Το σχολείο μας συμμετέχει στο 10ο Μαθητικό φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας!!!

Το σχολείο μας συμμετέχει στο 10ο Μαθητικό φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας!!!

 

Οι μαθητές της Δ2 τάξης συνεργάστηκαν με τους μαθητές της ΣΤ1 και   δημιούργησαν μαζί  ένα συνεργατικό ψηφιακό τοίχο. Το έργο αυτό  αποτελεί σύνθεση αρκετών διαφορετικών δραστηριοτήτων και έγινε χρήση αρκετών διαφορετικών λογισμικών προγραμμάτων.

Το έργο  περιλαμβάνει μηνύματα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο που είτε σκεφτήκανε οι ίδιοι οι μαθητές είτε συμβουλευτήκανε την σελίδα του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.  Δημιουργήσαμε τα δικά μας Avatar με την Εφαρμογή Avatar maker, που μας συμβουλεύουν για την ασφαλή χρήση διαδικτύου, καθώς και  διαλόγους που σχετίζονται με το θέμα αυτό που παρουσιάζονται με την μορφή κόμικ. Επιπλέον καταγράψαμε λέξεις για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, που την παρουσιάσαμε με την μορφή συννεφόλεξου με το λογισμικό word art.

Όλα τα παραπάνω αναρτήθηκαν από τους μαθητές  στον συνεργατικό τοίχο κατά τη διάρκεια του μαθήματος της πληροφορικής, συνθέτοντας έτσι το έργο μας.

Το έργο των μαθητών θα παρουσιαστεί από τους ίδιους διαδικτυακά την Παρασκευή 16/04/2021 . μπορείτε να το δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://padlet.com/evagelialianou2/w309lh2tasaeg1q3

Μετάβαση στο padlet.com

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας πραγματοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δράσεις-εκδηλώσεις, Πληροφορική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *