ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Σεπ 202216

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/9/2022 ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16:00, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΟΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2105774950.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Αποχώρηση μαθητών

Σεπ 202212

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι η αποχώρηση των μαθητών στις 13:15 θα γίνεται ως εξής:

 • Από την κεντρική είσοδο/έξοδο στην οδό Πολυδώτου 61 τα τμήματα:
  • Α1
  • Α2
  • Β1
  • Β2
  • Δ1
  • Δ2
 • Από την δεύτερη είσοδο/έξοδο στην οδό Προπυλαίων:
  • Γ
  • Ε1
  • Ε2
  • Στ1
  • Στ2
 • Τα μεγαλύτερα αδέλφια θα αποχωρούν μαζί με το τμήμα των μικρότερων.

                                                              Από τη διεύθυνση

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποχώρηση μαθητών    

Πρώτη μέρα στο σχολείο – Αγιασμός

Σεπ 20228

back to school

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα γίνει την  Δευτέρα  12-9-2022 και ώρα  8:30 π.μ.

 Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει από την κεντρική είσοδο του σχολείου (οδός Πολυδότου). Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου. Οι γονείς θα παραμείνουν εκτός της αυλής.

 • Οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους τη σχολική τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία τους.
 • Στις 09:30 π.μ. θα αποχωρήσουν  οι μαθητές όλων των τάξεων – εκτός της Α΄ τάξης, που θα αποχωρήσουν στις 10:00.
 • Μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο (κερκίδα) του σχολείου συνάντηση – ενημέρωση των γονέων μόνο της Α΄ τάξης για θέματα καθημερινότητας του σχολείου με τον διευθυντή και τις δασκάλες της Α΄ τάξης.
 • Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν συνοδευόμενοι από γονείς/κηδεμόνες.
 • Την Τρίτη δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο και το σχολείο θα λειτουργήσει 8:15 – 13:15.

Καλή σχολική χρονιά !

                                    

 Από τη διεύθυνση

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρώτη μέρα στο σχολείο – Αγιασμός    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΑΙΘ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σεπ 20222

01-09-22 Από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου ως και τις 12 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο διευρυμένο ολοήμερο σχολείο

Από σήμερα, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ως και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες μαθητών/τριών νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, τα οποία έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του διευρυμένου ολοήμερου και θα λειτουργούν ως τις 5:30 μμ, να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του σχολείου τους ώστε να εγγράψουν τα παιδιά τους, εφόσον το επιθυμούν, στα τμήματα διευρυμένου ολοήμερου, προκειμένου αυτά να σχηματιστούν εγκαίρως και να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους άμεσα, με την έναρξη του σχολείου.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αναβαθμισμένο περιεχόμενο, μέσω δραστηριοτήτων όπως εκπαιδευτική ρομποτική, πειράματα, ρητορική τέχνη, ασφαλής και δημιουργική πλοήγηση στο Διαδίκτυο, αθλητισμός, παραδοσιακοί ή μοντέρνοι χοροί, εικαστικές τέχνες, χειροτεχνίες και κατασκευές, εκμάθηση μουσικών οργάνων. Επίσης, προβλέπεται επιπλέον χρόνος για μάθηση, μελέτη και παιχνίδι στο σχολείο.

Οι μαθητές/τριες γίνονται δεκτοί/ές χωρίς κανένα κριτήριο εγγραφής.

Με το νέο, διευρυμένο χρονικά και αναβαθμισμένο ποιοτικά, ολοήμερο, ενισχύονται οι δωρεάν παροχές εκπαίδευσης, εξασφαλίζεται περισσότερος ελεύθερος, δημιουργικός χρόνος για τα παιδιά στο σπίτι εφόσον η μελέτη θα ολοκληρώνεται στο σχολείο και επιτυγχάνεται προσέγγιση του σχολικού με το εργασιακό ωράριο των γονέων.

Το αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου για το σχολικό έτος 2022-23 θα εφαρμοστεί στο 50% των τμημάτων νηπιαγωγείων και δημοτικών που λειτουργούν σήμερα ως ολοήμερα, δηλαδή σε περίπου 5.000 τμήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια. Για την επιλογή των σχολικών μονάδων ελήφθησαν υπόψη κριτήρια όπως το μαθητικό δυναμικό του σχολείου, ο αριθμός των μαθητών/τριών που φοιτούν ήδη σε ολοήμερο και ο αριθμός των λειτουργούντων ολοήμερων τμημάτων.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου, Ανακοινώσεις Υπουργείου Παιδείας | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΑΙΘ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    

Ενδεικτικά και Απολυτήρια 2022

Ιούν 202210

σχολείου

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη  15-6-2022

από 08:30 έως 10:00

θα δοθούν τα Ενδεικτικά και τα Απολυτήρια των μαθητώνκαι θα γίνει ενημέρωση από τους δασκάλους των τάξεων και τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων.

Κατά τη διάρκεια την παράδοσης των βαθμών οι μαθητές θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Από τη διεύθυνση                                                   

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενδεικτικά και Απολυτήρια 2022    

Διαδικτυακή Επιμορφωτική/Ενημερωτική Συνάντηση του 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής

Μαΐ 20223Λήψη αρχείου

Το 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. καλούν τις Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων, τους Αντιδημάρχους Παιδείας των Δήμων και όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών των σχολικών μονάδων την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, σε διαδικτυακή συνάντηση με θέμα: «Ενδυναμώνοντας την Επικοινωνία Οικογένειας – Σχολείου».

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαδικτυακή Επιμορφωτική/Ενημερωτική Συνάντηση του 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής    

Επιστροφή στο σχολείο μετά τις διακοπές του Πάσχα

Μαΐ 20222

.png

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές επανέρχονται στο σχολείο, μετά τις διακοπές του Πάσχα, την Τρίτη 3 Μαΐου 2022. Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ. η προσέλευση μαθητών και εκπαιδευτικών διέπεται από τους παρακάτω κανόνες :

 • Διατηρείται η υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και η χρήση αντισηπτικών, ο τακτικός αερισμός χώρων, ο σχολαστικός καθαρισμός επιφανειών και εξοπλισμού κ.λπ.
 • Δε θα διενεργούνται τακτικοί αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι για προσέλευση στη σχολική μονάδα από μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.).
 • Οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. θα διενεργούν προληπτικά 1 ράπιντ τεστ την εβδομάδα, με δική τους δαπάνη, έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο.

 Σε περίπτωση στενής επαφής με κρούσμα εντός σχολικού πλαισίου:

Οι εμβολιασμένοι και μη μαθητές και εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. διενεργούν 2 σελφ τεστ (ημέρες 0-1 και 4) δωρεάν (θα διατίθενται από τα σχολεία) και χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για 10 ημέρες.

Σε περίπτωση στενής επαφής με κρούσμα εκτός σχολικού πλαισίου:

 • Οι εμβολιασμένοι μαθητές επιστρέφουν κανονικά στο σχολείο, διενεργούν σελφ τεστ την 5η ημέρα με δική τους δαπάνη και χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για 10 ημέρες.
 • Οι μη εμβολιασμένοι μαθητές τίθενται σε καραντίνα και διενεργούν σελφ τεστ την 5η ημέρα με δική τους δαπάνη προκειμένου να επιστρέψουν στο σχολείο. Μετά την 5η ημέρα, εφόσον το τεστ είναι αρνητικό και επιστρέψουν στο σχολείο, χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για τουλάχιστον άλλες 5 ημέρες.
 • Οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. επιστρέφουν κανονικά στο σχολείο, διενεργούν ράπιντ τεστ την 5η ημέρα με δική τους δαπάνη και χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για 10 ημέρες.
 • Οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. τίθενται σε καραντίνα και διενεργούν ράπιντ τεστ την 5η ημέρα με δική τους δαπάνη προκειμένου να επιστρέψουν στο σχολείο. Μετά την 5η ημέρα, εφόσον το τεστ είναι αρνητικό και επιστρέψουν στο σχολείο, χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για τουλάχιστον άλλες 5 ημέρες.

 Σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος στην τάξη, ισχύει ό,τι και στον γενικό πληθυσμό, για εμβολιασμένους και μη μαθητές και εκπαιδευτικούς:

 • Παραμονή του κρούσματος σε απομόνωση επί 5 ημέρες τουλάχιστον, με ημέρα λήψης του θετικού τεστ να θεωρείται ως ημέρα 0.
 • Μετά την πάροδο 5 ημερών απομόνωσης και εφόσον (α) έχει υποχωρήσει πλήρως ο πυρετός για ένα 24ωρο χωρίς χρήση αντιπυρετικών και (β) δεν υπάρχουν άλλα συμπτώματα ή τα συμπτώματα βελτιώνονται, διακόπτεται η απομόνωση.
 • Εάν ο πυρετός συνεχίζει ή τα συμπτώματα δεν βελτιώνονται, παρατείνεται η απομόνωση.
 • Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες 5 ημέρες από την λήξη της απομόνωσης.

Πλέον, οι μαθητές και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. δεν κάνουν δήλωση Edupass σε εβδομαδιαία τακτική βάση, παρά μόνο εφόσον προκύψει σχετική υποχρέωση, π.χ. σε περίπτωση στενής επαφής με κρούσμα. Οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. συνεχίζουν να κάνουν δήλωση Edupass σε εβδομαδιαία βάση για τον τακτικό εργαστηριακό τους έλεγχο 1 φορά την εβδομάδα και, παράλληλα, υποχρεούνται να κάνουν δήλωση για τους διαγνωστικούς ελέγχους που διενεργούν ως στενές επαφές κρούσματος εντός και εκτός σχολικού πλαισίου.

Καλή επάνοδο με ασφάλεια για όλους !

Από τη διεύθυνση του σχολείου

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιστροφή στο σχολείο μετά τις διακοπές του Πάσχα    

Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821

Μαρ 202221

Την Πέμπτη  24-3-2022

θα γίνει γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Έναρξη :   8.10 π.μ

Λήξη : 9.40 π.μ.

  

Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει    

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821    

Εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

Μαρ 202218

Σας ενημερώνουμε ότι η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την κατάθεση αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γονείς/κηδεμόνες για εισαγωγή των μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία θα παραμείνει ανοιχτή από την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00 μέχρι και την Πέμπτη
31 Μαρτίου 2022 και ώρα 15:00. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα μπορεί να γίνει μέσω του συνδέσμου:
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/aitese-eisagoges-matheton-kai-mathetrion-sta-protupa-kai-peiramatika-skholeia

Η εισαγωγή μαθητών/τριών στην εισαγωγική τάξη Πειραματικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιείται με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022. Σε περίπτωση
διασυνδεδεμένων ΠΕΙ.Σ., οι απόφοιτοι του Πειραματικού Σχολείου της ίδιας ή προηγούμενης βαθμίδας εγγράφονται στο συνδεδεμένο Πειραματικό Σχολείο της ίδιας ή της επόμενης βαθμίδας, εφόσον το επιθυμούν, χωρίς κλήρωση.

Η εισαγωγή των μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη των Προτύπων Γυμνασίων και Α΄ τάξη Πρότυπων Λυκείων για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιείται με δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων με ερωτήσεις κλειστού τύπου/πολλαπλής επιλογής, σχετικών με την κατανόηση κειμένων της Ελληνικής Γλώσσας και Μαθηματικών εννοιών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2022.

Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να δείτε τα Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. καθώς και τη μεταξύ τους διασύνδεση:
https://depps.minedu.gov.gr/?page_id=10899.

Γονείς και κηδεμόνες μαθητών/τριών που θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για εισαγωγή σε Πειραματικό Σχολείο ή σε δοκιμασία δεξιοτήτων για εισαγωγή σε Πρότυπο Σχολείο οφείλουν να εγγράψουν τους μαθητές στο σχολείο στο οποίο υπάγονται χωροταξικά, ώστε να εξασφαλίσουν τη
θέση του/της μαθητή/τριας σε δημόσιο σχολείο, για την περίπτωση που δεν εισαχθεί στο Πειραματικό ή Πρότυπο Σχολείο που επιθυμούν.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία    

Έλεγχοι προόδου δευτέρου τριμήνου

Μαρ 202216

image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα 14-03-2022

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας ότι οι έλεγχοι προόδου του πρώτου τριμήνου θα αποσταλθούν στα e-mail των γονέων των μαθητών την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους δασκάλους των τμημάτων, ενώ ισχύει και ο προγραμματισμός μηνιαίας ενημέρωσης του κάθε τμήματος.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έλεγχοι προόδου δευτέρου τριμήνου    

Εγγραφές μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022 – 2023

Φεβ 202221

Eggrafes 2022 23

Οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2022-2023, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022. Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του/της Διευθυντή/τριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016. (Η εγγραφή του παιδιού σας θα γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στο τηλ. 2105774950).

Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής: Διαβάστε όλο το άρθρο »

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγγραφές μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022 – 2023    

Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης Πέμπτης 27/1/2022

Ιαν 202227

theme

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα αύριο Πέμπτη 27/1/2022 θα γίνουν εξ αποστάσεως (μέσω του Webex Meetings).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τις 09:00 έως τις 12:10 ως εξής:

TIMETABLE

Το πρόγραμμα των μαθημάτων στάλθηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που μας έχετε δηλώσει, καθώς επίσης και οι διευθύνσεις των ηλεκτρονικών αιθουσών των εκπαιδευτικών ή αναρτήθηκαν στον τοίχο της e-me των τάξεων.

Παρακαλούμε θερμά να μην κοινοποιηθούν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε άτομα που δεν εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης Πέμπτης 27/1/2022    

Κλειστό το σχολείο και την Τετάρτη 26-1-2022

Ιαν 202226

Αγαπητοί γονείς,

Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας εξ αιτίας της κακοκαιρίας, το σχολείο παραμένει κλειστό και σήμερα Τετάρτη 26.1.2022  και δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κλειστό το σχολείο και την Τετάρτη 26-1-2022    

Κλειστά τα σχολεία και χωρίς τηλεκπαίδευση την Τρίτη 25-1-2022

Ιαν 202225

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση την Τρίτη 25.1.2022,  εξ αιτίας της κακοκαιρίας.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κλειστά τα σχολεία και χωρίς τηλεκπαίδευση την Τρίτη 25-1-2022    

Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης Τρίτης 25/1/2022

Ιαν 202224

theme

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα και αύριο Τρίτη 25/1/2022 θα γίνουν εξ αποστάσεως (μέσω του Webex Meetings).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τις 09:00 έως τις 12:10 ως εξής:

TIMETABLE

Το πρόγραμμα των μαθημάτων στάλθηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που μας έχετε δηλώσει, καθώς επίσης και οι διευθύνσεις των ηλεκτρονικών αιθουσών των εκπαιδευτικών.

Παρακαλούμε θερμά να μην κοινοποιηθούν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις σε άτομα που δεν εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης Τρίτης 25/1/2022    

Διαχείριση στενών επαφών επιβεβαιωμένου κρούσματος λοίμωξης COVID-19 εκτός του σχολικού πλαισίου

Ιαν 202219

α ) Οι  μη εμβολιασμένοι μαθητές, στην περίπτωση που είναι στενές επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος ατόμου με το οποίο διαβιούν κάτω από την ίδια στέγη, ακολουθείται η διαδικασία της πενθήμερης απομόνωσης από την τελευταία επαφή με το κρούσμα και αποφυγής επαφής με άλλα άτομα.

Την πέμπτη (5η) ημέρα από την τελευταία επαφή με το κρούσμα υποβάλλονται σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο και εφόσον το αποτέλεσμα αυτού είναι αρνητικό επιστρέφουν στις σχολικές δραστηριότητες την έκτη (6η) ημέρα, υπό την προϋπόθεση πάντοτε ότι δεν υπάρχουν συμπτώματα ή τα συμπτώματα μετά το πενθήμερο βελτιώνονται με πλήρη υποχώρηση του πυρετού για ένα 24ωρο χωρίς την χρήση αντιπυρετικών.

β) Οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες μαθητές/τριες, στην περίπτωση που είναι στενές επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος ατόμου με το οποίο διαβιούν κάτω από την ίδια στέγη, δεν παραμένουν σε απομόνωση και συνεχίζουν κανονικά τις δραστηριότητές τους, υπό τις εξής προϋπόθεση της διενέργειας τριών αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (SELF  TEST)  σε διάστημα πέντε (5) ημερών, και συγκεκριμένα τις ημέρες 0 έως 1, 3 και 5 μετά την τελευταία επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαχείριση στενών επαφών επιβεβαιωμένου κρούσματος λοίμωξης COVID-19 εκτός του σχολικού πλαισίου    

Έλεγχοι προόδου πρώτου τριμήνου

Δεκ 202113

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας ότι οι έλεγχοι προόδου του πρώτου τριμήνου θα δοθούν στους μαθητές την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 μέσα σε φακέλους.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους δασκάλους των τμημάτων, ενώ ισχύει και ο προγραμματισμός μηνιαίας ενημέρωσης του κάθε τμήματος.

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έλεγχοι προόδου πρώτου τριμήνου    

Γιορτή για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη

Νοέ 202112

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη  17-11-21

θα γίνει γιορτή για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη 1973

Έναρξη :   8.15 π.μ.

Λήξη : 9.40 π.μ.

Η αποχώρηση θα γίνει από την κεντρική έξοδο

Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει    

 Από τη διεύθυνση

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιορτή για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Νοέ 202110

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στο Ολοήμερο Πρόγραμμα από την Πέμπτη 11/11/2021, θα χρησιμοποιούνται οι κοινόχρηστες ηλεκτρικές συσκευές (ψυγεία & θερμοθάλαμος).

Οι μαθητές του Ολοήμερου το πρωί θα μπαίνουν στο εστιατόριο, θα βγάζουν το μεταλλικό δοχείο από το τσαντάκι τους και θα το βάζουν στο ψυγείο. Το τσαντάκι θα μένει στο εστιατόριο.

Όλα τα σκεύη, δοχεία και τσαντάκια, θα έχουν γραμμένα πάνω τους τα ονόματα των παιδιών.

Για τα φαγητά  που δεν χρειάζονται ψυγείο και ζέσταμα, τα παιδιά θα παίρνουν τα  τσαντάκια μαζί τους στην τάξη.
Επίσης,  τo ατομικό τσαντάκι φαγητού θα πρέπει να περιέχει:

 • μια πετσετούλα,
 • ένα μπουκαλάκι νερό,
 • 2-3  χαρτοπετσέτες,
 • υγρά μαντηλάκια .

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα ρυθμιστούν με τις οδηγίες των εκπαιδευτικών .

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ    

Oπτικοποιημένες οδηγίες για γονείς και κηδεμόνες για την πλατφόρμα edupass.gov.gr

Νοέ 20211
Από την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τα δημόσια σχολεία η πλατφόρμα edupass.gov.gr, μέσω της οποίας θα εκδίδεται η Σχολική Κάρτα για COVID-19, ενώ ενσωματώνονται και όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr
Δείτε λεπτομερείς οδηγίες  εδώ.
Πηγή: alfavita.gr
από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Oπτικοποιημένες οδηγίες για γονείς και κηδεμόνες για την πλατφόρμα edupass.gov.gr    

Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Οκτ 202125

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη  27-10-2021  

θα γίνει γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Έναρξη :   8.15 π.μ

Λήξη : 9.40 π.μ.

 

Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει    

                         

Από τη διεύθυνση

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940    

Αυτοδιαγνωστικά (σελφ) τεστ

Οκτ 202117

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ,18/10/2021,ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΦΈΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 15/10/2021. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤ

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτοδιαγνωστικά (σελφ) τεστ    

Αγιασμός

Σεπ 20219
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   

  Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής

  χρονιάς 2021 – 2022 θα πραγματοποιηθεί τη

  Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 08:30 π.μ.

  στο προαύλιο του σχολείου για τους μαθητές της Α΄ τάξης

  και για τους λοιπούς μαθητές στην αίθουσά τους.

  Οι γονείς θα περιμένουν έξω από το σχολείο.

  Για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού και διασφάλισης της δημόσιας υγείας οι μαθητές θα πρέπει να

  προσέλθουν στο σχολείο στις 08:00-08.15 π.μ. υποχρεωτικά με

  μάσκα και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υ.ΠΑΙ.Θ. Σύμφωνα

  με αυτές :

  Υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος

  διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24)

  ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα και οι μαθητές/τριες

  προσέρχονται με την επίδειξη (και όχι προσκόμιση) βεβαίωσης

  αρνητικού αποτελέσματος.

  Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής

  μονάδας$ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται

  έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική

  μονάδα.

  Άρα, τη Δευτέρα 13/09/2021 οι μαθητές θα πρέπει να

  προσέλθουν με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό τεστ.

  Από την υποχρέωση διενέργειας και επίδειξης self-test

  απαλλάσσονται όσοι μαθητές έχουν πιστοποιητικό

  νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

  Στη συνέχεια οι μαθητές θα μπουν στις τάξεις όπου θα γίνει η πρώτη

  γνωριμία με τον δάσκαλο/α τους. Την ίδια ημέρα θα μοιραστούν στα

  παιδιά και τα βιβλία τους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει οι μαθητές να

  έχουν μαζί την τσάντα τους.

  Στις 09:30 π.μ. θα σχολάσουν οι μαθητές όλων των τάξεων – εκτός

  της Α΄ τάξης.

  Αμέσως μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο(κερκίδα)

  του σχολείου συνάντηση – ενημέρωση των γονέων μόνο της Α΄

  τάξης, πάντοτε με χρήση μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ,

  για θέματα καθημερινότητας του σχολείου με τον διευθυντή και τις

  δασκάλες της Α΄ τάξης. 

  Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα σχολάσουν περίπου στις 10 : 30 μ.μ

  Παρακαλούμε να ελέγχετε καθημερινά το ηλεκτρονικό
  ταχυδρομείο σας προκειμένου να ενημερώνεστε έγκαιρα και
  έγκυρα για όλες τις δράσεις/δραστηριότητες του σχολείου.
  Με τις θερμότερες ευχές μας για μια ευχάριστη και δημιουργική
  χρονιά !

Από τον Σύλλογο Διδασκόντων

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αγιασμός    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ιούν 202123

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου  θα δοθούν στους μαθητές έλεγχοι προόδου και τίτλοι σπουδών.

Οι μαθητές θα βρίσκονται στο σχολείο στις 8:15 (από την κεντρική είσοδο)  και θ αποχωρήσουν στις 8:45 ΚΑΙ από τις δύο εξόδους όπως φεύγουν καθημερινά, όπου θα τους περιμένουν οι γονείς και κηδεμόνες.

Όσοι γονείς δεν δύνανται να φέρουν τα παιδιά αυτές τις ώρες θα προσέρχονται στο σχολείο τη Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Ιουνίου από τις 08:00 – 13:00 μετά από τηλεφώνημα.

Καλό καλοκαίρι

Από τη διεύθυνση

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    

Ανακοίνωση: Αναστολή Ολοημέρου

Μαΐ 202125
10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/05/2021 ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΑ
ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 13,15.
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ (7-8πμ)
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση: Αναστολή Ολοημέρου    

Οδηγίες για το Άνοιγμα του σχολείου

Μαΐ 20219

10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ  10/05/2021 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ.

 • ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 08,00 ΕΩΣ 08,15 ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ COVID-19 ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ selftesting.gov.gr. ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ(3) ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΟΥΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙ.

 

 • ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 15,00,ΕΝΩ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ(07,00-08,00). ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ .

 

 • ΣΤΟ ΣΧΟΛΑΣΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΞΟΔΟΥΣ ΩΣ ΕΞΗΣ:                        ΑΠΟ ΟΔΟ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α,Β2,Ε2,ΣΤ1,ΣΤ2.           ΑΠΟ ΟΔΟ ΠΟΛΥΔΩΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  Β1,Δ1,Δ2,Γ1,Γ2,Ε1.       ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ,ΕΝΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.                                                                                                                                  

                                                                              ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ                                

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οδηγίες για το Άνοιγμα του σχολείου    

Καλές γιορτές

Απρ 202126

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλές γιορτές    

Πρόσκληση στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση της ΠΔΕ Αττικής, με θέμα: «Κακοποίηση και παραμέληση ανηλίκων: Ο ρόλος του σχολείου»

Απρ 20219Λήψη αρχείου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση της ΠΔΕ Αττικής, με θέμα: «Κακοποίηση και παραμέληση ανηλίκων: Ο ρόλος του σχολείου»    

10306 – Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης

Μαρ 202129

Γραμμή 10306-A’ Ψυχιατρική Κλινική
Αιγινήτειο Νοσοκομείο
Πληρ.:2107289408, Ν. Σαγιάννη
2107230010, Θ.Σκαλή
Mail: psychiat-egin@med.uoa.gr,
tilefonikiypost@gmail.com
Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2021

Ενημερωτική Ανακοίνωση
Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306
Δωρεάν και Ανώνυμη 24ωρης λειτουργίας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη Γραμμή Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306,
που λειτουργεί ανώνυμα και δωρεάν, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, την
επιστημονική καθοδήγηση της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου, του
Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και υποστηρίζεται οικονομικά από το
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Μέγας Δωρητής.

Η Γραμμή αφορά το Πανελλήνιο, και λειτουργεί όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες της
εβδομάδας, καθόλη τη διάρκεια του έτους και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα
στήριξης οποιουδήποτε προσώπου αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει σε πρόσωπο αρμόδιο,
ειδικό, να ακούσει ό,τι και αν έχει να του πει.

Αφορά 3 επιλογές:

Επιλογή 1-Ψυχολογική βοήθεια, Ψυχιατρική υποστήριξη
Επιλογή 2-ΨυχοΚοινωνικά θέματα
Επιλογή 3-Θέματα που αφορούν την Οικογένεια, Παιδιά και Εφήβους

Η Γραμμή 10306 δημιουργήθηκε για να μπορεί ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε γωνιά
της Ελλάδας και για οποιοδήποτε λόγο (ένταση, ταραχή, δυσανεξία, ανασφάλεια, απειλή,
φόβο, πανικό, απογοήτευση, απελπισία, μοναξιά, κ.λπ.) οποιοδήποτε πρόσωπο,
οποιασδήποτε ηλικίας, να αποζητά στήριξη, ενθάρρυνση ή/και ψυχική ανακούφιση.

Παρακαλούμε θερμά να ενημερωθούν όλες οι Σχολικές Μονάδες και όλοι οι Σύλλογοι
Γονέων της επικράτειάς σας!

Η Επιστημονική και Συντονιστική Ομάδα Έργου της Γραμμής «10306»
Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, Καθηγητής Ψυχιατρικής, ΕΚΠΑ, Δ/ντής Α΄ Ψυχιατρικής
Κλινικής
Μαρίνα Οικονόμου, Καθηγήτρια Ψυχιατρικής, ΕΚΠΑ
Ελένη Λαζαράτου, Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής, ΕΚΠΑ
Φραγκίσκος Γονιδάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής, ΕΚΠΑ
Θεοδώρα Σκαλή, ΕΔΙΠ Ψυχολογίας, Msc, PhD, ΕΚΠΑ
Μενέλαος Θεοδωρουλάκης,PhD Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής
Ανθρωπολογίας,Πρόεδρος Ομοσπονδίας «ΑΡΓΩ»
Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, Ψυχίατρος επί θητεία, PhD, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, ΕΚΠΑ

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | με ετικέτα  |  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 10306 – Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης    

Καλό Ταξίδι Διονυσία

Φεβ 20215

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλό Ταξίδι Διονυσία    

Ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του σχολείου μας

Ιαν 20219
10 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ( ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ 07.00-08.00 ΚΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
13.15-16.00).
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ COVID 19 TA ΕΦΑΡMOZOYME KANONIKA ΟΠΩΣ
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020.
ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 08,00-08,15 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ,
ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ. ΣΧΟΛΟΥΝ 13,15 ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑ
ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ .
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ,ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΥΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΤΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.
ΛΟΓΩ COVID ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΘΑΛΑΜΟ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του σχολείου μας    

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 – ΜΕΡΟΣ Γ’

Δεκ 202018

Σας ενημερώνουμε πως Αναρτήθηκε στο κανάλι μας στο Youtube η Τηλεκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου ώρες: 18:00-20:00, με τίτλο:

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 – ΜΕΡΟΣ Γ’

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα μας:

https://pdeattikis.gr ή

στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=IBNX73DOXhA&feature=emb_logo

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις Υπουργείου Παιδείας | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 – ΜΕΡΟΣ Γ’    

Ανακοίνωση

Οκτ 202016

10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/10/2020 ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ) ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15.00 , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ.Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε2 ΤΑΞΗ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ (7-8πμ)

από κάτω από: Ανακοινώσεις Σχολείου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση    

Κλειστά τα σχολεία του Περιστερίου στις 8/01/2019

Ιαν 20197

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου,

την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κλειστά τα σχολεία του Περιστερίου στις 8/01/2019    

Πρόγραμμα της εβδομάδας 17-21/12

Δεκ 201818

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17-21/12

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

13.15μμ ΒΑΘΜΟΙ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

 

ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 18.30μμ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟ Β1 & Β2

 Το πρωί τα παιδιά των Β1 & Β2 δεν θα έρθουν στο σχολείο.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 19.00μμ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟ Δ1

 Το πρωί τα παιδιά του Δ1 δεν θα έρθουν στο σχολείο.

 

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 19.00μμ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟ Α1 & Α2

 Το πρωί τα παιδιά των Α1 & Α2 δεν θα έρθουν στο σχολείο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 08.30 ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 10.00

 

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα της εβδομάδας 17-21/12    

Ημέρες και ώρες υποδοχής γονέων/κηδεμόνων

Νοέ 20181
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ  2018-2019
13.15 – 14.00
Α1 ΣΤΕΦΑΝΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 1η ΠΕΜΠΤΗ  ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
Α2 ΡΟΔΙΤΗ ΒΑΣΩ 1η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
Β1 ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 2η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
Β2 ΧΑΣΑΠΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ 1η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
Γ1 ΚΑΚΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
Γ2  ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ 2η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
Δ1 ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 1η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
Δ2  ΡΑΠΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
Ε1 ΜΠΟΥΤΣΕΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 3η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
Ε2  ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 1η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΣΤ1  ΓΚΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 2η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΣΤ2 ΑΓΑΘΟΥ ΕΛΕΝΗ 1η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΤΕ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ  ΝΙΚΟΣ 2η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΤΣΑΚΙΡΗΣ     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Α1,Γ1,Ε1,,Ε2,ΣΤ1,ΣΤ2)

 

1η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΔΡΕΤΑΚΗ ΜΑΙΡΗ(Α2,Β1,Β2,Γ2,Δ1,Δ2) 2η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΑΓΓΛΙΚΑ

ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

1η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ(Α1,Α2,ΣΤ1) 1η ΤΡΙΤΗ (09.00-10.00) ΚΑΘΕΜΗΝΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ   ΜΠΕΦΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 1η ΤΡΙΤΗ (11.30-12.15) ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΓΑΛΛΙΚΑ   ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ 1η ΤΡΙΤΗ (10-10.45) ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΡΟΔΟΠΗ 2η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ  ΠΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2η ΠΕΜΠΤΗ(09.00-09.45) ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Α1,Α2,Β1,Β2,Ε1,Ε2,ΣΤ1,ΣΤ2)

 

2η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΠΙΚΟΥΒΑΡΑΚΗΣ      ΑΝΤΡΕΑΣ (Α1,Α2,Γ1,Γ2,Δ1,Ε1,ΣΤ1,ΣΤ2)

 

2η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Β1,Β2,Δ1)

 

 1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ,ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ.
 2. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.
 3. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ.
 4. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-12-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.15 ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ.

 

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημέρες και ώρες υποδοχής γονέων/κηδεμόνων    

Ανακοίνωση για τη συνάντηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για το Σάββατο 06.10.2018

Οκτ 20185

Σας ενημερώνουμε ότι ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η προγραμματισμένη για το Σάββατο 06.10.2018 συνάντηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων με τους γονείς των μαθητών/ τριών του σχολείου μας σχετικά με τις εκδηλώσεις του Σαββάτου.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για τη συνάντηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για το Σάββατο 06.10.2018    

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 28-09-2018

Σεπ 201827

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής,

την Παρασκευή 28-09-2018 τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν,

λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 28-09-2018    

Ανακοίνωση για τον Αγιασμό του Σχολ. έτους 2018 – 19

Σεπ 201810

Ανακοίνωση

Ο αγιασμός θα γίνει την Τρίτη 11-9-18
και ώρα 9.30 π.μ.

• Οι μαθητές θα έχουν την τσάντα τους για να παραλάβουν τα βιβλία και θα αποχωρήσουν στις 10.30 π.μ.

• Την Τετάρτη 12-9-18 τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 8.15 π.μ.

Από τη διεύθυνση

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για τον Αγιασμό του Σχολ. έτους 2018 – 19    

Προγραμματισμός Ιουνίου 2018

Ιούν 20181

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

10 – 12 π.μ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

11 – 1 μ.μ. ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

1 – 3 μ.μ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ

1 – 3 μ.μ. ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

6.30 μ.μ. SURVIVOR ΠΑΡΤΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

8 μ.μ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΤΡΙΤΗ , 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ KINDERLAND

ΠΕΜΠΤΗ, 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
( ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ )

ΣΑΒΒΑΤΟ, 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

9 μ.μ. ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ»
ΑΠΟ Α1, Α2 & Γ2
8 μ.μ. ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΙΝΙΚΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ , 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ Ε2
7.30 μ.μ. ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ , 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΕΛΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ
ΓΥΜΝΑΣΜΑΤΑ – ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 8 μ.μ.
( ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ )

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΑΠΟ 8.00 – 10.00 π.μ.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 9 – 12 μ.μ.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προγραμματισμός Ιουνίου 2018    

Ανακοίνωση για τις αιτήσεις εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχολ. έτους 2018 – 19

Μαΐ 201829

Αγαπητοί γονείς,

Όσοι επιθυμούν παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση – δήλωση εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα,

μέχρι την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018.

Η σχετική αίτηση-δήλωση έχει διανεμηθεί στους μαθητές.

Οι γονείς που έχουν δύο ή τρία παιδιά θα υποβάλλουν ένα έντυπο.

Από τη διεύθυνση

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για τις αιτήσεις εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχολ. έτους 2018 – 19    

Survivor Party

Μαΐ 201826

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

καλεί όλους τους SURVIVOR της σχολικής χρονιάς 2017-2018

του 10ου δημοτικού σε μια τελική δοκιμασία!

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στις 6:30μμ

ελάτε στην αυλή του σχολείου μας να τρέξουμε, να παίξουμε, να γελάσουμε και να πανηγυρίσουμε.

Δείτε την αφίσα εδώ.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Survivor Party    

Η Γιορτή των δραστηριοτήτων

Μαΐ 201826

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σας καλεί

το Σάββατο 2/6/2018

στο σχολείο μας

για να απολαύσουμε τα παιδιά μας στη γιορτή των δραστηριοτήτων!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

10 – 12 πμ Τουρνουά Μπάσκετ

11 – 1 μμ Διαδραστική Παρουσίαση Ρομποτικής

1 – 3 μμ Τουρνουά Σκάκι

1 – 3 μμ Έκθεση Ζωγραφικής

Τα παιδιά μας που συμμετείχαν στις δραστηριότητες δούλεψαν πολύ, τα κατάφεραν και θέλουν με υπερηφάνια να μας δείξουν τα κατορθώματα τους!

Σας περιμένουμε όλους για να τα θαυμάσουμε, να τα χειροκροτήσουμε, να τα επευφημήσουμε!!!!!

Δείτε την αφίσα εδώ.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Γιορτή των δραστηριοτήτων    

Ανακοίνωση για ολοήμερη εκδρομή

Μαΐ 20187

Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει ολοήμερη – ψυχαγωγική και εκπαιδευτική – εκδρομή σε μια πανέμορφη περιοχή στην κατασκήνωση «KINDERLAND» στο Κάλαμο Αττικής και σε ένα απόλυτα ασφαλή και οργανωμένο χώρο.

Αναχώρηση: 8:30 – Επιστροφή : 17:30

Στην εκδρομή θέλουμε να συμμετέχουν όλα τα παιδιά, και όσοι γονείς και κηδεμόνες το επιθυμούν (υποχρεωτικά συνοδεύονται τα παιδιά των Α΄ και Β΄ τάξεων).

Για τη μεταφορά μας με λεωφορεία και την είσοδο στο χώρο της κατασκήνωσης η συνολική τιμή διαμορφώνεται ως εξής:

Κάθε παιδί 11 ευρώ

Γονιός ή συνοδός 6 ευρώ

Για φαγητό μπορούμε να φέρουμε από το σπίτι, αλλά και να παραγγείλουμε από την κατασκήνωση, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του κυλικείου που θα σας μοιράσουμε.

Παρακαλούμε μέχρι τη Δευτέρα 14 Μαΐου να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί.

(Τα χρήματα θα τα δώσετε έως την 31 Μαΐου 2018)

Για όποια διευκρίνιση και πρόβλημα μη διστάσετε να μας ενοχλήσετε.

Τηλ. 2105774950 – 2105712509

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για ολοήμερη εκδρομή    

Πρόσκληση στη θεατρική παράσταση «Παραμυθοσαλάτα»

Απρ 201825

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

του 10ου Δημοτικού Σχολείου και η θεατρική ομάδα «Παραμυθοσαλάτα»

σας προσκαλούν ΟΛΟΥΣ

να παρακολουθήσετε τις περιπέτειες ενός αγοριού & 5 γνωστών παιδικών ηρώων σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι!!!!

Την Κυριακή 29 Απριλίου

στο χώρο του σχολείου μας

στις 11:00 π.μ.

Δείτε την αφίσα της παράστασης εδώ.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση στη θεατρική παράσταση «Παραμυθοσαλάτα»    

Eπίδοση βαθμολογίας Β΄ τριμήνου σχολ. έτους 2017 – 18

Μαρ 201818

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση βαθμολογίας του Β΄ τριμήνου για το σχολ. έτος 2017 – 18 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 1:15 μ.μ..

Τονίζεται ότι την ώρα της ενημέρωσης των γονέων, τα παιδιά θα συνοδεύουν τους γονείς τους, με εξαίρεση τα παιδιά του Ολοήμερου.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Eπίδοση βαθμολογίας Β΄ τριμήνου σχολ. έτους 2017 – 18    

Εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στα Πειραματικά Σχολεία και στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2018-2019

Μαρ 201818

Διαβάστε εδώ το ΦΕΚ του ΥΠ.Π.Ε.Θ για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στα Πειραματικά Σχολεία και στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2018-2019.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στα Πειραματικά Σχολεία και στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2018-2019    

Συμμετοχή του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπ/κής Ρομποτικής

Μαρ 20183

Σήμερα η ομάδα του Σχολείου μας έλαβε μέρος στον ανωτέρω διαγωνισμό.

Τα παιδιά μας πραγματοποίησαν μια αξιοπρεπέστατη και όμορφη παρουσία παρά το γεγονός του ελάχιστου χρόνου που είχαν στη διάθεσή τους και έθεσαν γερές βάσεις αποκτώντας την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για την επόμενη συμμετοχή μας!!!

Έλαβαν μέρος σε μία όμορφη γιορτή και απέκτησαν μια αλησμόνητη εμπειρία!

Δείτε εδώ εικόνες από το διαγωνισμό: Εικ. 1, Εικ. 2, Εικ. 3, Εικ. 4

ΕΥΓΕ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπ/κής Ρομποτικής    

Ανακοίνωση για την παραλαβή των δώρων λαχειοφόρου 2018

Φεβ 201814

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ:

 • H ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΩΡΕΣ: 9:00 πμ – 15:00 μμ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.
 • ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΧΝΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ,ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για την παραλαβή των δώρων λαχειοφόρου 2018    

Αποκριάτικο πάρτι μασκέ

Φεβ 20187

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποκριάτικο πάρτι μασκέ    

Ενημερωτική επιστολή για «τσάντα στο σχολείο»

Ιαν 201816

Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, με Υπουργική απόφαση , θα υλοποιηθεί και στο σχολείο μας η δράση « Η Τσάντα στο σχολείο » από τον Ιανουάριο του 2018.

Με τη συγκεκριμένη δράση καθιερώνεται η παραμονή της σχολικής τσάντας των μαθητών/τριών του Δημοτικού για τουλάχιστον ένα Σαββατοκύριακο το μήνα, στο σχολείο. H τσάντα των μαθητών/τριών παραμένει στο σχολείο την Παρασκευή, πριν από το Σαββατοκύριακο που έχει αποφασιστεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, έως την Δευτέρα.

Επισημαίνεται, ότι η παραμονή της τσάντας στο σχολείο δεν αποτελεί μια συμβολική παρέμβαση, αλλά επιδιώκεται οι μαθητές και οι μαθήτριες να μην ασχολούνται με την προετοιμασία μαθημάτων κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου.

Η δράση υλοποιείται με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας, με γνώμονα την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών της σχολικής ηλικίας (συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοκινητική) και με σκοπό να υποστηρίξει ουσιαστικά τον μειωμένο χρόνο δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας γονέων – παιδιών ( και βεβαίως δεν γίνεται για την ενασχόληση των παιδιών με ηλεκτρονικά παιχνίδια και τηλεόραση).

Παρακαλούνται οι γονείς ,καθώς θα είναι ενήμεροι για τα συγκεκριμένα σαββατοκύριακα, να επιβλέψουν το υλικό που θα έχουν τα παιδιά στην τσάντα τους, από την προηγούμενη Παρασκευή ,που η τσάντα θα μείνει στο σχολείο.

Βεβαίως οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα είμαστε σε επαφή για όποιες απορίες ή τυχόν δυσλειτουργίες προκύψουν.

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, τα Σαββατοκύριακα που η τσάντα θα μένει στο σχολείο είναι τα εξής, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς:

27-28 Ιανουαρίου 2018. Η τσάντα θα μείνει την Παρασκευή 26/01/2018
24-25 Φεβρουαρίου 2018. Η τσάντα θα μείνει την Παρασκευή 23/02/2018
24-25 Μαρτίου 2018. Η τσάντα θα μείνει την Παρασκευή 23/03/2018
28-29 Απριλίου 2018. Η τσάντα θα μείνει την Παρασκευή 27/04/2018
19-20 Μαΐου 2018. Η τσάντα θα μείνει την Παρασκευή 18/05/2018

Ευχαριστώ για την συνεργασία

Ο Διευθυντής ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημερωτική επιστολή για «τσάντα στο σχολείο»    

Σινεμά «Το 10 το καλό»

Ιαν 201812

Σινεμά «Το 10 το καλό»

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σας προσκαλεί να υποδεχθούμε το 2018 με μια παλιά καλή συνήθεια.

Προβολή ταινιών την Κυριακή 14/1/2018 στο χώρο του σχολείου.

Η αφίσα της προβολής εδώ.

4:00μμ – 5:30μμ

Α’, Β’ & Γ’ τάξεις

«Τα Στρουμφάκια & το χαμένο χωριό»


6:00μμ – 7:30μμ

Δ’, Ε’ & ΣΤ’

«Αρχηγός από κούνια»


Σας περιμένουμε όλους!

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σινεμά «Το 10 το καλό»    

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Δεκ 201713

Αγαπητοί γονείς,
εμείς οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης
του 10ου Δ. Σ. Περιστερίου,
σας προσκαλούμε στην χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που θα γίνει
την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017
και ώρα 7.30 μ.μ.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικη γιορτή    

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Δεκ 20176

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι είναι πλέον θεσμός για το σχολείο μας!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει!!!!

Σας προσκαλούμε από αυτό το Σάββατο 2/12/2017 και κάθε Σάββατο κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων μας, την ημέρα των βαθμών, αλλά και όλες τις μέρες που θα γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου μας, να δείτε από κοντά τις χειροποίητες κατασκευές που έφτιαξαν τα μέλη του Συλλόγου με τη πολύτιμη βοήθεια των γονιών.

Δείτε εδώ εικόνες από το bazaar: Εικόνα 1, Εικόνα 2, ΕΕικόνα 3 και Εικόνα 41.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ    

Πρόσκληση στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Δεκ 20171

xr_2017_18

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις    

Ανακοίνωση για το Σάββατο 02/12/2017

Δεκ 20171

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΕΝΤΗ.

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ: 11:00 – 12:15μμ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ, ΜΠΑΣΚΕΤ & ΣΚΑΚΙ), ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για το Σάββατο 02/12/2017    

Πρόγραμμα συναντήσεων εκπ/κών με γονείς για το σχολ. έτος 2017 – 18

Νοέ 201714

Α1 ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

2η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Α2 ΧΑΣΑΠΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

1η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Β1 ΣΤΕΦΑΝΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

2η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Β2 ΜΠΟΥΤΣΕΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

1η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Γ1 ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

1η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Γ2 ΡΟΔΙΤΗ ΒΑΣΩ

1η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Δ1 ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Δ2 ΓΚΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

2η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Ε1 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΛΙΝΑ

2η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Ε2 ΑΓΑΘΟΥ ΕΛΕΝΗ

1η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΣΤ1 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

1η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΣΤ2 ΚΑΚΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

1η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΡΑΠΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

1η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΤΕ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

3η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

1η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΣΑΝΤΟΥ ΔΑΝΑΗ

2η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (11.30-12.15)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΙΚΟΥΛΗ ΑΘΗΝΑ

2η ΤΡΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

2η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΓΑΛΛΙΚΑ ΛΥΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

3η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ(9-9.40)

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα συναντήσεων εκπ/κών με γονείς για το σχολ. έτος 2017 – 18    

Ανακοίνωση για την ετήσια φωτογράφηση

Νοέ 201711

ΚΟΚΚΙΝΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ, ΚΙΤΡΙΝΑ, ΜΠΛΕ ………

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΝΑ, ΦΟΡΕΣΤΕ ΚΑΛΕ!!!

Με την παράφραση του γνωστού μας τραγουδιού, σας ενημερώνουμε πως την
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου
θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου μας
η ετήσια φωτογράφηση των παιδιών για τα σχολικά ενθύμια.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των φωτογράφων
ΜΗΝ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΑΣΠΡΑ ΡΟΥΧΑ!

Φορέστε ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ και ελάτε να φωτογραφηθείτε…….
Με φιλικούς χαιρετισμούς Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για την ετήσια φωτογράφηση    

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Νοέ 20177

Ας βρεθούμε… ας γνωριστούμε… να ανταλλάξουμε απόψεις… να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τα παιδιά μας και τον χώρο όπου περνάνε μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας τους!!!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου σας καλεί στη Γενική Συνέλευσή του, η οποία θα γίνει την

Τετάρτη 08/11/2017

και ώρα 19:00μμ

στο Αμφιθέατρο του Σχολείου μας.

Θεματολογία Συνέλευσης:

 • Απολογισμός έργου της περσινής χρονιάς
 • Μελλοντικά σχέδια και κινήσεις του Συλλόγου

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη ώστε όλοι μαζί να βρούμε τρόπους βελτίωσης και υλοποίησης των θεμάτων που μας απασχολούν.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση    

Πρόσκληση για τη σχολική γιορτή της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Οκτ 201718

Οι μαθητές της Α τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

στις 27/10/2017,

ώρα 6.30μ.μ,

στο Θέατρο Πολιτών Περιστερίου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της γιορτής το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ

1) 28 του Οκτώβρη (ποίημα Α1)

2) Μικρό σκετσάκι από το Α1 και το Α2

…ενδιάμεσα στο σκετσάκι:

3) Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του (τραγούδι)

4) Κορόιδο Μουσολίνι (τραγούδι)

…μετά το σκετσάκι:

5) Σαν την πατρίδα μου (ποίημα Α2)

6) Φαντάρος (ποίημα Α2)

7) Μη με βλέπετε μικρό (ποίημα Α2)

8) Βροντούν της Πίνδου οι κορφές (ποίημα Α1)

9) Λίγα λόγια για τη Σημαία (Α1 και Α2)

10) Η Σημαία (ποίημα Α1)

11) Η Σημαία (ποίημα Α2)

12) Γιατί οι μεγάλοι κάνουν πόλεμο; (Α1 και Α2)

13) Θέλω (ποίημα Α2)

14) Ειρήνη (ποίημα Α1)

15) Ειρήνη (ποίημα Α2)

16) 28η Οκτωβρίου 1940 (ποίημα Α1)

17) Ζήτω ζήτω! (ποίημα Α1)

18) Ειρήνη (τραγούδι Α1 και Α2)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Οι δάσκαλοι της Α τάξης
Μαρία Γερονικολού, Κώστας Χασάπογλου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση για τη σχολική γιορτή της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940    

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων σχολ. έτους 2017 – 18

Οκτ 20176

Π Α Ρ Α Δ Ο Σ Ι Α Κ Ο Ι Χ Ο Ρ Ο Ι

ΤΜΗΜΑ ΩΡΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΣΤ 9:00πμ – 10:00πμ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΞΕΩΝ Δ – Ε 10:00πμ – 11:00πμ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΞΕΩΝ Β – Γ 11:00πμ – 12:00μμ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΞΕΩΝ Α – Β (νέοι μαθητές) 12:00μμ – 13:00μμ

Μ Π Α Σ Κ Ε Τ

ΤΜΗΜΑ ΩΡΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 10:00πμ – 11:00πμ

Σ Κ Α Κ Ι

ΤΜΗΜΑ ΩΡΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΞΕΩΝ Α – Β & ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 13:00μμ – 14:00μμ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΞΕΩΝ Γ – Δ – Ε – ΣΤ 14:00μμ – 15:00μμ

«ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» (ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ)

ΤΜΗΜΑ ΩΡΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 1 12:30μμ – 13:45μμ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 2 14:00μμ – 15:15μμ

ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 10ου Δημ. Σχολ. Περιστερίου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα δραστηριοτήτων σχολ. έτους 2017 – 18    

Αγιασμός για τη σχολ. χρονιά 2017 – 18

Σεπ 201710

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:30 π.μ., στην αυλή του σχολείου.

Μετά τη λήξη του Αγιασμού οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν από το σχολείο, με ευθύνη των γονέων τους.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αγιασμός για τη σχολ. χρονιά 2017 – 18    

Καλό καλοκαίρι!!!

Ιούν 201720

excited-23789_640

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλό καλοκαίρι!!!    

Πρόσκληση στη γιορτή λήξης την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ιούν 201712

Οι μαθητές και οι εκπ/κοί του σχολείου μας

σας προσκαλούν στη γιορτή λήξη του σχολικού έτους 2016 – 17

η οποία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας

την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017,

ώρα 8:00 μ.μ.

Σας περιμένουμε όλους!

Παρακαλούνται οι δάσκαλοι και όσοι μαθητές συμμετέχουν στη γιορτή να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου στις 7:30 μ.μ. για να προετοιμαστούν.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση στη γιορτή λήξης την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017    

Mουσική βραδιά 2017

Ιούν 20176

mb (2)

Άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ελάτε να υποδεχθούμε, όπως κάθε χρόνο,  ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Ήρθε η στιγμή να γίνουμε μία παρέα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, γονείς, παιδιά και φίλοι, με την Λαϊκή Δημοτική Ορχήστρα του Αλέκου Καραμπά!!!

Έχουμε ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 με όμορφη μουσική, πολύ χορό και κέφι!!!

Ώρα προσέλευσης: 21:00μμ.

Είσοδος ελεύθερη.

Σας περιμένουμε με χαρά!!!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
10ου Δημ. Σχολ. Περιστερίουmb (1)

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Mουσική βραδιά 2017    

Με συντροφιά τα παιδιά μας, ταξιδεύουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, υπό τους ήχους της παραδοσιακής μας μουσικής.

Ιούν 20171

Με ιδιαίτερη χαρά ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων,

το χορευτικό τμήμα του Σχολείου μας και ο χοροδιδάσκαλος μας κ. Βαγγέλης Κουτσοπάνος,

σας προσκαλούν στην χορευτική εκδήλωση με θέμα:

«Παραδοσιακοί Χοροί από κάθε γωνιά της Ελλάδας.»

Η εκδήλωση μας θα πραγματοποιηθεί την

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017,

ώρα 19:30 μμ

στο Άλσος Περιστερίου.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

10ου Δημ. Σχ. Περιστερίου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Με συντροφιά τα παιδιά μας, ταξιδεύουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, υπό τους ήχους της παραδοσιακής μας μουσικής.    

Για την 4η ενημερωτική συνάντηση με θέμα “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”

Μαΐ 201730

Δείτε εδώ την αφίσα για τη 4η ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο», η οποία θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017,

και ώρα 6:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.,

στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων σε θέματα σχετικά με την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου.

Ομιλητής θα είναι ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής του σχολείου μας κ. Παντελεάκης Δημήτριος.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Για την 4η ενημερωτική συνάντηση με θέμα “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”    

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ματαίωση της εκδρομής των τάξεων Γ – Δ στην Πάρνηθα τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Μαΐ 201728

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι η εκδρομή των τάξεων από Γ έως και Δ, και για όλες αυτές τις τάξεις, με προορισμό την Πάρνηθα για τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ως εκ τούτου, τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, όλοι οι μαθητές όλων των παραπάνω τάξεων θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο για μάθημα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΤΑΚΤΟ – Ματαίωση της εκδρομής των τάξεων Γ – Δ στην Πάρνηθα τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017    

Ανακοίνωση

Μαΐ 201725

Αγαπητοί Γονείς και Παιδιά,
Ακόμη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα κλείσουμε αυτή τη χρονιά πραγματοποιώντας εκδηλώσεις λήξης, σε  εορταστική ατμόσφαιρα, αλλά  και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα,  είδη πρώτης ανάγκης, είδη καθαριότητας κ.τ.λ για να τα προσφέρουμε και εμείς με τη σειρά μας σε οικογένειες του σχολείου μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το Σάββατο λοιπόν 27 Μαϊου 2017 θα πραγματοποιηθεί  το τελευταίο μάθημα του χορού για φέτος (Χοροδιδάσκαλος κ. Βαγγέλης Κουτσοπάνος)   και η Εκδήλωση με τραγούδια και χορούς (με παραδοσιακές στολές από όλες τις περιοχές της Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί, στο Άλσος Περιστερίου τη Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 στις 19.30.

Το Σάββατο στις 27 Μαϊου 2017 θα πραγματοποιηθούν  οι εκδηλώσεις  για όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου στις 10.00πμ-12:00μμ θα πραγματοποιηθεί Μini τουρνουά Μπάσκετ (προπονητής κ. Σάκης Γράψας, κ. Κ. Μιλπάνης) μεταξύ της ομάδας του  Σχολείου μας με τα σχολεία 8ο, 16ο και 24ο.

Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει βράβευση των παιδιών για τη προσπάθεια και τη συμμετοχή τους. Για το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να ενημερωθείτε στο έντυπο που ακολουθεί.

Στις 13.00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, Σάββατο 27 Μαϊου 2017, θα πραγματοποιηθεί ενδοσχολικό πρωτάθλημα Σκάκι (δάσκαλος κ. Ανέστης Μιχαηλίδης) και θα γίνει η ανάδειξη του πρωταθλητή  του σχολείου για το έτος 2017.

Θα ακολουθήσει  βράβευση  όλων των παιδιών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες.

Τέλος το Σάββατο το μεσημέρι από τις 13.00-16.00 οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλες τις ζωγραφιές των παιδιών που δημιούργησαν στο «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι»  (ζωγράφος κ. Μαρία Παρέντη).

Η Έκθεση Ζωγραφικής θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα τελετών του σχολείου μας.

Θα  ακολουθήσει η παράδοση των αναμνηστικών για τη συμμετοχή των παιδιών στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι.
Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας!
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
10ου Δημ. Σχ. Περιστερίου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση    

TΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαΐ 201725

Η ΟΜΑΔΑ ACTIVE4LIFE (κος. Σ. Γράψας & κος. Κ. Μιλπάνης) ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ MINI TΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 27/05 ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00-12.00 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ 10ου ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,16ου ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,24ου ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ 8ου ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :a4l
10.00 – 10.20
10ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – 16ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

10.20- 10.40
8ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – 24ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

10.40 – 11.00
10ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – 8ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

11.00 – 11.20
16ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – 24ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

11.20 – 11.40
10ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- 24ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

11.40-12.00
8ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – 16ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο TΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2017-2018

Απρ 201726

Οι εγγραφές για την Α΄ τάξη δημοτικού θα γίνουν στο διάστημα 2 έως 19 Μαΐου  2017, για όσα παιδιά γεννήθηκαν στο έτος 2011.

Τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη είναι τα εξής:
α. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, το οποίο εκδίδεται το τελευταίο πριν την εγγραφή τρίμηνο και στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης.(Για όσους αδυνατούν , θα εκδοθεί από το σχολείο).

β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

ε. Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2105774950
Ώρες εγγραφών:  07.30-10.00 και 13.20 – 14.00

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2017-2018    

Ολοήμερη εκδρομή

Απρ 201724

Την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει ολοήμερη –ψυχαγωγική και εκπαιδευτική – εκδρομή σε μια πανέμορφη περιοχή στην κατασκήνωση «Αθλητικό χωριό : Αθητάκη» στο Γραμματικό Αττικής και σε ένα απόλυτα ασφαλή και οργανωμένο χώρο.

Στην εκδρομή θέλουμε να συμμετέχουν όλα τα παιδιά, και όσοι γονείς και κηδεμόνες το επιθυμούν (υποχρεωτικά συνοδεύονται τα παιδιά των Α΄ και Β΄ τάξεων).

Για τη μεταφορά μας με λεωφορεία και την είσοδο στο χώρο της κατασκήνωσης η συνολική τιμή διαμορφώνεται στα 12 ευρώ για τον καθένα. Στα τρία αδέλφια πληρώνουν τα δύο.

Για φαγητό μπορούμε να φέρουμε από το σπίτι ή να αγοράσουμε από το κυλικείο της κατασκήνωσης, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που θα σας μοιράσουμε.

Παρακαλούμε μέχρι την Τρίτη 2 Μαΐου να συμπληρώσετε τη σχετική δήλωση συμμετοχής.(Τα χρήματα θα τα δώσετε αργότερα)

Για όποια διευκρίνιση και πρόβλημα μη διστάσετε να μας ενοχλήσετε.

Τηλ. 2105774950

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ολοήμερη εκδρομή    

Ευχές Πάσχα

Απρ 20177

Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριες,

σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό

από τη Μ. Δευτέρα 10 Aπριλίου 2017

έως και την Παρασκευή 21 Απρίλίου 2017

λόγω των Πασχαλινών διακοπών.

Ο Δ/ντης και όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας εύχονται καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και καλά… τσουγκρίσματα!

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευχές Πάσχα    

Πασχαλινές ευχές

Απρ 20175
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου, εύχεται σε όλους …….
Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά!!!
Μακάρι το φως της Αναστάσεως του Χριστού να λάμπει στις καρδιές όλων μας και  να μας χαρίζει  ελπίδα, υγεία, αισιοδοξία και δύναμη!!!

 Untitled

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πασχαλινές ευχές    

Ανακοίνωση για τα μαθήματα των δραστηριότητων μας

Απρ 20175

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Ευχόμαστε σε όλους σας καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και καλά… τσουγκρίσματα!!!

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για τα μαθήματα των δραστηριότητων μας    

Συγκέντρωση ρούχων

Μαρ 201727

Παρακαλούμε πολύ τους γονείς, αν έχουν ρούχα των παιδιών τους που δεν χρειάζονται και είναι σε καλή κατάσταση, να τα φέρουν στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Από τη Διεύθυνση

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συγκέντρωση ρούχων    

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR!!!

Μαρ 201722

Με χαρά σας περιμένουμε και φέτος να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να δείτε από κοντά τις Πασχαλινές μας δημιουργίες και χειροτεχνίες ……

Ημερομηνίες λειτουργίας του Bazaar:

Ημέρα Παρασκευή, 24/03: Κατά τη διάρκεια της γιορτής που θα πραγματοποιήσει η Έκτη τάξη του Σχολείου μας.

Ημέρα Σάββατο, 01/04: 09:00 – 15:00μμ

Ημέρα Σάββατο, 08/04: 09:00 – 15:00μμ

Επίσης σας ενημερώνουμε πως συνεχίζουμε την προσπάθεια μας όσον αφορά το Φιλανθρωπικό μας Bazaar. Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, μας απέδειξε ότι στην δύσκολη αυτή περίοδο που όλοι διανύουμε, με το λίγο που ο καθένας μπορεί, έχουμε ως αποτέλεσμα περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Έτσι, οι λιλιπούτειοι καλλιτέχνες μας με την βοήθεια της δασκάλας τους κ. Μ. Παρέντη, έφτιαξαν όμορφες κάρτες για να βοηθήσουν άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη. Τα έσοδα του φιλανθρωπικού μας Bazaar θα διατεθούν και πάλι στον κοινωφελή οργανισμό «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Σας περιμένουμε ώστε να προμηθευτείτε τα μικρά σας γιορτινά δωράκια από τα πραγματάκια που φτιάξαμε με αγάπη μικροί και μεγάλοι!!!!

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες του Bazaar μας ώστε να έχετε μία ιδέα: εικόνα 1, εικόνα 2, εικόνα 3

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 10ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR!!!    

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου

Μαρ 201720

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, σε συνεργασία με τους Δασκάλους, προσκαλεί τη συγγραφέα Στέλλα Αρβανίτη σε μια παρουσίαση των βιβλίων της,

την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας τις πρωινές ώρες.

Τα βιβλία που θα παρουσιάσει η συγγραφέας είναι:

«Η ιστορία ενός μικρού ονείρου, Καρίμ»

(Α΄ Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας, Πετρίδειο Ίδρυμα Κύπρου 2015)

και

«Τα δάκρυα της ζωής»,

(Γ΄ Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας, Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, 2014).

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την κ. Στέλλα Αρβανίτη μπορείτε να βρείτε εδώ.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρουσίαση παιδικού βιβλίου    

Προβολή ταινιών για την Κυριακή 19/03/2017

Μαρ 201716

Το απόγευμα της Κυριακής, 19 Μαρτίου, ο μικρός κινηματογράφος του Σχολείου μας, περιμένει να γεμίσει με τα γέλια σας!

Έλατε στην παρέα μας!!! Ποπ-κορν, σπιτικά κέικ, η αγάπη μας και η χαρούμενη διάθεση μας σας περιμένουν!

Το πρόγραμμα των προβολών μας είναι το εξής:

Τάξεις: A – B – Γ,

ώρα προβολής: 16:30 – 18:05μμ

ΤΑΙΝΙA: TROLLS (2016) (Οι Ευχούληδες)

Διάρκεια: 1 ώρα και 35λ.

Τάξεις: Δ – Ε – ΣΤ,

ώρα προβολής: 18:15 – 19:40μμ

ΤΑΙΝΙΑ: MUNE, LE GARDIEN DE LA LUNE (2014) (Ο Φύλακας του Φεγγαριού)

Διάρκεια: 1ώρα και 25λ.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!!!

Φιλικά Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προβολή ταινιών για την Κυριακή 19/03/2017    

Eπίδοση βαθμολογίας Β΄ τριμήνου σχολ. έτους 2016 – 17

Μαρ 201716

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση βαθμολογίας του Β΄ τριμήνου για το σχολ. έτος 2016 – 17 και η ενημέρωση για τους μαθητές της Α΄ και Β΄τάξης από τους δασκάλους των τάξεων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 1:15 μ.μ..

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Eπίδοση βαθμολογίας Β΄ τριμήνου σχολ. έτους 2016 – 17    

Ενημέρωση για τα μαθήματα των δραστηριοτήτων μας για το Σάββατο 25/02/2017.

Φεβ 201722

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ,

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 25/02/2017,

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ (Παρ. Χοροί, Μπάσκετ, Σκάκι & Ζωγραφική),

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΦΙΛΙΚΑ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση για τα μαθήματα των δραστηριοτήτων μας για το Σάββατο 25/02/2017.    

Κατάσταση της λαχειοφόρου αγοράς με τα νούμερα των λαχνών που κέρδισαν

Φεβ 201716

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ:

 • H ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΩΡΕΣ: 9:00 πμ – 15:00 μμ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.
 • ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΧΝΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ.
από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατάσταση της λαχειοφόρου αγοράς με τα νούμερα των λαχνών που κέρδισαν    

Τηλεοπτικό σποτ του ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) για την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία

Φεβ 201713

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ του ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) για την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τηλεοπτικό σποτ του ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) για την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία    

Πρόσκληση στο αποκριάτικο πάρτι μας

Φεβ 20177

afisa_apokries_2016_17

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση στο αποκριάτικο πάρτι μας    

Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Δεκ 201622

Πατήστε εδώ για να δείτε τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Συλλόγου μας.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικη κάρτα    

Δραστηριότητες Χριστουγεννιάτικων διακοπών 2016 – 17

Δεκ 201622

Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ  Σ Α Β Β Α Τ Ο Υ

(Παραδ. Χοροί, Μπάσκετ, Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, Σκάκι)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017!!!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δραστηριότητες Χριστουγεννιάτικων διακοπών 2016 – 17    

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα συναντήσεων με τους γονείς 2016 – 17

Νοέ 201623

Πατήστε εδώ για να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα συναντήσεων με τους γονείς για το σχολ. έτος 2016 – 17.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα συναντήσεων με τους γονείς 2016 – 17    

Προβολή από σύλλογο γονέων

Νοέ 201619

Ρ Α Ν Τ Ε Β Ο Υ Τ Η Ν Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η

Σας λείψαμε….;;;;;;; Πέρασε ο καιρός και έφθασε η ώρα να συναντηθείτε πάλι με τους συμμαθητές και συμμαθήτριες σας, τις παιδικές μας ταινίες, ποπ κορν και κεικ για να περάσετε όμορφα και να γελάσετε.

Ραντεβού την ΚΥΡΙΑΚΗ 20/11.

Το πρόγραμμα των προβολών μας είναι:

ΤΑΞΕΙΣ: A – B – Γ

ΩΡΑ: 15:30μμ – 17:00μμ

ΤΑΙΝΙΑ: ICE AGE COLLISION COURSE (2016) Διάρκεια: 1 ώρα & 35 λ.

ΤΑΞΕΙΣ: Δ – Ε – ΣΤ

ΩΡΑ: 17:30μμ – 19:15μμ

ΤΑΙΝΙΑ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ (2016) Διάρκεια: 1 ώρα & 45λ.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!!!!

Φιλικά Δ.Σ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προβολή από σύλλογο γονέων    

Αποτελέσματα εκλογών – Σύσταση νέου Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων 2016 – 17

Νοέ 20168

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, καθώς και τη νέα σύσταση του Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων διετίας 2016 – 17 για το σχολείο μας.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποτελέσματα εκλογών – Σύσταση νέου Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων 2016 – 17    

Εκλογές για την εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής και Διοικητικού Συμβουλίου

Οκτ 201621

ΑΝ Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σας ενημερώνει πως

στις 26/10/2016 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής και Διοικητικού Συμβουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Για την αίτηση, πατήστε εδώ.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκλογές για την εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής και Διοικητικού Συμβουλίου    

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων σχολ. έτους 2016 – 17

Οκτ 201621

Δείτε εδώ το πρόγραμμα δραστηριοτήτων σχολ. έτους 2016 – 17.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα δραστηριοτήτων σχολ. έτους 2016 – 17    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2016-2017

Μαΐ 201627

Οι εγγραφές για την Α΄ τάξη δημοτικού θα γίνουν στο διάστημα

1 έως 21 Ιουνίου 2016

Τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη είναι τα εξής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, το οποίο εκδίδεται το τελευταίο πριν την εγγραφή τρίμηνο και στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης.(Για όσους αδυνατούν , θα εκδοθεί από το σχολείο).

β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

ε. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2105774950

Ώρες εγγραφών:  07.30-10.00

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2016-2017    
« Παλιότερα άρθρα

Σαν σήμερα

29/9: Παγκόσμια Ναυτική Ημέρα
Η Παγκόσμια Ναυτική Ημέρα καθιερώθηκε από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ) και εορτάζεται κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Φαρμακεία

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Περιστέρι

Σκακιστική άσκηση

Μετάφραση

ΑρχείοTop
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων