Fortnite

Το Fortnite είναι ένα βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης που αναπτύχθηκε από την Epic Games και την People Can Fly και κυκλοφόρησε από την Epic Games. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 25 Ιουλίου 2017 ως τίτλος έγκαιρης πρόσβασης με πληρωμή για τα Microsoft Windows, MacOS, PlayStation 4 και Xbox One, με μια πλήρη έκδοση ελεύθερης αναπαραγωγής που αναμένεται το 2018. Οι εκδόσεις του παιχνιδιού λιανικής κυκλοφόρησαν από το Gearbox Publishing, ενώ η ηλεκτρονική διανομή των εκδόσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι αντικείμενο διαχείρισης από την Epic’s launcher. Ακόμα είναι διαθέσιμο και σε iOS από τον Απρίλιο 2018.

Το Fortnite βρίσκεται στη σύγχρονη Γη, όπου η ξαφνική εμφάνιση μιας παγκόσμιας καταιγίδας προκαλεί την εξαφάνιση του 98% του παγκόσμιου πληθυσμού και τα πλάσματα που μοιάζουν με ζόμπι ανυψώνονται για να επιτεθούν στα υπόλοιπα. Θεωρείται από το Epic ως παιχνίδι μεταξύ Minecraft και Left 4 Dead. Το Fortnite έχει μέχρι τέσσερις παίκτες που συνεργάζονται σε διάφορες αποστολές σε τυχαία δημιουργούμενους χάρτες για τη συλλογή πόρων, την κατασκευή οχυρώσεων γύρω από αμυντικούς στόχους που αποσκοπούν στην καταπολέμηση της καταιγίδας και στην προστασία των επιζώντων, και να κατασκευάσουν όπλα και παγίδες για να συμμετάσχουν σε μάχες με κύματα αυτών των πλασμάτων που προσπαθούν να καταστρέψουν τους στόχους. Οι παίκτες κερδίζουν ανταμοιβές μέσω αυτών των αποστολών για να βελτιώσουν τους χαρακτήρες ήρωες τους, τις ομάδες υποστήριξης και το οπλοστάσιο των σχημάτων όπλων και παγίδων για να μπορέσουν να αναλάβουν πιο δύσκολες αποστολές. Το παιχνίδι υποστηρίζεται από μικροδιαπραγματεύσεις για να αγοράσει νόμισμα εντός του παιχνιδιού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτές τις αναβαθμίσεις.

Μια αυτόνομη λειτουργία, η Fortnite Battle Royale’, βασισμένη στο είδος παιχνιδιού Battle Royale αλλά και στο βασικό gameplay του Fortnite, απελευθερώθηκε για τις ίδιες

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 16 Μαΐου 2018 Βογιατζής Δημήτρης

Αναβάθμιση από windows 8 σε 8.1

αρχείο λήψης
Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν ενημέρωση από το Windows Store.
 1. Μεταβείτε στην οθόνη Έναρξης και επιλέξτε το πλακίδιο του Store.
 2. Στο Store, επιλέξτε την ενημέρωση των Windows 8.1 ή Windows RT 8.1 και, στη συνέχεια, επιλέξτε Λήψη.
 3. Η λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης εκτελείται στο παρασκήνιο, ενώ εσείς χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για να κάνετε άλλα πράγματα. Το πρόγραμμα εγκατάστασης θα ελέγξει αν έχετε αρκετό χώρο στο δίσκο, ότι οι εφαρμογές και οι συσκευές σας θα λειτουργούν με τα Windows 8.1 ή τα Windows RT 8.1 και ότι έχετε όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Αφού ολοκληρωθεί η λήψη της ενημέρωσης και η πρώτη φάση της εγκατάστασης (που μπορεί να διαρκέσει από 15 λεπτά έως μερικές ώρες, ανάλογα με το σύστημα και την ταχύτητα σύνδεσής σας), θα δείτε ένα μήνυμα το οποίο σας ενημερώνει ότι απαιτείται επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Έχετε στη διάθεσή σας 15 λεπτά για να τελειώσετε την εργασία σας, να την αποθηκεύσετε και να κλείσετε τις εφαρμογές σας. Στη συνέχεια, γίνεται αυτόματη επανεκκίνηση του υπολογιστή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε εσείς επανεκκίνηση.

 

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 16 Μαΐου 2018 Βογιατζής Δημήτρης

Windows 10

αρχείο λήψης

 

Τα Windows 10 είναι το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft (μετά τα Windows 8.1) για υπολογιστές. Η πρώτη παρουσίαση των Windows 10 έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014. Ξεκίνησαν να κυκλοφορούν επισήμως στις 29 Ιουλίου του 2015, ενώ δοκιμαστική έκδοση είχε κυκλοφορήσει την 1 Οκτωβρίου 2014. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους που είναι διαθέσιμα τα Windows 10, προσφέρονταν χωρίς χρέωση για τους χρήστες των Windows 7 και Windows 8.1.

Ο στόχος της Microsoft για τα Windows 10 είναι να δημιουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα για PC, laptops, tablets, smartphonesκαι Xbox One, καθώς και νέες κατηγορίες προϊόντων, όπως το Surface Hub και Microsoft HoloLens.Για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με πληκτρολόγιο και ποντίκι, η Microsoft επαναφέρει στα Windows 10 το μενού Έναρξη στην επιφάνεια εργασίας (με νέα εμφάνιση και δυνατότητες) και ένα σύστημα εικονικών επιφανειών εργασίας (Task View), και επιτρέπει στους χρήστες να τρέξουν τις εφαρμογές του Windows Store μέσα από την επιφάνεια εργασίας των Windows, καθώς και στη λειτουργία πλήρους οθόνης. Επίσης ο Internet Explorer θα παραμείνει στο λειτουργικό αλλά ο προεπιλεγμένος περιηγητής στο διαδίκτυο θα είναι ο Microsoft Edge.

Τα Windows 10 είναι η τελευταία έκδοση των Windows, όπως είπε ο Τζέρρι Νίξον, ένας προγραμματιστής της Microsoft, και μετά θα υπάρξουν μόνο αναβαθμίσεις καθώς η Microsoft σκοπεύει να μετατρέψει το λειτουργικό της σύστημα σε κάτι που η ίδια αποκαλεί WaaS (Windows as a Service), μια τροποποιημένη ονομασία για το SaaS.

 


Δημοσιευμένο στην κατηγορία  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 10 Μαΐου 2018 Βογιατζής Δημήτρης

Πως να κατεβάσεις τραγούδια στον υπολογιστή

Πως να κατεβάσω τραγούδια από το YouTube

Η διαδικασία είναι πολύ απλή
Ανοίγουμε το www.youtube.com και βάζετε το τραγουδί  που θέλετε(1)  μετά αντιγράψτε τον σύνδεσμο(2) ο οποίος βρίσκεται πάνω πάνω.
Αφού αντιγράψατε τον σύνδεσμο τώρα πηγαίνετε στην ιστοσελίδα www.onlinevideoconverter.com
κάντε επικόλλιση τον σύνδεσμο.
Μετά πατήστε το ” START ”   περιμένετε  μέχρι να γίνει η μετατροπή και η επεξεργασία και στην συνεχειά  πατήστε την ” ΛΗΨΗ “

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 9 Μαΐου 2018 Βογιατζής Δημήτρης


Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

  Ιστορικό

  Kατηγορίες

  Μεταστοιχεία

  Σεπτέμβριος 2023
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση