Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει…

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-23 στο μπαλκόνι του Νηπιαγωγείου μας ,στα πλαίσια των μέτρων για την αποφυγή συνωστισμού και διασποράς του ιού covid-19.  Είχε προηγηθεί η απολύμανση του σχολικού χώρου  και έτσι το πρωί της Δευτέρας στις 9:00 π.μ. ήρθαν τα παιδιά με τους γονείς τους, όλο χαρά και ανυπομονησία. Όταν έφτασε ο ιερέας του χωριού  πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του σχολικού χώρου. Μαζί του ήρθε και ο Δημοτικός Σύμβουλος  Χρ.Χατζηγιαννίδης για να μας δώσει τις ευχές του προσωπικά για καλή σχολική χρονιά.  Έτσι με τη βοήθεια Του Θεού  οι μαθητές και οι μαθήτριες πήραν την ευλογία , για μια  χαρούμενη και δημιουργική χρονιά που μόλις ξεκινούσε. Μια χρονιά … σαν παραμύθι !!!

Μάλιστα για να είναι όχι μόνο χαρούμενη , αλλά και γλυκιά πήραν και το Μολυβούλη και τη Μολυβούλα γεμάτα με  ζαχαρωτά!!!

 

Η απολύμανση του σχολείου έγινε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου…

 

Την ημέρα του Αγιασμού στολίσαμε εορταστικά το σχολείο μας…… παρά το δυνατό αέρα που φυσούσε…

.και η Κοκκινοσκουφίτσα με τον … καλό λύκο καλωσόρισαν τους μαθητές και τους γονείς τους.

 

Ο πάτερ Αντώνιος έκανε τον αγιασμό……που τον παρακολούθησαν με πολύ ευλάβεια, μαθητές και γονείς…

 

… και προσκύνησαν με σεβασμό Το Σταυρό Του Χριστού μας.

 

Και επειδή η χρονιά πρέπει να ξεκινάει πάντα γλυκά … ο Μολυβούλης και η Μολυβούλα τους κέρασαν ζαχαρωτά μέσα από το κεφαλάκι τους!!!!!!!!!!

                                                                     ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 
                                         σε όλους, μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς