Η θεατρική ομάδα La strada στο νηπιαγωγείο μας

Η θεατρική ομάδα La strada στο νηπιαγωγείο μας με χριστουγεννιάτικη διάθεση, μας αφηγήθηκε χριστουγεννιάτικα έθιμα από ολη την Ελλάδα με το δικό της ξεχωριστό τρόπο!

LA STRADA

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και εμείς αποφασίσαμε να στείλουμε γράμμα στον αγαπημένο άγιο τον παιδιών και να του ζητήσουμε εκτός από τα παιχνίδια που θέλουμε, να φέρει και μη υλικά δώρα σε όλο τον κόσμο, όπως η αγάπη και η ειρήνη!

LETTER

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Δημιουργήσαμε χριστουγεννιάτικες κάρτες με το αγαπημένο ελαφάκι των παιδιών, τον Ρούντολφ και γράψαμε τις ευχές μας για τις γιορτές!

ΡΟΥΝΤΟΛΦ 1

Με τέμπερες και κολάζ δημιουργήσαμε την δική μας φάτνη!

ΦΑΤΝΗ

Στολίσαμε την πόρτα μας και δημιουργήσαμε τον δικό μας Άγιο Βασίλη!

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Το ηλεκτρονικό μας βιβλίο

  Δημιουργήσαμε το βιβλίο “το μαγικό ταξίδι της φιλίας με το έλκηθρο” στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων μια φορά και έναν καιρό ήταν η φιλία! Το κείμενο δημιουργήθηκε αφού εμπνευστήκαμε από διάφορες εικόνες , συζητήσαμε και αναπτύξαμε τις ιδέες μας όλοι μαζί ενώ για την εικονογράφηση τα παιδιά δουλέψαν στις ομάδες τους. 

το μαγικό ταξίδι της φιλίας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Το νηπιαγωγείο μας από σήμερα φόρεσε τα γιορτινά του! Στολίσαμε το δέντρο μας  με χαρά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης κέρδισε μια θέση στις καθημερινές μας δραστηριότητες!

 ΧΡΙΣΤ ΔΕΝΤΡΟ

 

ΧΡΙΣΤ ΔΕΝΤΡΟ2

ΧΡΙΣΤ ΔΕΝΤΡΟ 3