Οι μαθητές της Γ΄ δημοτικού στο πάρκο της γειτονιάς μας.

Το πάρκο και η παιδική χαρά αποτελούν έναν πολύτιμο χώρο συνάντησης, έναν τόπο πρασίνου που γεμίζει ζωή με τα γέλια των παιδιών, τις βόλτες των κατοικίδιων και τις οικογένειες που απολαμβάνουν τον χρόνο τους στη φύση. Είναι το ιδανικό σημείο για να κάνουμε έναν περίπατο με φίλους και να χαλαρώσουμε.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την περσινή μας δράση για την «υιοθεσία» του πάρκου της γειτονιάς μας, το επισκεφθήκαμε και φέτος με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. Ως ενεργοί πολίτες, θελήσαμε να φροντίσουμε αυτόν τον πολύτιμο χώρο που μας προσφέρει στιγμές χαράς και ηρεμίας στον ελεύθερο χρόνο μας.

Με μεράκι και συνεργασία:

  • Κατασκευάσαμε όμορφες ταμπέλες.
  • Φορέσαμε γάντια και καθαρίσαμε κάθε γωνιά του πάρκου από σκουπίδια.
  • Ποτίσαμε τα δέντρα και τα φυτά, φροντίζοντάς τα.
  • Τοποθετήσαμε μηνύματα υπενθύμισης για τη σωστή συμπεριφορά και την καθαριότητα, για όλους εμάς που επισκεπτόμαστε το πάρκο μόνοι, με παρέα ή με τα κατοικίδιά μας.

Με συνεργασία και σεβασμό, μπορούμε να μεταμορφώσουμε το πάρκο μας σε έναν όμορφο, ασφαλή και φιλικό προς το περιβάλλον χώρο, έναν χώρο που αξίζει σε όλους μας.

Όταν οι μαθητές επέστρεψαν στο σχολείο, ήταν γεμάτοι ενθουσιασμό και χαρά για την προσφορά τους. Η αγάπη τους για το πάρκο τούς ενέπνευσε να συμβάλλουν ουσιαστικά στη διατήρηση και τη φροντίδα του.

Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί: Ιωάννα Ζουπίδου, Αναστασία Καλφόγλου, Μαρία Καμφορίδου, Λίτσα Γιαμαλή.

Τους μαθητές και εκπαιδευτικούς συνόδεψε η νοσηλεύτρια: Μαίρη Αδαμάκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *