
Η 1η Οκτωβρίου, αποτελεί την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων γι’ αυτό και οι μαθητές και μαθήτριες της Δ’ Τάξης το είδαν σαν μια υπέροχη ευκαιρία να τιμήσουν και να εκφράσουν την αγάπη τους στους παππούδες και τις γιαγιάδες.
Στην τάξη οργανώθηκαν δραστηριότητες όπως: κάρτες, ζωγραφιές και χειροποίητες κατασκευές για τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Επίσης, τα παιδιά μοιράστηκαν ιστορίες και αναμνήσεις που έχουν από τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους και φυσικά δεν έλειψαν τα τραγούδια αφιερωμένα στην αγάπη των παππούδων.
Επίσης, η κ. Γεωργία η οποία εκτός από Κυρία είναι και γιαγιά(!) μας μίλησε για το πόσο ευτυχισμένοι νιώθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες όταν έχουν κοντά τα εγγονάκια τους!
Αυτή η μέρα είναι ένας τρόπος να δείξουμε πόσο πολύτιμοι είναι οι παππούδες και οι γιαγιάδες για την οικογένεια και την κοινωνία.