ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Αγαπημένοι μας γονείς,  αγαπημένα μας παιδιά….

Η καινούρια κατάσταση που ζούμε μας έδωσε την αφορμή να δημιουργήσουμε το blog μας για να αποκαταστήσουμε  έστω και εξ αποστάσεως την επικοινωνία μας.

Μέσα από το blog μας θα σας δίνουμε ιδέες για δημιουργικό χρόνο και τρόπο απασχόλησης των παιδιών, που πάνω από όλα πρέπει να αισθάνονται ήρεμα και ασφαλή.

Όλοι μας βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις προσπαθώντας να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας. Η καθημερινότητά μας άλλαξε. Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή μας και τα σχολεία έκλεισαν.

Τα παιδιά μας ζουν κι αυτά πρωτόγνωρες καταστάσεις και περιορισμούς. Μπορούμε όμως μαζί να ομορφύνουμε τις μέρες εγκλεισμού των παιδιών μας και να μετατρέψουμε την ανησυχία, την ανία μας σε δημιουργικότητα. Τι πιο ωραίο από το να καθίσετε στο χαλί και να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τουβλάκια, να πάρετε χαρτιά και μαρκαδόρους και να ξεκινήσετε μαγικές ζωγραφοϊστορίες ή να  ξεφυλλίσετε υπέροχα βιβλία και να δημιουργήσετε τις δικές σας παραμυθοσαλάτες.

Όλες οι Νηπιαγωγοί σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση και γρήγορα να επιστρέψουμε αλώβητοι στην καθημερινότητά μας και γεμάτοι ευγνωμοσύνη γι αυτά που έχουμε στη ΖΩΗ.

Τα παιδιά μας είναι κείνα

που κρατάνε  στο χέρι τους

σαν το μύλο το χάρτινο τις ελπίδες μας.

Και ένα τραγούδι αγαπημένο από την Αρλέτα…