Buongiorno Italia

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HEALTHY FOOD, HEALTHY LIFE

Σεπ 202317

Το έργο Healthy food, healthy life βραβεύτηκε από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης του προγράμματος eTwinning με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Το έργο υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2022-2023 από τους μαθητές του τμήματος B3 του 3ου Γυμνασίου Ορεστιάδας μας σε συνεργασία με Κύπριους και Έλληνες συμμαθητές τους. Τα θετικά στοιχεία, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης :

“ Θετικά στοιχεία η καλή επικοινωνία, η καλή συνεργασία, η καλή διάχυση, η καλή οργάνωση του Twinspace του έργου, η πολύ καλή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του έργου (με καλή ανάλυση), πολλά συνεργατικά εργαλεία Web 2.0.”

Γλώσσα επικοινωνίας η ελληνική

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την ενεργή συμμετοχή τους στο έργο και την εξαιρετική ποιότητα της εργασίας τους!

ετικέτα ποιότητας Healthy food healthy life 1

από κάτω από: eTwinning| με ετικέτα  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HEALTHY FOOD, HEALTHY LIFE    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ιστολόγιο ιταλικής γλώσσας

Στο παρακάτω ιστολόγιο υπάρχουν καινοτόμες δράσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα e twinning που πραγματοποιήθηκαν τα προγηγούμενα χρόνια στο μάθημα της ιταλικής γλώσσας.

https://viaggia-italiano.blogspot.com/

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων