10o Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου

το blog του σχολείου μας

Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης Τρίτης 25/1/2022

Ιαν 202224

theme

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα και αύριο Τρίτη 25/1/2022 θα γίνουν εξ αποστάσεως (μέσω του Webex Meetings).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τις 09:00 έως τις 12:10 ως εξής:

TIMETABLE

Το πρόγραμμα των μαθημάτων στάλθηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που μας έχετε δηλώσει, καθώς επίσης και οι διευθύνσεις των ηλεκτρονικών αιθουσών των εκπαιδευτικών.

Παρακαλούμε θερμά να μην κοινοποιηθούν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε άτομα που δεν εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης Τρίτης 25/1/2022    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

24/9/1828: Ίδρυση της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας
Τα πρώτα γραφεία της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας ανοίγουν στο Ναύπλιο (τότε πρωτεύουσα της Ελλάδας), στην Τρίπολη, στην Επίδαυρο και στο νησί της Σύρου. Σχετικός δικτυακός τόπος: http://www.elta.gr/

24/9/: Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί μια ευκαιρία κινητοποίησης μαθητών/τριών, γονέων/κηδεμόνων, εκπαιδευτικών προς έναν ενεργό τρόπο ζωής, ο οποίος συμβάλλει στην καλύτερη υγεία και ενισχύει τις σχολικές επιδόσεις. Στόχος της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού είναι η αλλαγή κουλτούρας της νέας γενιάς προς έναν δραστήριο, πιο ενεργό τρόπο ζωής που οδηγεί στην υγεία, σωματική και ψυχική.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Σκακιστική άσκηση

Μετάφραση

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων