1821-2021 “200 χρόνια ελευθερίας”

Η Ελλάδα μας γιορτάζει τα 200 χρόνια λευτεριάς και οι μικροί μαθητές μας την τίμησαν κάνοντας ένα όμορφο ταξίδι από άκρη σε άκρη! Γνώρισαν τα  διαμερίσματά της, μας ξενάγησαν στον τόπο καταγωγής τους, ήρθαν σε επαφή με έθιμα, παραδόσεις και χορούς! Απολαύστε το ταξίδι μας με ξεναγούς το Γιώργη και τη Μαρία από τα ¨Ελληνάκια”…Συνέχεια ανάγνωσης 1821-2021 “200 χρόνια ελευθερίας”

Μασκαρέματα!!

  Πολλές και όμορφες δημιουργίες με αποκριάτικες κατασκευές!                                                                                        Αυτοσχέδιες μεταμφιέσεις!!               Και οι χαρταετοί μας πετούν ψηλά!                               Με την υπέροχη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη! Έτοιμη και η κυρά Σαρακοστή , η μια…Συνέχεια ανάγνωσης Μασκαρέματα!!

οχι

6 Μαρτίου “Παγκόσμια μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού”

  Η μέρα αυτή, πέρα από τη συμβολική της σημασία, έχει και ουσιαστική αξία, αφού σε όλα τα σχολεία του κόσμου γίνονται δράσεις ευαισθητοποίησης των παιδιών απέναντι στη σχολική βία. Στο σχολείο μας δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα όλη την εβδομάδα με βιωματικές δράσεις και όσο λειτουργούσαμε δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά να προσεγγίσουμε όσο γίνεται καλύτερα…Συνέχεια ανάγνωσης 6 Μαρτίου “Παγκόσμια μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού”

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση