Fortnite

16 Μαΐου 2018 Βογιατζής Δημήτρης

Το Fortnite είναι ένα βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης που αναπτύχθηκε από την Epic Games και την People Can Fly και κυκλοφόρησε από την Epic Games. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 25 Ιουλίου 2017 ως τίτλος έγκαιρης πρόσβασης με πληρωμή για τα Microsoft Windows, MacOS, PlayStation 4 και Xbox One, με μια πλήρη έκδοση ελεύθερης αναπαραγωγής που αναμένεται το 2018. Οι εκδόσεις του παιχνιδιού λιανικής κυκλοφόρησαν από το Gearbox Publishing, ενώ η ηλεκτρονική διανομή των εκδόσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι αντικείμενο διαχείρισης από την Epic’s launcher. Ακόμα είναι διαθέσιμο και σε iOS από τον Απρίλιο 2018.

Το Fortnite βρίσκεται στη σύγχρονη Γη, όπου η ξαφνική εμφάνιση μιας παγκόσμιας καταιγίδας προκαλεί την εξαφάνιση του 98% του παγκόσμιου πληθυσμού και τα πλάσματα που μοιάζουν με ζόμπι ανυψώνονται για να επιτεθούν στα υπόλοιπα. Θεωρείται από το Epic ως παιχνίδι μεταξύ Minecraft και Left 4 Dead. Το Fortnite έχει μέχρι τέσσερις παίκτες που συνεργάζονται σε διάφορες αποστολές σε τυχαία δημιουργούμενους χάρτες για τη συλλογή πόρων, την κατασκευή οχυρώσεων γύρω από αμυντικούς στόχους που αποσκοπούν στην καταπολέμηση της καταιγίδας και στην προστασία των επιζώντων, και να κατασκευάσουν όπλα και παγίδες για να συμμετάσχουν σε μάχες με κύματα αυτών των πλασμάτων που προσπαθούν να καταστρέψουν τους στόχους. Οι παίκτες κερδίζουν ανταμοιβές μέσω αυτών των αποστολών για να βελτιώσουν τους χαρακτήρες ήρωες τους, τις ομάδες υποστήριξης και το οπλοστάσιο των σχημάτων όπλων και παγίδων για να μπορέσουν να αναλάβουν πιο δύσκολες αποστολές. Το παιχνίδι υποστηρίζεται από μικροδιαπραγματεύσεις για να αγοράσει νόμισμα εντός του παιχνιδιού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτές τις αναβαθμίσεις.

Μια αυτόνομη λειτουργία, η Fortnite Battle Royale’, βασισμένη στο είδος παιχνιδιού Battle Royale αλλά και στο βασικό gameplay του Fortnite, απελευθερώθηκε για τις ίδιες

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.


Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

    Ιστορικό

    Kατηγορίες

    Μεταστοιχεία

    Μάιος 2018
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031  

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση