Α2 2013-2014 / 2η ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!

Τα παιδιά του Α2 του 15ου Δ/Σ Ευόσμου για τη σχολική χρονιά 2013-2014, βραβεύτηκαν με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για μια ακόμη φορά!  Το eTwinning έργο τους “ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟ! – THE SAME SUN WE SHARE AS FRIEND!” http://new-twinspace.etwinning.net/web/p99268/welcome, (ιδρύτριες έργου : Μαρία Πανουσιάδου και Μαρία Μιχαήλ Κολλύφα) αξιολογήθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης ως εξής:

“Dear ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΥΣΙΑΔΟΥ (15o Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου), Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning. Τα δύο βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα έργο eTwinning είναι η συνεργασία / αλληλεπίδραση των συνεργαζόμενων σχολείων σε όλες τις φάσεις του έργου (σχεδιασμός, υλοποίηση, αξιολόγηση, προβολή) σε επίπεδο εκπαιδευτικών και μαθητών, και η χρήση των ΤΠΕ για την υλοποίηση του έργου (παραγωγή αποτελεσμάτων) και για την ενίσχυση της συνεργασίας και της επικοινωνίας των εταίρων, τα οποία στο συγκεκριμένο έργο διαφαίνονται σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Συγχαρητήρια! ΕΥΥ All the best”.

Για το ίδιο έργο βραβεύθηκαν και οι συνεργάτες μας από το Τμήμα Ένταξης του 1ου Δ/Σ Αστυπάλαιας.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά!!

ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ-001ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ-001

 

Την 2η αυτή Εθνική Ετικέτα Ποιότητας θα παραλάβουν η μαθητές με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς.

 

 

Σχετικά με Μαρία Πανουσιάδου

Μαρία Πανουσιάδου, δασκάλα στην Πρωτοβάθμια από το 2001. Έχω σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα etwinnig, Αγωγής υγείας και Πολιτιστικά. Έχω συμμετάσχει με ανακοίνωση στις εργασίες του 2ου Συνεδρίου “Εκπαίδευση Γλωσσικών Μειονοτήτων: Εκπαιδευτικοί μιλούν σε εκπαιδευτικούς για τις εμπειρίες τους” (Π.Τ.Δ.Ε. του Α.Π.Θ, 2002).
Έχω συμμετάσχει με εισήγηση στη διημερίδα των Καινοτόμων Δράσεων Ιουνίου 2013 της Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: eTwinning, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση