Με το 1ο Βραβείο βραβεύτηκε το σχολείο μας στον 5ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Εκπαιδευτικού Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Παιχνιδιού στην κατηγορία «ψηφιακού παιχνιδιού-Δημοτικό» με το παιχνίδι «Οδύσσεια».
Η βράβευση έγινε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού την Τρίτη , 9 Δεκεμβρίου 2025. Σχεδόν όλη η διαγωνιστική ομάδα του σχολείου μας βρέθηκε στη βράβευση με τη συνοδεία της διευθύντριας του σχολείου και γονέων.
Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Μαθητές από όλη την Ελλάδα με τους εκπαιδευτικούς τους γέμισαν το χώρο της βράβευσης και ήταν φανερή η χαρά και η αγωνία στα πρόσωπά τους.
Η δική μας παρουσία ήταν άψογη και οι μαθητές μας με θάρρος και σοβαρότητα απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους τέθηκαν.
Μόνο που έλειπε από την ομάδα εκείνη τη μέρα ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής και πρωτεργάτης της επιτυχίας Κωνσταντίνος Μέντζος και ήταν η απουσία του αισθητή!
Ελπίζουμε του χρόνου να ανέβουμε στην Αθήνα όλοι μαζί αφού ήδη ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε πυρετωδώς για τον 6ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Εκπαιδευτικού Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Παιχνιδιού.














