Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή των δύο τμημάτων της Β΄ Δημοτικού, χαρίζοντας σε γονείς, εκπαιδευτικούς και συμμαθητές μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαμόγελα.
Τα παιδιά παρουσίασαν δύο υπέροχα θεατρικά έργα. Το πρώτο, με τίτλο «Ένα δώρο για τον Αϊ Βασίλη», μας ταξίδεψε στον κόσμο της προσφοράς και της αγάπης. Μέσα από τους ρόλους τους, οι μικροί μας μαθητές ανέδειξαν το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων, υπενθυμίζοντάς μας ότι το πιο μεγάλο δώρο είναι η καλοσύνη και η σκέψη για τους άλλους.
Στη συνέχεια, το δεύτερο θεατρικό, «Ο χιονάνθρωπος που φοβόταν το σκοτάδι», μάς συγκίνησε με το τρυφερό του μήνυμα. Η ιστορία του χιονάνθρωπου που ξεπερνά τους φόβους του με τη βοήθεια της φιλίας και της αγάπης, ζέστανε τις καρδιές όλων και γέμισε την αίθουσα με χειροκροτήματα.
Με ζωντάνια, όμορφες στολές και μεγάλη προσπάθεια, τα παιδιά γέμισαν τη σκηνή χαμόγελα και μας έβαλαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την εξαιρετική τους παρουσία, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησαν στην προετοιμασία της γιορτής.
Η χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση αποτέλεσε μια υπέροχη ευκαιρία να νιώσουμε όλοι το πνεύμα των ημερών και να ανταλλάξουμε ευχές για υγεία, χαρά και δημιουργική συνέχεια.
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!