Δημοσιεύθηκε στην Δράσεις, Πολιτιστικές

Παρουσίαση βιβλίου “Μωρό μου πρόσεχε πολύ”

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού βιβλίου και σύμφωνα με  την Εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘΑ με Αρ. Πρωτ: Φ.14/25588/ΦΔ/32532/ΓΔ4/29-03-2024 η εκπαιδευτικός Ν/Γ του 49ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου – συγγραφέας Κοντούλη Άσπα παρουσίασε  σε τμήματα του σχολείου το βιβλίο της «Μωρό μου, πρόσεχε πολύ». Ταυτόχρονα με την παρουσίαση του βιβλίου έγιναν  δραστηριότητες σχετικές με το θέμα του βιβλίου.

Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων του σχολείου  συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση της παρουσίασης του βιβλίου και των δραστηριοτήτων σχετικά με το βιβλίο, καθώς συμβάλλει στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και τονώνει το ενδιαφέρον των μαθητών για  θέματα σχετικά με το βιβλίο.

Η παρουσίαση του βιβλίου και οι δραστηριότητες ενθουσίασαν τους μαθητές, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για  το περιεχόμενο του βιβλίου και  για όλα όσα έμαθαν γύρω από  τα θέματα με τα οποία ασχολείται. Η ενεργή συμμετοχή τους στις δραστηριότητες που ακολούθησαν έκαναν την παρουσίαση  του βιβλίου αρκετά ενδιαφέρουσα για τους μαθητές.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 3 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 1 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 2
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 4 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 5 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 6