Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου 2021-2022

Το σχολείο μας, φέτος, μαζί με πολλές εκατοντάδες άλλα σχολεία συμμετείχε –κάτω από την “ομπρέλα” της Δ.Ο.Ε. [Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας]– στην εναλλακτική προσέγγιση, από πλευράς εκπαιδευτικών, του ζητήματος της αξιολόγησης.

Στα πλαίσια των δράσεων της Δ.Ο.Ε., μέσα σε 8 μήνες πραγματοποιήθηκαν 13 διαδικτυακές εκδηλώσεις και συντάχθηκαν 11 ερευνητικά ερωτηματολόγια και ερευνητικές καταγραφές.

Για να υλοποιηθούν οι εκδηλώσεις και τα ερευνητικά ερωτηματολόγια, έγιναν πάνω από 150 ώρες (δια ζώσης και διαδικτυακών συζητήσεων/συνεδριάσεων), με τη συνεισφορά δεκάδων συναδέλφων από όλη τη χώρα.
Στις διαδικτυακές εκδηλώσεις της Δ.Ο.Ε. συμμετείχαν 30 πανεπιστημιακοί δάσκαλοι από την Ελλάδα και τη διεθνή επιστημονική κοινότητα.
Περισσότεροι από 50 συνάδελφοι συνεισέφεραν στα στρογγυλά τραπέζια και στην οργάνωση των δράσεων.
Ταυτόχρονα, τέθηκαν πάνω από 500 ερωτήματα, σχόλια και τοποθετήσεις εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού προβληματισμού.
Οι παρακολουθήσεις των εκδηλώσεων έχουν ξεπεράσει (μέχρι τώρα) τις 55.000.
Στα ερευνητικά ερωτηματολόγια και τις ερευνητικές καταγραφές έχουν υποβληθεί μέχρι τώρα απαντήσεις από χιλιάδες εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων και από εκατοντάδες σχολικές μονάδες Γενικής και Ειδικής Αγωγής, ενώ οι τοποθετήσεις συναδέλφων στις ανοιχτές ερωτήσεις ξεπέρασαν κατά πολύ τις 10.000.

Μπορείτε να δείτε τις διαδικτυακές εκδηλώσεις της Δ.Ο.Ε. πατώντας στους υπερσυνδέσμους (links) που υπάρχουν στο παρακάτω έγγραφο:
Διαδικτυακές εκδηλώσεις της Δ.Ο.Ε. (2021-2022)

Στην παρακάτω ιστοσελίδα της Δ.Ο.Ε. υπάρχουν και τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα των εκδηλώσεων:
Απομαγνητοφωνήσεις εκδηλώσεων Δ.Ο.Ε. (2021-2022)

 

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.