Νέος ιστότοπος σχολείου

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και επισκέπτες,

ο νέος ιστότοπος του σχολείου μας βρίσκεται στη διεύθυνση

5dim-koryd.att.sch.gr

Σας περιμένουμε!

 

 

 

 

Κατηγορίες: Σχ. Έτος 2015-2016 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέος ιστότοπος σχολείου

Κανονισμός λειτουργίας 2017-2018

Σύμφωνα με το Π.Δ 79/01-08-2017

Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας, το σχολείο είναι ο χώρος όπου τα παιδιά σας περνούν πολλές ώρες, μαθαίνουν, δημιουργούν, συνεργάζονται, παίζουν, χαίρονται αλλά κάποιες φορές μπορεί να αντιμετωπίζουν και δυσκολίες.

Οι κανόνες σκοπεύουν  στη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας ώστε το σχολείο να λειτουργεί ως μια κοινότητα αγωγής. Κοινός στόχος όλων μας είναι όχι μόνο η πρόοδος των παιδιών σας, αλλά κι η υιοθέτηση σημαντικών αξιών, όπως η συνεργασία, η αλληλεγγύη, ο αμοιβαίος σεβασμός, η αποδοχή της ιδιαιτερότητας του «άλλου», η ενσυναίσθηση.

 

Η φοίτηση των μαθητών/τριών

Το σχολείο αποτελεί το φυσικό χώρο οργανωμένης αγωγής και μάθησης, γι΄αυτό πρέπει η συμμετοχή των μαθητών να είναι τακτική, ενεργός και συστηματική. Η ελλιπής φοίτηση δυσχεραίνει το σχολικό έργο και υπονομεύει την πρόοδο των παιδιών.

 • Η φοίτηση στο δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, είναι υποχρεωτική.
 • Οι μαθητές, με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τηρούν το ωράριο του καθημερινού προγράμματος – ιδίως τηρούν αυστηρά την ώρα έναρξης των μαθημάτων και κάθε άλλης σχολικής εκδήλωσης (εορταστικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις, εκδρομές κ.ά.).
 • Η απουσία από τα μαθήματα δικαιολογείται μόνον όταν υπάρχει σοβαρός λόγος (ασθένεια, έκτακτα οικογενειακά γεγονότα κ.ά.).
 • Σε περίπτωση ασθένειας κατά την επάνοδο του μαθητή στο σχολείο, μετά από απουσία δύο (2) ημερών, χρειάζεται ιατρική βεβαίωση.
 • Σε περίπτωση που ο γονέας χρειαστεί, για ειδικό λόγο, να πάρει το παιδί του πριν τη λήξη των μαθημάτων, πρέπει να ενημερώσει εγκαίρως, την ίδια ημέρα, τον/την εκπαιδευτικό της τάξης ή τον διευθυντή του σχολείου.
 • Για τη συμμετοχή των μαθητών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και τις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου είναι απαραίτητη η συμπλήρωση Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) για τους μαθητές των Α΄ και Δ΄ τάξεων. Το έντυπο δίνεται από το σχολείο.

 

Άφιξη στο σχολείο

 • Η άφιξη των παιδιών, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα γίνεται από τις 08.00 ως και τις 8.15.
 • Οι ενήλικες που συνοδεύουν τα παιδιά τους το πρωί, αφού βεβαιωθούν ότι εισήλθαν  στο προαύλιο, αποχωρούν και δεν μπαίνουν στην αυλή για κανένα λόγο.

Η επικοινωνία τους με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων μπορεί να γίνεται τις ώρες και τις μέρες που έχουν καθοριστεί (αναφέρονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα του κάθε τμήματος), με ραντεβού στο χώρο του σχολείου ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον/την εκπαιδευτικό ή για έκτακτες περιπτώσεις μπορούν να στέλνουν ένα σημείωμα  για να ενημερωθεί ο/η εκπαιδευτικός ή να τον/την καλούν στο τηλέφωνο του σχολείου τις ώρες των διαλειμμάτων όπως αναφέρονται παρακάτω.

Για να δουν τον διευθυντή του σχολείου πρέπει πάντα να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για να οριστεί συγκεκριμένο ραντεβού. 

 • Αμέσως μετά το χτύπημα του κουδουνιού και πριν την πρωινή προσευχή η είσοδος του σχολείου κλείνει. Θα εφαρμοστεί αυστηρά από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας.

 ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ.

 • Η έγκαιρη προσέλευση βοηθά στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής καθυστερήσει, έρχεται στο σχολείο συνοδευόμενος από τον κηδεμόνα του κατά τη διάρκεια του 1ουδιαλείμματος (09.40-10.00) και όχι κατά διάρκεια του 1ου διδακτικού δίωρου. Σε περίπτωση δικαιολογημένης καθυστέρησης προηγείται ενημέρωση του/της εκπαιδευτικού της τάξης ή του διευθυντή και έχει συμφωνηθεί η ώρα προσέλευσης.
 • Η υπεύθυνη του κυλικείου, θα δέχεται για πληρωμή/παραγγελίες τους γονείς κάθε Παρασκευή στο σχόλασμα. Εναλλακτικά δίνετε ένα σημείωμα στο παιδί και της το μεταφέρει.

 

Αποχώρηση από το σχολείο

 • Οι μαθητές δε φεύγουν ποτέ πριν από τη λήξη των μαθημάτων χωρίς άδεια.
 • Οι γονείς-κηδεμόνες είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν το ωράριο των παιδιών τους και να ενημερώνονται από τις ανακοινώσεις του σχολείου για τυχόν αλλαγές.
 • Οι μαθητές που συνοδεύονται, κατά την αναχώρησή τους, δε φεύγουν ποτέ από το σχολείο ασυνόδευτοι αν ο κηδεμόνας τους κάποια μέρα καθυστερήσει. Οι ενήλικες που συνοδεύουν τους μαθητές πρέπει να προσέρχονται έγκαιρα και να περιμένουν έξω από τις εισόδους του σχολείου για την παραλαβή των παιδιών. Κάθε καθυστέρηση γονιού δημιουργεί προβλήματα.
 • Η αναχώρηση των μαθητών από το σχολείο γίνεται ως εξής:
 • Στο τέλος του 6-ωρου στις 13:15 οι μαθητές των Α΄, Γ΄ και Ε΄ τάξεων αποχωρούν από την κεντρική καγκελόπορτα του σχολείου, ενώ των Β΄, Δ’ και ΣΤ΄ τάξεων αποχωρούν από την καγκελόπορτα που βρίσκεται δίπλα στο νηπιαγωγείο. Όταν βρέχει οι μαθητές/τριες των τάξεων Β΄, Γ΄, Δ1 αποχωρούν από την κεντρική πόρτα του κτιρίου που βρίσκεται δίπλα στο τμήμα Ένταξης και των Α΄, Δ2, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξεων από την πόρτα δίπλα στο κυλικείο.
 • Οι μαθητές του Ολοήμερου αναχωρούν στις00 ή στις 4.00 ανάλογα με την ακριβή ώρα που οι γονείς-κηδεμόνες τους έχουν δηλώσει εξ αρχής.
 • Το ωράριο του πρωινού προγράμματος είναι: 00-08.15 (υποδοχή μαθητών), 08.15 (προσευχή), 08.15-9.40 (1η, 2η διδακτική ώρα), 09.40-10.00 (1ο διάλειμμα), 10.00-11.30 (3η, 4η ώρα), 11.30-11.45 (2ο διάλειμμα), 11.45-12.25 (5η ώρα), 12.25-12.35 (3ο διάλειμμα), 12.35-13.15 (6η ώρα και σχόλασμα), ενώ για όσους μαθητές συνεχίζουν στα ολοήμερα τμήματα το ωράριο είναι: 13.20-14.00 (1η ώρα σίτιση), 14.00-14.15 (διάλειμμα), 14.15-15.00 (2η ώρα), 15.00-15.15 (διάλειμμα),15.15-16.00 (3η ώρα και σχόλασμα).

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΑΡΙΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

 

Διάλειμμα

 • Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος οι μαθητές βγαίνουν στο προαύλιο. Δεν επιτρέπεται η παραμονή τους στις αίθουσες και στους διαδρόμους για κανένα λόγο. Σε περίπτωση κακοκαιρίας ορίζεται από τους/τις εκπαιδευτικούς ο χώρος διαλείμματος.
 • Το διάλειμμα είναι χρόνος παιχνιδιού, ανάπτυξης κοινωνικών σχέσεων αλλά και ικανοποίησης σωματικών αναγκών. Τα παιδιά παίζουν, χωρίς να τσακώνονται, ενώ για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν απευθύνονται στους/στις εφημερεύοντες εκπαιδευτικούςπου είναι στο προαύλιο.
 • Μόλις χτυπήσει το κουδούνι για μάθημα, κάνουν στιγμιαία παράταξη στην αυλή και μπαίνουν  στην αίθουσα με συνοδεία του/της εκπαιδευτικού που έχουν μάθημα τη συγκεκριμένη ώρα.

Πρέπει να έχουν ήδη τελειώσει το φαγητό τους και να έχουν τακτοποιήσει τις ανάγκες τους.

 

Επισκέψεις – γιορτές

Αποτελούν μέρος της σχολικής ζωής και συμπληρώνουν το εκπαιδευτικό έργο, γι΄ αυτό οι μαθητές απουσιάζουν μόνο αν έχουν σοβαρό λόγο. Σε περίπτωση εκπαιδευτικής επίσκεψης τηρείται το σχολικό ωράριο. Σε περίπτωση γιορτής το ωράριο διαμορφώνεται ανάλογα και δε λειτουργεί το Ολοήμερο.

 

Γονείς – κηδεμόνες

 • Οι κηδεμόνες μπορούν να ενημερώνονται για την πρόοδο και συμπεριφορά του παιδιού τους από τους εκπαιδευτικούς του κάθε τμήματος στις ημερομηνίες και ώρες που ο καθένας ορίζει και όχι την ημέρα που δίνεται η βαθμολογία τριμήνων.
 • Διαβάζουν προσεκτικά όλες τις ανακοινώσεις που μεταφέρουν οι μαθητές (ή αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων της εισόδου) κι ενημερώνονται για θέματα λειτουργίας του σχολείου.
 • Οφείλουν ακόμη να γνωστοποιούν στον/στη δάσκαλο/α της τάξης και στον διευθυντή κάθε ιδιαιτερότητα που αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία του μαθητή καθώς επίσης και κάθε αλλαγή στοιχείων (διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα) .  
 • Κανένας ενήλικος δεν έχει δικαίωμα να επιπλήττει, να τιμωρεί ή να νουθετεί άλλο παιδί εκτός της οικογένειάς του στο χώρο του σχολείου. Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει ενημερώστε τον/τη δάσκαλο/α της τάξης ή το διευθυντή οι οποίοι και θα διευθετήσουν το θέμα.
 • Γενικότερα κανένας ανήλικος ή ενήλικος δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στο κτίριο ή στο προαύλιο του σχολείου χωρίς να έχει πάρει άδεια.
 • Σε περίπτωση απουσίας παιδιού είναι καλό να ενημερώνεται έγκαιρα το σχολείο. Το σχολείο επικοινωνεί με την οικογένεια ιδιαίτερα σε περίπτωση μακρόχρονης ή επαναλαμβανόμενης απουσίας. Το τηλέφωνο του σχολείου (210-4951177) είναι στη διάθεσή σας για ενημέρωση. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι οι δασκάλες/οι έχουν τα σωστά τηλέφωνά σας.
 • Σε περίπτωση που ο ένας από τους δυο γονείς του μαθητή/τριας έχει την κηδεμονία του/της πρέπει να ενημερωθεί άμεσα το σχολείο.

 

Γενικά

 • Οι μαθητές δεν επιτρέπεται να φέρνουν στο σχολείο αντικείμενα πολύτιμα ή επικίνδυνα.
 • Η χρήση και κατοχή κινητών τηλεφώνων, με βάση σχετική νομοθεσία του Υπουργείου Παιδείας δεν επιτρέπεται για τους μαθητές.

ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ TABLET. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ MP3, MP4 PLAYER ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Κατηγορίες: Σχ. Έτος 2017-2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κανονισμός λειτουργίας 2017-2018

Αγιασμός

Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε στην τελετή του Αγιασμού του σχολείου μας, για το νέο σχολικό έτος 2017-2018, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8:30 π.μ.

 Μετά τον αγιασμό θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές και ο διευθυντής του σχολείου θα ενημερώσει τους γονείς και κηδεμόνες.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά!

Η Διεύθυνση και το Διδακτικό προσωπικό του σχολείου.

Παρουσίαση2

Κατηγορίες: Σχ. Έτος 2017-2018 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αγιασμός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα « Γεώργιος Β. Βασιλειάδης», η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου-λευκώματος με τίτλο « Πέρασε ο καιρός…», όπου καταγράφεται η ιστορία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού και η πορεία του μέσα στον χρόνο.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων:
Από τον χώρο των εκπαιδευτικών: ο κ. Λεωνίδας Νίκας, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, ο κ. Ιωάννης Κατσαρός, Σχολικός Σύμβουλος 66ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής, ο κ. Αναστάσιος Ασβεστάς, Σχολικός Σύμβουλος 31ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής, ο κ. Λάζαρος Αλεξανδρίδης, Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού, ο κ. Γεώργιος Λαχανάς, πρώην Προϊστάμενος 4ου Γραφείου Π.Ε. Πειραιά, οι κ. κ. Άννα Καπνουτζή, Γραμματέας, και Θεώνη Χατζάκη, Ταμίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κορυδαλλού, ο κ. Νίκος Κατσούλης, Πρόεδρος της Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά, οι πρώην Δ/ντριες του Σχολείου μας κ. Θεώνη Χρυσανθοπούλου και κ. Λίτσα Ψούλη-Σπηλάνη, ο πρώην Διευθυντής μας κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρώην Δ/ντής του 8ου Δ. Σ. Κορ/λού κ. Άγγελος Βασιλειάδης καθώς και εκπαιδευτικοί από όλες τις βαθμίδες.
Από τον Δήμο Κορυδαλλού: ο κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, ο κ. Γιώργος Μακρυνός, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για Θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, η κ. Ελένη Λιντζαροπούλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, η κ. Μαρία Γιαννακάκη, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, η κ. Μιμήνα Πατεράκη, Τμήμα Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης. .
Από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης: ο κ. Αθανάσιος Σκούφος, Διευθυντής Διαχείρισης και Εκτέλεσης Διαγωνιστικών Διαδικασιών (Γενική Διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων και Προμηθειών), η κ. Μαρία Νικητοπούλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Ελέγχου και Παραδοχής Σημάτων.
Από την πλευρά των γονέων: η κ. Τζαβαλή Άννα, Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Κορυδαλλού , όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δ. Σ. Κορ/λού, πρώην Πρόεδροι και Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημ. Σχ. Κορυδαλλού, πρώην μαθητές και μαθήτριες, γονείς, νυν μαθητές-μαθήτριες και φίλοι του Σχολείου μας.

Η συγκινητική αυτή εκδήλωση, ήταν ένα νοσταλγικό ταξίδι στη θάλασσα των αναμνήσεων από την πόλη μας, τη γειτονιά μας και τη σχολική ζωή, που αφήνουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στις ψυχές όλων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήρθαν στην εκδήλωση! Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όπως: τους γονείς μας, που αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια από την αρχή ως το τέλος, τους εθελοντές κ. Μπανιά Γιώργο και κ. Μπαμπλέκο Γιώργο, που κάλυψαν τη βραδιά φωτογραφικά, τις κυρίες που έφτιαξαν τα κεράσματα, τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου που βοήθησαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της βραδιάς, ποικιλοτρόπως.
Ενημερώσεις :
1. Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.galerita.gr
2. Το βιβλίο θα διατίθεται στους ενδιαφερόμενους, τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.00πμ έως τις 8.15πμ στην αίθουσα του Τμήματος Ένταξης, στο ισόγειο του Σχολείου, καθώς και στα διαλείμματα, για τους μαθητές/τριες.

Κορυδαλλός, 15 Μαΐου 2017

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ Τάξης

του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού

Κατηγορίες: Δραστηριότητες, Νέα & Ανακοινώσεις, Σχ. Έτος 2016-2017 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση

πρόσκληση

Κατηγορίες: Σχ. Έτος 2016-2017 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση

Παρουσίαση του Βιβλίου – Λευκώματος ‘Πέρασε ο καιρός’

αφίσα1

Κατηγορίες: Σχ. Έτος 2016-2017 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρουσίαση του Βιβλίου – Λευκώματος ‘Πέρασε ο καιρός’

Ανακοίνωση για τις εγγραφές μαθητών Α΄ τάξης

Οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης (παιδιά γεννημένα από 1/1/2011 έως 31/12/2011) θα πραγματοποιούνται από 2η  μέχρι 19η  Μαΐου 2017 (ΦΕΚ83/2016 άρθρο 35 παρ.2Α), κατά τις ώρες 08.00π.μ. έως  09.00π.μ. και 12.30μ.μ. έως 13.30μ.μ.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται σύμφωνα με το Π.Δ. 201/98 και τους  Ν.3687/2008 , Ν.4229/2014, Ν.4238/2014 καθώς και τις Φ.6/1094/80261/Δ1, 20-5-2015,Φ.6/498/57863/Δ1, 6-4-2016 εγκύκλιους του ΥΠΠΕΘ  είναι τα εξής :

α. Πιστοποιητικό γέννησης (δεν απαιτείται η προσκόμιση του από τους γονείς, θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το σχολείο).

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια .

γ. Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή (π.χ. λογαριασμοί Ο.Τ.Ε, Δ.Ε.Η, Ε.ΥΔ.Α.Π, ή  συμβόλαιο αγοράς ή ενοικίασης  κατοικίας  κ.λ.π. ).

δ. Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (το έντυπο δίνεται και από το σχολείο).

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (το έντυπο δίνεται και από το νηπιαγωγείο).

Στο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ απαιτείται  η συμπλήρωση δήλωσης – αίτησης  που θα βρείτε στο σχολείο μας, ενώ σε αυτό εγγράφονται και φοιτούν μαθητές των οποίων οι γονείς θα προσκομίσουν: α) Βεβαίωση εργασίας από το φορέα που εργάζονται ή β) Κάρτα ανεργίας αν είναι άνεργοι ή γ) Ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. 

Ανακοίνωση για τις εγγραφές μαθητών Α΄ τάξης

ΑΔΥΜ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ 2017(13215) ΑΔΥΜ

Κατηγορίες: Σχ. Έτος 2016-2017 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για τις εγγραφές μαθητών Α΄ τάξης

Ανακοίνωση

Αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα ανοίξουν κανονικά όλα τα Σχολεία του Κορυδαλλού (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια).

Προκειμένου όμως οι αίθουσες και οι σχολικοί χώροι να γίνουν κατάλληλοι, από πλευράς θερμοκρασίας και ασφάλειας, για την παρουσία των παιδιών, οι μαθητές θα προσέλθουν για μάθημα στις 10.00.

Κατηγορίες: Σχ. Έτος 2015-2016 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

Το σχολείο μας την Τρίτη 10-1-2017 θα παραμείνει κλειστό λόγω κακοκαιρίας.

snow

Κατηγορίες: Σχ. Έτος 2015-2016 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2016-2017

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας, το σχολείο είναι ο χώρος όπου τα παιδιά σας περνούν πολλές ώρες, μαθαίνουν, δημιουργούν, συνεργάζονται, παίζουν, χαίρονται αλλά κάποιες φορές μπορεί να αντιμετωπίζουν και δυσκολίες.

Οι κανόνες σκοπεύουν  στη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας ώστε το σχολείο να λειτουργεί ως μια κοινότητα αγωγής. Κοινός στόχος όλων μας είναι όχι μόνο η πρόοδος των μαθητών, αλλά κι η υιοθέτηση σημαντικών αξιών, όπως η συνεργασία, η αλληλεγγύη, ο αμοιβαίος σεβασμός, η αποδοχή της ιδιαιτερότητας του «άλλου», η ενσυναίσθηση.

Διαβάστε τον κανονισμό λειτουγίας του σχολείου μας 

 

Κατηγορίες: Σχ. Έτος 2015-2016 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2016-2017