Επιμορφωτική συνάντηση: «Διαχείριση ζητημάτων ειδικής αγωγής στο γενικό νηπιαγωγείο»

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών/υποστηρικτικών δράσεων της σχολικής χρονιάς 2022-2023, η  Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60-Νηπιαγωγών του 1ου Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου, Βασιλική Βέλκου διοργάνωσε επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Διαχείριση ζητημάτων ειδικής αγωγής στο γενικό νηπιαγωγείο».
Η συνάντηση απευθυνόταν στους νηπιαγωγούς των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και πραγματοποιήθηκε μέσα από την πλατφόρμα WEBEX την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.00. Η συμμετοχή ήταν απολύτως προαιρετική και ελεύθερη.
Εισηγήτρια ήταν η κυρία Κατερίνα Κατσανδρή, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης του 1ου Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου.
Η κυρία Κατσανδρή παρουσίασε βασικές πληροφορίες  που αφορούν τις ενταξιακές δομές και είναι απαραίτητες στις/στους νηπιαγωγούς γενικής αγωγής (πχ. θεσμικό πλαίσιο ενταξιακών δομών, διαδικασία φοίτησης μαθητών στο Τμήμα Ένταξης βάσει των αλλαγών που επήλθαν με τον νόμο 4823/2021, συνεργατικό πλαίσιο επίλυσης των ζητημάτων που ανακύπτουν, χρήσιμο ενημερωτικό υλικό για νηπιαγωγούς γενικής αγωγής).

οθόνης 296          οθόνης 297

Κατηγορίες: ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕΕ ΠΕ60. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.