“Η Κοκκινοσκουφίτσα από την ανάποδη” eTwinning project

0

Συγγραφέας: ΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ | Κατηγορία eTwinning | , στις 30-10-2020

Στα πλαίσια του eTwinning έργου μας

Μ’ ένα μολύβι και χαρτί και τον Ροντάρι οδηγητή… [10 weeks Χ 10 books = 100 years Gianni Rodari]

Το  Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας Άρτας  σε συνεργασία με το 2o Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών και το Δημοτικό Σχολείο Κοφίνου Κύπρου, δημιούργησαν ένα ebook με ηχογραφημένα παραμύθια των παιδιών με τίτλο: “Η Κοκκινοσκουφίτσα από την ανάποδη”. Οι μεγαλύτεροι μαθητές δημιούργησαν τα παραμύθια και οι μικρότεροι τα εικονογράφησαν.


book title
Διαβάστε το βιβλίο στο StoryJumper

Σβήνουμε τα κεράκια για τον Τζιάνι Ροντάρι

0

Συγγραφέας: ΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ | Κατηγορία eTwinning | , στις 23-10-2020

 Με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 100 χρόνων από τη γέννηση του σπουδαίου Ιταλού συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Τζιάννι Ροντάρι, αποφασίσαμε να τον τιμήσουμε και να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα έχει προσφέρει με το έργο του στα μικρά και στα μεγάλα παιδιά, υλοποιώντας ένα eTwinning εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Μ’ ένα μολύβι και χαρτί και τον Ροντάρι οδηγητή… [10 weeks Χ 10 books = 100 years Gianni Rodari].

Για δέκα εβδομάδες θα απολαύσουμε δέκα από τα πιο γνωστά βιβλία του Ροντάρι και με συνεργατικές δράσεις θα τα προσεγγίσουμε με πολλούς και δημιουργικούς τρόπους. Παράλληλα θα αξιοποιήσουμε και όλα τα κείμενα του Ροντάρι που υπάρχουν στα σχολικά βιβλία της Γλώσσας και στα Ανθολόγια Λογοτεχνικών Κειμένων.

Saf(et)yLandia eTwinning project

0

Συγγραφέας: ΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ | Κατηγορία e-safety, eTwinning | , στις 23-10-2020

Η Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας ξεκινά ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα eTwinning  για τη νέα σχολική χρονιά με συμμετοχή σχολείων από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Πολωνία και  την Πορτογαλία. Αφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τιτλοφορείται “Saf(et)y Landia – Βe respopnsible online!”

 

 

Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας Άρτας- eTwinning School 2020-2021

0

Συγγραφέας: ΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ | Κατηγορία eTwinning | , στις 19-10-2020

Επίσημα από σήμερα το Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας ένα από τα πρώτα ευρωπαϊκά σχολεία eTwinning στο μεγαλύτερο δίκτυο εκπαιδευτικών στην ιστορία της εκπαίδευσης!!!! Παραλάβαμε την τιμητική πλακέτα, τη σημαία και χρήσιμο υλικό για το eTwinning σχολείο μας!!!

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση