Καλοκαιρινή γιορτή λήξης 2023-2024

1 1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12-6-2024 η καλοκαιρινή γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2023-2024 με θέμα <<Παραδοσιακοί χοροί και λαογραφία>> με πρωτοβουλία του γυμναστή του σχολείου μας κ. Παρασκευόπουλου Μιχάλη. Η γιορτή μας ξεκίνησε από το πρωί με παραδοσιακά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας με τη συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών όλων των τάξεων.

3 1 4 1 5 1

8 6 1

Η γιορτή μας συνεχίστηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας με παραδοσιακούς χορούς με τη συμμετοχή μαθητών/τριών του 1ου, 2ου, 4ου δημοτικού σχολείου Αριδαίας και των δημοτικών σχολείων Γαρεφείου και Προμάχων , δραματοποίηση  του λαϊκού παραμυθιού <<Ο σακοράφος>>,  παραδοσιακά τραγούδια, τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης.

2 1  9

10 11

13 14

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παραβρέθηκαν στη γιορτή μας για να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών με το χειροκρότημά τους. Ιδιαιτέρα μας τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Βαμβάκη Άννα, Σχολική Σύμβουλος νηπιαγωγών Ν. Πέλλας και  ο κ. Τσαρκνιάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος θεμάτων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας.  Ευχαριστούμε πολύ την Μελισσανίδη Ποτοποιία-Αποσταγματοποιία  για την προσφορά νερών και χυμών καθώς και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας για τη πολύτιμη βοήθεια του.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Αφήστε μια απάντηση