7ος ΑΓΩΝΑΣ HISTORIC RUN NEA SMIRNI 1/10/2023

Αγαπητοί γονείς,

Σήμερα μοιράστηκαν σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, δηλώσεις συμμετοχής για το HISTORIC RUN NEA SMIRNI που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 .Όσοι μαθητές θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση και να την επιστρέψουν υπογεγραμμένη από τους κηδεμόνες τους το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20/9/2023 . Οι δάσκαλοι των τάξεων θα συλλέξουν τις δηλώσεις για να τις παραλάβει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

Η συμμετοχή για όλους τους μαθητές είναι δωρεάν. Ο κάθε γονέας που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στον αγώνα θα πρέπει να το δηλώσει στην πλατφόρμα  http://www.nshistoricrun.gr

Στην ενότητα εγγραφές θα μπορέσει να βρει την δήλωση συμμετοχής για να την συμπληρώσει,  τους όρους συμμετοχής, και το ανάλογο αντίτιμο, ώστε να δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή.

Ευχόμαστε καλή συμμετοχή και επιτυχία σε όλους τους δρομείς !

Ο διευθυντής

Μανουσακάκης Ιωσήφ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 7ος ΑΓΩΝΑΣ HISTORIC RUN NEA SMIRNI 1/10/2023

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

Σας  ενημερώνουμε ότι το πρωί της Δευτέρας 18/9/2023 , καθώς και το πρωί  της Τρίτης 19/9/2023 ώρα 8:10-8.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των συνδρομών για τον Σύλλογο Γονέων του 12ου δημοτικού από εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων.

Ο διευθυντής

Μανουσακάκης Ιωσήφ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις ένταξης δικαιούχων στις δομές και τα προγράμματα Κοινωνικής Πολιτικής σύμφωνα με την 104/2021 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και βάσει αυτών, δύναται η ένταξη μαθητών στο πρόγραμμα «Σχολικό Δεκατιανό»  για την κάλυψη του δεκατιανού γεύματος από τον Δήμο Νέας Σμύρνης.

Σας επισυνάπτουμε τα σχετικά έγγραφα και οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης Ελευθερίου Βενιζέλου 18, 2ος όροφος – 2132025882-894, για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα  αιτήσεων  και από το γραφείο της διεύθυνσης. Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται και ηλεκτρονικά στο emailskyns@neasmyrni.gr .

Ο διευθυντής

Μανουσακάκης Ιωσήφ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Αγαπητοί γονείς ,

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 19/9/2023 θα λειτουργήσει το τμήμα του ολοήμερου μόνο για την πρώτη δημοτικού έως τις 3.οο μμ. Για τα υπόλοιπα τμήματα θα υπάρξει ενημέρωση μέσω ιστοσελίδας, όταν αρχίσει η λειτουργία τους.

Ο διευθυντής

Μανουσακάκης Ιωσήφ

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

Καλησπέρα σας,

Αύριο Δευτέρα 11/9/2023 , ημέρα του αγιασμού, η πόρτα εισόδου θα ανοίξει  μόνο από την οδό Παρασκευοπούλου στις 9 το πρωί.

Η έξοδος θα γίνει στις 10:30΄ για τις τάξεις Α΄,´ô από την  οδό Παρασκευοπούλου και για τις τάξεις Δ΄,Ε΄ΣΤ΄ τάξεις από την οδό Μίμαντος.

Πρόγραμμα θα δοθεί στους μαθητές για την Τρίτη 12/9/2023 από τους δασκάλους τους.

Όλες τις ημέρες της εβδομάδας θα γίνονται μαθήματα έως και την 6η ώρα.

Ο διευθυντής

Μανουσακάκης Ιωσήφ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ 11/9/2023

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες ,

Ο Διευθυντής  κος  Ιωσήφ Μανουσακάκης και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται ολόψυχα σε εσάς και τα παιδιά σας καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη! Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του σχολείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 9.30΄π.μ. Μετά τον Αγιασμό οι μαθητές θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία και θα αποχωρήσουν στις 10.30΄. Παρακαλούμε  οι μαθητές να είναι εφοδιασμένοι με σχολικές τσάντες, προκειμένου να διαμοιραστεί το βάρος των βιβλίων τους. Καλή σχολική χρονιά!

Με εκτίμηση

Ο διευθυντής του 12ου δημοτικού σχολείου Νέας Σμύρνης

Μανουσακάκης Ιωσήφ

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ 11/9/2023

Επιτυχόντες στα πρότυπα Γυμνάσια

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πρότυπα Γυμνάσια.

Η κατανομή έχει ως εξής:

1 μαθήτρια στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής

3 μαθητές/μαθήτριες στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιτυχόντες στα πρότυπα Γυμνάσια

Εισαγωγικές Εξετάσεις Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για το σχολικό έτος 2023-24

Για να δηλώσετε συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις για το σχολικό έτος 2023-24, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckgxTOJgKHe2Hi1mjLbtWlGuttOEuB-Gmo8IFKPNyXMDku0g/viewform?usp=sf_link

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα, θα πρέπει για τεχνικούς λόγους να διαθέτετε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό Gmail. Παρακαλούμε τα δικαιολογητικά που θα υποβάλετε να είναι σε μορφή PDF, και το μέγεθος του κάθε αρχείου να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο.

Μέσω αυτής θα υποβληθούν και τα εξής απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά:

  1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη και από τους 2 γονείς (εκτός αν κατατεθεί το δικαιολογητικό Νο 6, οπότε υπογράφεται μόνο από τον έναν γονέα) η αίτηση που θα βρείτε εδώ:

https://drive.google.com/file/d/15TyvWnqvS4S8WUC8kSX6-doDM0LHKamK/view?usp=sharing

  1. Λογαριασμός κοινής ωφέλειας (ύδρευσης ή ρεύματος ή τηλεφώνου κλπ. – είναι αρκετή η πρώτη σελίδα, στην οποία αναγράφεται η διεύθυνση) ή άλλο πρόσφορο αποδεικτικό μέσο από το οποίο να αποδεικνύεται ρητώς η διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας του υποψηφίου.
  2. Αντίγραφο ταυτότητας και των 2 γονέων/κηδεμόνων ή:

Αντίγραφο ταυτότητας του ενός γονέα/κηδεμόνα (μόνο αν κατατίθεται το δικαιολογητικό Νο 6).

  1. Για την κατεύθυνση του χορού:

(α) Ιατρική Βεβαίωση Παθολόγου ή Παιδιάτρου

(β) Ιατρική Βεβαίωση Ορθοπεδικού

  1. Βεβαίωση σύμφωνα με τα άρθρα 53 και 54 του ν.4823/2021 (Α’ 136) (σε περίπτωση που ο/η μαθητής/τρια δικαιούται να εξεταστεί προφορικά)
  2. Δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση) αν και εφόσον δεν υφίσταται συναίνεση των δύο γονέων/κηδεμόνων. Δύναται να προσκομισθεί επίσης και πιστοποιητικό περί μη άσκησης ένδικων μέσων, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι επήλθε το αμετάκλητο της δικαστικής απόφασης μέχρι και τις 16.09.2021 – και άρα δεν εφαρμόζεται το 1519 ΑΚ -, σύμφωνα με όσα ορίζει η υπό στοιχεία Φ1/117162/ΓΔ4/20-09-2021 εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘ (ανακοινοποίηση στο ορθό στις 21-9-2021)
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εισαγωγικές Εξετάσεις Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για το σχολικό έτος 2023-24

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α’ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024Λήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α’ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α’ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024Λήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α’ τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024