Εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου

   Για τον εορτασμό της επετείου από την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 1973, πραγματοποιήθηκε σχολική εορτή με την συμμετοχή όλων των μαθητών/-τριων. Το πρόγραμμα της γιορτής,… Διαβάστε περισσότερα »

3o Βραβείο στον Διαγωνισμό Company Junior

  Το σχολείο μας συμμετείχε στον 18ο  πανελλαδικό διαγωνισμό εικονικής επιχείρησης και έλαβε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία Company Junior. Συμμετείχαν οι μαθητές/μαθήτριες της Α΄ γυμνασίου Καμπότσι Αλέξανδρος, Καραβέλατζη Μαρία,… Διαβάστε περισσότερα »

Μια γλώσσα…..μία αιωνιότητα

  Το σχολείο μας συμμετείχε σε μία διηπειρωτική εκδήλωση για την ελληνική γλώσσα που μεταδόθηκε ζωντανά διαδικτυακά στις 29-4-2023. Εμπνευστής και ψυχή του εγχειρήματος ο οικονομολόγος κύριος Φίλιππος Τριβιζάς από… Διαβάστε περισσότερα »

Περίπατος στον Αη Γιώργη του Βουνού

  Στις 26-3-2023 πραγματοποιήσαμε περίπατο στο Kαστρομονάστηρο του Αγίου Γεωργίου του Βουνού. Παρέα μας είχαμε και 16 κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οδηγό στην πεζοπορία τον… Διαβάστε περισσότερα »

Πείραμα του Ερατοσθένη στο Σχολείο

   Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, την ημέρα της Εαρινής Ισημερίας, το σχολείο μας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το «Πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της Ακτίνας της Γης». Στην… Διαβάστε περισσότερα »

Διαμαρτυρία για τα Τέμπη

  Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας κατέβηκαν στο λιμάνι για να διαμαρτυρηθούν σεμνά και σιωπηλά για τη μεγάλη τραγωδία που βρήκε τη χώρα μας με τη σύγκρουση… Διαβάστε περισσότερα »

Δείκτες Αυτοαξιολόγησης Σχολικής Μονάδας

Λήψη αρχείου

Εκπαιδευτικοί 2022-2023

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ01 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 ΣΒΟΥΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ- ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ03 ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΕ04.01 ΜΠΕΤΤΗ- ΤΖΟΑΝ ΜΟΥΖΑΚ ΠΕ04.04- ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ05 ΣΑΜΨΩΝΙΔΟΥ… Διαβάστε περισσότερα »