας.

