Αρχική » 2023 » Ιανουάριος

Αρχείο μηνός Ιανουάριος 2023

Παραδοσιακοί χοροί

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας στην ειδικά διαμορφωμένη κλειστή αίθουσα, διδάχθηκαν τον παραδοσιακό χορό «συρτό στα τρία». Η συμμετοχή τους, η προσπάθειά τους, όπως και η διάθεσή τους  ήταν αξιοθαύμαστη. Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριές μας.

συρτός στα τρία blur συρτός στα τρία α blur

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SAFE WATER SPORTS

Για το σχολικό έτος 2022-2023 η Γ΄ Τάξη του σχολείου μας παράλληλα με το πρόγραμμα κολύμβησης στο οποίο μετέχει εντάχθηκε και στο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Safe Water Sports «Aσφάλεια στη θάλασσα, στα θαλάσσια σπορ και στο κολυμβητήριο» συνδιάζοντας έτσι την θεωρία με την πράξη. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την ασφάλειά τους στην παραλία, τη θάλασσα, τα θαλάσσια σπορ και τις λοιπές δραστηριότητες αναψυχής που γίνονται σε αυτή.

Είναι ένα μάθημα διαδραστικό, γιατί τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες και συνδιαμορφώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. · Συνδυάζει τη μάθηση με την ψυχαγωγία. · Είναι πολυδιάστατο, γιατί συνδυάζει δραστηριότητες από διάφορα γνωστικά αντικείμενα (Γεωγραφία, Καλλιτεχνικά, Μελέτη Περιβάλλοντος κλπ). · Είναι βιωματικό και όχι μόνο θεωρητικό · Αξιοποιεί την τεχνολογία για να κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον των παιδιών. · Βάζει τους μαθητές στο επίκεντρο του προγράμματος και δεν τους καθιστά απλά θεατές μιας παρουσίασης.

1 2

Η ώρα της πράξης

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ 1

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Ε ΜΕ

e me

saferintrernet4Kids

saferinternet4kids
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση