Ενδοσχολική επιμόρφωση
Στις 28 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε Ενδοσχολική Επιμόρφωση των καθηγητών του σχολείου μας από τη Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης κα Δρ. Τσώλου Ολυμπία (ΠΕ06) με θέμα: «Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο- συναισθηματική και κοινωνική μάθηση». Το θέμα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ακολούθησε συζήτηση.
Eνημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων Α΄ Τάξης
Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 5:00 μμ πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών/τριών της Α΄ Τάξης από το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου.
Οι γονείς αρχικά ενημερώθηκαν από τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Αγγελοπούλου για θέματα που σχετίζονται με τη φοίτηση, την αξιολόγηση και την προαγωγή των μαθητών/τριών στην επόμενη τάξη, τον εσωτερικό κανονισμό του σχολείου και γενικότερα θέματα λειτουργίας του σχολείου, ενώ στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί αναφέρθηκαν στο περιεχόμενο των μαθημάτων τους και τον τρόπο διδασκαλίας τους.
Τέλος η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καλωσόρισε τους γονείς και ενημέρωσε για τον τρόπο συνεργασίας γονέων με το σχολείο.
Ακολούθησε κέρασμα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Καλή και δημιουργική συνεργασία!
Πρόσκληση για ενημέρωση γονέων Α’ Γυμνασίου
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας και σας καλούμε σε ενημέρωση τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 στις 5:00 μμ.
Η Διευθύντρια, η Υποδιευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων
Στήριξη των μαθητών της Θεσσαλίας
Θέλοντας να βοηθήσουμε τους μαθητές της Θεσσαλίας, συγκεντρώνουμε στο χώρο του σχολείου μας, σχολικά είδη όπως, τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και άλλα, καινούρια ή σε άριστη κατάσταση.
Επιμορφωτική ημερίδα στο σχολείο μας
Στις 5/9/2023, ημέρα Τρίτη και ώρες 8.30-13.30, στο 14ο Γυμνάσιο Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Addressing Common Challenges in Classroom Practice» για όλους τους εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας, που υπηρετούν στα Δημόσια & Ιδιωτικά Δημοτικά Σχολεία της Δ’ Αθήνας. Η Ημερίδα διοργανώθηκε από τις Συμβούλους Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας Δ’ Αθήνας, κ.κ. Ολυμπία Τσώλου & Σοφία Κίτσου.
Την Ημερίδα πλαισίωσαν οι κ.κ. Παναγιώτα Γκουντή, Σύμβουλος Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας Β’ Αθήνας, με την εισήγηση «ELT and the dyslexic young learners: How do we begin?» και Μαρία Λογγινίδου, Εκπ/κός ΠΕ06, Δ/ντρια 13ου Δ.Σ. Π. Φαλήρου, με την εισήγηση «Collaborating and Escaping: H «αλλιώτικη» πλευρά της αξιολόγησης».
Την Ημερίδα παρακολούθησαν 120 εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ06 από όλα τα Δημόσια & Ιδιωτικά Δημοτικά Σχολεία της Δ’ Αθήνας.
Η Ημερίδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης,
Δρ. Ολυμπία Τσώλου
Δρ. Σοφία Κίτσου