ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

31/5 Τετάρτη: Α’ Γενική Πρόβα στο θέατρο της Ρεματιάς. Η μετάβαση των μαθητών/τριών στον χώρο θα γίνει με πούλμαν. Τα παιδιά να έχουν μαζί τους καπέλο και νερό.

9/6 Παρασκευή: Ημερήσια εκδρομή στο Campeon στο Μαρούσι. Το ολοήμερο και η πρωινή ζώνη θα λειτουργήσουν κανονικά.

12/6 Δευτέρα: Β’ Γενική Πρόβα στο θέατρο της Ρεματιάς. Η μετάβαση των μαθητών/τριών στον χώρο θα γίνει με πούλμαν. Τα παιδιά να έχουν μαζί τους καπέλο και νερό.

13/6 Τρίτη: Τελική γιορτή στο θέατρο της Ρεματιάς. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 20:00. (Θα σας δοθούν αναλυτικές οδηγίες). Το πρωί δε θα λειτουργήσει το σχολείο.

14/6 Τετάρτη: Αθλητική μέρα. Οι μαθητές/τριες θα συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες στον χώρο του σχολείου. Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα τηρηθεί κανόνικα, όπως και το ολοήμερο και η πρωινή ζώνη.

15/6 Πέμπτη: α) Από τις 8:15 μέχρι τις 9:15 θα δοθούν οι τίτλοι σπουδών στους μαθητές. Μπορούν να παρευρίσκονται και γονείς.

β) Στις 9:30 θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Πολυκατοικία» από τους μαθητές/τριες που συμμετέχουν στον όμιλο «Θεατρικοί Αυτοσχεδιασμοί» με την εκπαιδευτικό κα Παπαζαρκάδα Αφροδίτη.

 

Διευκρίνιση: Οι Όμιλοι ολοκληρώνονται την Παρασκευή 2/6.

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!