Αρχική » Γενικά » “Α, να ‘σαι ήλιος να χαρίζεις φως!”

Kατηγορίες

“Α, να ‘σαι ήλιος να χαρίζεις φως!”

[local /files/2009/03/aenuoeoe_idheiae_10.mpg]

Μετά από απουσία πολλών ημερών, εννοείται χωρίς δική μας ευθύνη, επανερχόμαστε! Το ΠΣΔ παρουσίασε πρόβλημα, λέει.. Και είχαμε πράματα να σας πούμε και να σας δείξουμε. Δεν πειράζει θα τα πούμε με καθυστέρηση. Λοιπόν στο σχολείο μας την Παρασκευή 6 Μαρτίου έγινε κάτι πρωτόγνωρο. Στίχος του Ρίτσου έγινε γκράφιτι! Για δείτε!

                                          mail21.jpg       

      “Ελεύθερος αυτός που νοιάζεται τους άλλους”

                                                                                       Γιάννης Ρίτσος,Μονόχορδα

Ο Γιάννης Ρίτσος δεν μας χάρισε μόνο το ωραίο ταξίδι, θα μας ομορφαίνει και τις μέρες μας. Να, λοιπόν που και το σχολείο μπορεί να γίνει χώρος δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης! Δεν χρειάζονται πολλά. Χρειάζεται όμως ελεύθερο πνεύμα, ταλέντο και θέληση. Κι εμείς τα είχαμε όλα αυτά. Ο διεθυντής μας κ. Ηλίας Παναγιωτόπουλος μας παραχώρησε ένα τοίχο του σχολείου και μας εξασφάλισε τα χρώματα, οι μαθητές μας έβαλαν το μεράκι και το ταλέντο τους – Μπράβο παιδιά!!! – και η αγαπητή φίλη Λίλα Τζέτζου από το 6ο Λύκειο Καλλιθέας, με το οποίο συνταξιδεύουμε φέτος στο ωραίο ταξίδι για την προετοιμασία του αφιερώματος στο Ρίτσο, η οποία απαθανάτισε τις δημιουργίες των παιδιών…. Άντε μακάρι να ζήσουμε κι άλλες τέτοιες ομορφιές!

Αν δεν μας βρίσκετε σ’ αυτή τη διεύθυνση, μπορείτε από σήμερα και στο εξής να μας βρίσκετε και στη νέα μας διεύθυνση: www10lykeioreiraia.blogspot.com


Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση