11ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

Με χαμόγελο και φαντασία!

Αρχεία για Ιανουάριος, 2024

Επίσκεψη στη βιβλιοθήκη του 36ου Δημοτικού σχολείου

Ιαν 202423

Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης του νηπιαγωγείου μας, που αφορά τη φιλαναγνωσία, επισκεφτήκαμε τη βιβλιοθήκη του συστεγαζόμενου δημοτικού σχολείου. Η υπεύθυνη δασκάλα της βιβλιοθήκης, κυρία Μαρία, μας ξενάγησε, μας εξήγησε τη διαδικασία δανεισμού των βιβλίων, πως χρησιμοποιούν οι μαθητές τη βιβλιοθήκη, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου, ξεφυλλίσαμε βιβλία που μας κίνησαν την περιέργεια, και […]

Ανάγνωση αγαπημένων βιβλίων των μαθητών!

Ιαν 202422

Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης του νηπιαγωγείου μας, σχετικά με τη φιλαναγνωσία, διαβάζουμε κάθε μέρα ένα βιβλίο που επιλέγει μαθητής/τρια, είτε από τη βιβλιοθήκη του σχολείου, είτε από τα δικά του βιβλία στο σπίτι!

Παρακολούθηση μαθήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης!

Ιαν 202422

Μαζί με τα παιδιά του 36ου Δημοτικού, παρακολουθήσαμε μάθημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, από τον κ.  Σωτήρη Ζήκο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Ανάγνωση βιβλίου από μαμά μαθήτριας

Ιαν 202422

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου, και στα πλαίσια του σχεδίου δράσης του σχολείου μας σχετικά με την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, οργανώθηκε στο νηπιαγωγείο μας, μία δράση ανάγνωσης. Η μαμά της Κατερίνας, ήρθε στην τάξη και διάβασε στα παιδιά το βιβλίο , <<Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΨΗΛΩΝΕ>>. Ακολούθησε ανάλυση της ιστορίας […]

Δανειστική βιβλιοθήκη!

Ιαν 202419

Ξεκίνησε η οργάνωση και λειτουργία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης της τάξης μας. Τα παιδιά ενημερώθηκαν από τις εκπαιδευτικούς για τους κανόνες της δανειστικής βιβλιοθήκης και τους κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στα βιβλία! Επιλέγουν το βιβλίο που θα δανειστούν και γράφουν τα στοιχεία στο έντυπο δανεισμού!

Κοπή βασιλόπιτας 12/1/2024

Ιαν 202417

Κόψαμε τη βασιλόπιτά μας, που ήταν προσφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και τυχερός όλων, βρέθηκε ο Γιώργος μας!



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων