Τα στολίδια και οι χριστουγεννιάτικες κάρτες της Α’ Δημοτικού
Στην Α’ Δημοτικού, οι μικροί μας καλλιτέχνες φόρεσαν τις δημιουργικές τους στολές και μαζί με τις δασκάλες τους κ.Σολδάτου Αιμιλία και κ.Τσιάπρα Ελεάνα, γέμισαν τον κόσμο με λάμψη και χαμόγελα! Με τα χεράκια τους έφτιαξαν υπέροχα στολίδια στολισμένα με χρυσόσκονη, που έλαμπαν σαν μικροί θησαυροί στο φως.
Κάθε στολίδι είχε τη δική του ξεχωριστή πινελιά .Η χρυσόσκονη πετούσε παντού, χαρίζοντας μια μαγική αίσθηση στην τάξη.
Οι κάρτες τους, γεμάτες χρώματα, ελατάκια και ζεστές ευχές, ήταν η απόλυτη έκπληξη για τις οικογένειες. Με απλές φράσεις, γεμάτες αγνότητα, έγραφαν «Καλά Χριστούγεννα» και «Χρόνια Πολλά», αφήνοντας στις καρδιές μας μια γλυκιά ζεστασιά.
Αυτές οι μικρές δημιουργίες δεν ήταν απλώς στολίδια και κάρτες. Ήταν η έκφραση της παιδικής αθωότητας και της μαγείας που φέρνει η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.