ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

 

.jpg

Υλικά

250 γραμμάρια κουβερτούρα

1 κούπα λιωμένο βούτυρο

1 κούπα ζάχαρη άχνη

4 κούπες πτιμπερ ή μιράντα μπισκότα σε σκόνη δηλαδή σπασμένα στο μούλτι

Καρύδια  όσα θέλουμε

1 κούπα γάλα

450 γραμμάρια πολύχρωμη τρούφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το γάλα και λιώνουμε την κουβερτούρα λίγη λίγη μέσα σε αυτό. Χτυπάμε στο μίξερ ζάχαρη και βούτυρο, προσθέτουμε τα μπισκότα,  τα καρύδια και την σοκολάτα που λιώσαμε και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για μία ώρα  να παγώσει. Πλάθουμε μπαλάκια και τα βουτάμε στην πολύχρωμη τρούφα.