” Η γη γυρίζει;”

Το νέο μας εργαστήριο ξεκίνησε … από το σπίτι! Χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία της ανεστραμμένης τάξης, στάλθηκαν  με mail, δύο puzzle, με τη λύση των οποίων τα παιδιά μπορούσαν να οδηγηθούν στο θέμα που θα μας απασχολούσε.            Δείτε στο www.jigsawplanet.com   Δείτε στο www.jigsawplanet.com Το ενδιαφέρον των παιδιών ήταν μεγάλο! Καταγράφηκαν αυτά που…Συνέχεια ανάγνωσης ” Η γη γυρίζει;”

“Η βασιλόπιτα του 2022”

Κόψαμε τη βασιλόπιτα! Όχι ακριβώς! Έφτιαξε η κ. Δήμητρα υπέροχα μικρά ατομικά κεϊκάκια! και για τα δύο τμήματα !      Και τρώγαμε και ψάχναμε! ” ηρέμησε κ. Έφη , θα το βρούμε” λέει η Αντωνία. Και πραγματικά το βρήκαμε!   Ο Κωνσταντίνος και ο Μιχάλης οι δύο τυχεροί!! Πήρανε και το μικρό δωράκι για…Συνέχεια ανάγνωσης “Η βασιλόπιτα του 2022”

“Ο χειμώνας είναι εδώ”

Η αυλή του σχολείου μας αποτελεί σημείο αναφοράς για τις αλλαγές των εποχών!! Τα γυμνά κλαδιά των δέντρων, το φεγγάρι του Γενάρη, τα χιόνια που περιμένουμε και ο αγαπημένος μας χιονάνθρωπος είναι κάποια από τα στοιχεία του χειμώνα που αποτυπώνουμε!            Μπορεί χιόνια να μην είδαμε αλλά και χιονάνθρωπους φτιάξαμε  και σε παγοδρομίες…Συνέχεια ανάγνωσης “Ο χειμώνας είναι εδώ”

“Καλότυχο το 2022”

  Υποδεχτήκαμε το 2022! Όπως του έπρεπε!!! Με πυροτεχνήματα!! Για να φέρει υγεία, ευτυχία !! Σε όλον τον κόσμο!                                                                               …Συνέχεια ανάγνωσης “Καλότυχο το 2022”

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει: Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ως και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των δυο πρώτων εβδομάδων επαναλειτουργίας…Συνέχεια ανάγνωσης ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση