Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας παρακολούθησαν σήμερα την παρουσίαση με θέμα “Το μέλλον μετά το Γυμνάσιο”, που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Το πρόγραμμα έχει στόχο να ενημερώσει τους μαθητές για τις επιλογές που υπάρχουν σχετικά με τις σπουδές που θα ακολουθήσουν και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Φωτεινή Κουτσοπούλου, την οποία το σχολείο ευχαριστεί πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες και τις συμβουλές που παρείχε στους μαθητές μας.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.